Şimdi Ara

medisafe... yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yükledim şifreyi unuttum kaldırdım tekrar yükledim yine şifre sorunu veriyo nasıl düzelecek..



  • Bahsettiğin program mediasafe ise ve eğer benim bilmediğim bir şey yoksa hiç uğraşma,ilk yüklemede şifreni alıyor programa giriyor,programdan çıkıp tekrar girmeye çalıştığında şifreni kabul etmiyor.Format tan sonra bile 2. kez yazdığım doğru şifreyi kabul etmedi,bence çalışmıyor,bir eksik var o programda.Ben 5 kez yükledim en sonunda sildim.
  • efet bahsettiğim o program peki bunun bi alternasifi varmı sen ne kullanıyorsun akton..
  • Biraz zahmetli olan scrypto,başka bir alternatif yok.Tabii media safe in bilemediğimiz bir özelliği olabilir,bilen varsa bende kullanırım programı,bayağı güzel bir program çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 4 Ekim 2004, 13:31:18 >
  • peki zahmetli olan yanını neymiş..
  • Zahmetli olan yanı şifrelediğin dosyayı programın kendi içine alması.Mesela bir resim yada yazı şifreliyorsan,yazı veya resmi galeriden çıkartıp,kendi içine alıyor,o dosyayı programa girerek açıyorsun,galeride gözükmüyor.
  • eh artık o kadarına katlanacağız peki mesajları şifreleye bilyormuyum bunda..
  • tlf da ne varsa şifreler,ama msj lar dosyasını bulana kadar sabah olur.Measjlar için Mumsms.
  • haklısın sabaha kadar uğraştım bulamadım.. ama mobildepo dan çektiğim mumsms çalışmıyor. senin bildiğin bi adres varsa oradan indireyim yada bana mail atmanı istesem eyakut@hotmail.com
  • E mail ine gönderdim,sorun çıkarsa yaz.
  • aldım sağol da gönderdiğin dosya virüs içerdiği için bilgisayara indiremiyorum onu bi tarata bilirmisin..
  • Benim bilgisayar virüs yüzünden uzun zaman önce göçtü,yeniden yükledim ve spy sweeper la,ad aware dışında virüs programım yok,onlarda tek tek dosya taramıyor.O program da virüs olması anlamsız benim tlf da yüklü ve sorun yok.www.gtwar.com/symbian/prog1.htm bu sayfadan indir istersen,açılan sayfada göreceksin.O programında içinde olduğu klasörü spy sweeper la taradım,herhangi bir şey yok.E mail sırasında almış olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 7 Ekim 2004, 23:16:44 >
  • çok sağol akton sitede biraz dil problşemi yaşadım ama çok güsel sağol...
  • Bir şey değil.
    ----------------------------------------
    111111111111111111111111 4
  • akton ya senin tl de hangi programlar yüklü.. tavsiye edeceğin programlar neler bi yazsanan bana.. benim kullandıklarım..
    camcorder.. mumsms... autolock.. opera... agile meneger... fs caller.... powerllock...
  • akton kardeş bu mumsms yi kullanamıyorum nasıl biraz anlatsana ya.. nerden ne ayarı yapmam gerekiyor..
  • Fexplorer yada seleq yukleyebilirsin,Tel in tüm hafızasını ayrıntılı şekilde görmek ve işlem yapabilmek için.Bundan başka bende Sanswer diye bir pro var,operatörden bağımsız telesekreter.Kendi sesinle mesaj bırakıyorsun ve ayarladığın zaman içinde tel cevap vermezse otomatik olarak devreye girip teli açıyor ve bıraktığın msj açılıyor,seni arayanda telefonuna msj bırkabiliyor.
    Bunun dışında keylocker var tuş kilidi, tuş kilidi açılp kapanırken ayarladığın sesi çıkarıyor,işaretlediğin menü ve alt menülerde devreye girmiyor,böylece ikide bir kilit açmak zorunda kalmıyorsun.
    Jelly ve studio;foto efekt programları.
    SMS Timer;istediğin tarih ve saatte yazdığın mesajı otomatik gönderiyor.
    Phoda;çektiğin resme tarih atıyor.
    Mstopwatch=Kronometre
    Smartmovie;xvid ve avi uzantılı video seyretmek için
    Qreader;e-book okumak için
    Power torch=El feneri,telin işığının kapanmasını engelliyor
    Ve power dictaphone=Dışarıdan ve tel le konuşurken sınırsız ses kaydı.(7610 için 1.03 versiyonu)
    Mumsms ye gelince=programı açtığında enable yazıyorsa devrede,disable yazıyorsa devre dışı.
    Programı aç ve seçeneklerden Set Password e gel ve şifreni gir,yine seçeneklerden setting e gel ve bas,açılan ekranda üstte setting yazacak o ayarları elleme,yalnız üstteki ayarda not in public list yazsın.Sonra tel in 6600 sa ortadaki Joystick i sağa ittir,navigasyon tuşlu tel kullanıyorsan sağ a bas,açılan ekranda üstte secret list yazacak,yine bu ekranda seçeneklere bas ve add contact ın üstüne gelerek aç,telefon rehberine gireceksin,burdan mesajının şifresiz görünmesini istemediğin kişye gel ve gene seçeneğe bas mark,unmark çıkaçak.joysticki gene sağa ittir ve mark seçeneğini işaretle tamam de.O kişinin mesajları şifreli artık.Del entry den o kişiyi secret list ten kaldırabilirsin.
    Programı açtığında açılan ekranda seçeneklerden disable yada enable monitör seçenekleriyle programı çalışır yada iptal konumlarına getirebilirsin.İptal konumunda ağzı açık zarf işareti olur ana ekranda ve bu halde secret listtekilerden gelen msj lar normal şifresiz okunur.
    Bu arada program açıkken secret listtekilerden msj geldiğinde sadece msj uyarı sesi verir,ekrandada okunmamış msj simgesi gözükmez,bu msj ı msj lar klasöründe göremezsin.Mumsms programının içindedir artık o msj ve sana programı açtığında okunmamış msj sayısını rakamla gösterir,secret listteki birinden gelen msj ı o programı açarak okuyabilirsin.




  • dediklerinin hepsini yaptım ama plase Register diye bir uyarı veriyor.. seçeneklerden registere geldiğimde bi numara soruyor o ne...
  • Şimdi kendi tlf numdaki Mumsms yi sildim ve yukarıdaki siteden indirerek yükledim,bana register sormuyor anlayamadım.Ama read me belgesnde 12345 rakamları var,12345 gir registere,başka yapabileceğim bir şey yok.Yada gönderdiğim dosyanın virüsünü silebiliyorsan sil ve yükle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 10 Ekim 2004, 7:21:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.