Şimdi Ara

FORMULA 1 2005 sezonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni pilot transferleriyle takımlar kadrolarında köklü değişiklikler yaptı..

    Ferrari yine Schumi ve Rubensle devam ediyor..Mclaren Raikkonen ile Montoya'yı kadrosuna kattı.Artık araç da dayanıklı...Ve Renault Alonso ve Giancarlo gibi iki agresif pilotla hedefleerini büyüttüler...Williams da ise Weber le birlikte Hakkinen'in ismi anılmaya başladı..sizce seneye neler değişir?



  • walla ben mclaren ciyim umarım sampiyon oluruz :)
  • Bende bir kökten Mclarenci olarak Raikkonen ve Montoya ile başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Öte yandan kişisel olarak en çok beğendiğim pilot Fisichella.nın ilk defa hızlı bir araç kullanacak olması ve Alonso gibi çok hızlı ve genç bir yetenekle nasıl mücadele edeceği ya da altta kalıp kalmayacağını merak ediyorum.

    Öte yandan daha önce de belirttiğim gibi pilot eşleşmeleri mükemmel oldu 2005 yılı için. En azından çok zevkli bir sezon olacaktır. Ayrıca 2005.te Ferrari.nin sezon başındaki açık ara farkı yakalayamayacağını düşünüyorum. Eğer yine öyle olursa resmen PES derim başka da birşey demem. Daha geliştrerecek ne kaldı bilmiyorum yani.

    Öte yandan Button eğer Williams.a geçer mi geçmez mi bilinmez. Coulthard Button.dan boşalacak koltuk için çok hevesli gözüküyor. Hani BAR.da kötü takım değil yani.
  • Seneye yine Schumi ve rubens show yapar cünkü adamlarin arabasi saglam ne olsun daha ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoS -- 4 Ekim 2004, 19:17:27 >
  • Mclaren seneye 2 yarış kazansın öpsünde başına koysun
  • Takım sayısının düşmesi rekabeti olumsuz etkiler mi ki ?
  • herseyden once hakkinenin williams2a gidecegi degil bu dunyaya bir daha donecegini sanmıyorum donse bile mc laren ile doner
    keske efsane hala yarıssaydı
    o zaman schumi rekorlrın kacını kırabilirdi cok merak ediom
    seneye mc larene cok umut bagladım montoya harika bi transfer oldu
  • quote:

    herseyden once hakkinenin williams2a gidecegi degil bu dunyaya bir daha donecegini sanmıyorum


    kesinlikle katılıyorum dostum
  • Flaş flaş flaş. Formula1de ki pistlere Türkiyenin de katılımıyla daha gelişen formula 1 dünyası yeni efsaneye evsahipliği yapacak. Anadol takımı petlas lastikleriyle f1 dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor. Sürücülerinin kim olduğu adeta bir devlet sırrı. Önemli kaynaklardan edindiğimiz bir bilgiye göre rahmetli Ayton Sennadan, Allen Prost tan, Mika Hakinen den, Jeff Gordon dan ve ünlü kamyon şoförü Hakkı abiden alınan dnalar birleştirilerek bir çift klon üretilmiş durumda. Türkiye bu pilotlarla Dünya kupasında lduğu gibi başarıdan başarıya koşmayı hedefliyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yavuz

    quote:

    herseyden once hakkinenin williams2a gidecegi degil bu dunyaya bir daha donecegini sanmıyorum


    kesinlikle katılıyorum dostum



    Bu ay ki f1racing dergisinde Hakkinenle ilgili 3-5 sayfa ayrılmış...Dergide Schumi'nin 2006 ya kadar sözleşmesi oldugunu ama büyük bir ihtimalle 2005 sezonu sonunda pistlerden ayrılacağını o zaman kırmızıların birinci pilotunun Hakkinen olabileceğini dahi yazıyor
  • 2005 sezonunda McLaren fırtınasına hazırlıkı olun. Montoya ve Raikkonengibi 2 mukemmel surucuye sahipler. 19B nin biraz daha gelistirilmis ve hızlı versiyonuyla yarısırlarsa ozaman ondeki kırmızıların yerine ondeki grileri izleyebiliriz.
  • MS geçer seni abi boşuna heveslenme

    MS kusanmış iki harf.
    MichaelScumacher ve Microsoft...sırtı yere gelmiyo isminde MS olanların
  • Mika Salo'da da MS var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.