Şimdi Ara

Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar birkac mesaj okudum, savunanlar var, yerenler var. ben savunan arkadaslara sunu soylemek istiyorum. 2016 yilinda yeni model android telefonuna 1gb ram filan koyamazsin, ha boyle koyarsan da insanlari 700 liraya acikca dolandirmis olursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel bi defol git yav

  • Vestel e bir tavsiyem var direk kafaya oynasin nokia dan 3310 u ericcson dan da A1318 i ornek alip piyasaya cok islevli gerekirse takoz olarak aracin lastigine, gerekirse civi cakmak niyetine gerekirse de kavgada kullanmak niyetiyle sursun ekstra olarak da sms atabilsin ve arama yapabilsin ama bak bu ekstra olsun ki zengin kesime hitap etsin hep boyle halka hitap ederek ilerleyemezsin dimi cannnnimm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 8 Nisan 2016; 19:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfzxcv12


    quote:

    Orijinalden alıntı: jhonyfth

    Sayın arkadaşlarım , kardeşlerim, forumdaşlarım çevrenizde bulunan , telefon almaya niyetli yaşca büyük amcalara teyzelere ve telefondan anlamayan tanıdıklarınıza uyarılarda bulunun , bilgilendirin . kesinlikle vestel ve operatörlerin kurguladığı bu tuzağa düşmesinler . ortada çok büyük paralar ve kar marjı dönmekte. telefonlara rağbet göstermeyelim ve aldırtmayalım . Küçük bir ihtimal de olsa belki anlarlar türk insanın artık bu tür oyunlara gelmeyeceğini. saygılar iyi forumlar

    Büyük oyun büyük tuzak . Tuzağa dusmesinler. Çevremizi büyüklerimizi uyaralım. Yorumlara cümlelere bak . Bu düşmanlık için vestel sana ne yapti ? Yerli birşey yok diye ağlayan vatandaşlarim adamları ne zaman tebrik ettiniz ? Belki eksiklikleri var fiyatı fazla vs bunları bu şekilde dile getirmeniz hiç mertçe millice değil. Ayarlı herşeyin katili sizsiniz . Sizlere inat milli sizleree inat istikrar

    Yav He He hadi..İstikrarmışmış.




  • Verelim telefonlarını alan var mı çok merak ediyorum. Adamlar resmen telefon sektörüne yatırım parasını şu yaptıkları cihazlardan çıkaracak. Koca holding hiç yatırım yapmamış mı dünyaya bak vestele bak...

  • Farkli marka model varken ulke kazansin mantigiyla aldigim tv den kurulum ucreti talep eden yoksa garanti disi kalir tehdidi uygulayan kurulum ekibinin paketinden cikarip fisi prize takip ucretini alip gitmesi vestel mi bir daha toplu igne dahi uretse evime sokmam kimseyede aldirmam.

  • gururla yerli 1gb ram nedir şöyle 3gb-4gb ram koy yenilik olsun almayı düşünenler kasıılmadan(!) kullansın
  • Telefonun maliyeti 50 dolar yoktur, vestel bunu satmak icin degil de diger urunler yaninda esantiyon olarak vermek icin cikarmistir. Tv utu camasir makinasi falan alana hdiye edecektir kesin. Parayla bunu alacak enayi cok cikmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    Apple iPhone ve iPad'i Çin'de ürettiriyor ama Amerikan malı diyorsunuz bu çelişki niye?

    Kullandığı yazılımdan donanımına kadar her şeyde kendine has özelleştirme yapabiliyor Apple peki bizde yapılan özelleştirme ney takvim mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESTEL in yerinde olsam letv telefonunun birebir aynısını yapıp VESTEL logosunu çakar ucuz fiyattan satarım vatana daha iyi hizmet etmiş olur General Mobile Gibi Ya Android one projesine girmeli yada caynomogen mod yüklü olarak gelmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamis. 1gb ram ile max 32 gb hafizali bir tel yapmislar, bir de utanmadan tanitim yapmislar. Bu tanitima harcanacak parayi tele yatirip bari 2gb ram koysalarmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yerli marka tartışmasına girmeden normal bir telefon gibi bakıldığında ilk göze çarpan şey tasarımdaki hamlık ve çirkinlik.

    Telefonun ön yüzünde kocaman ve çirkin Venüs logosu en çok göze batan unsur.

    Öndeki logonun tamamen kaldırılması lazım. Bugün çok bilinen ve yerleşmiş markalarda bile istenmeyen bir özellik bu.

    Marka olarak Venüs seçilmesi tamamen bir hata. Vestel olarak çıkılabilirdi. Bir yanda yerli marka diye pazarlama çabası diğer tarafta Roma aşk tanrıçasının adıyla pazarlanmaya çalışılan bir telefon. Beyin bedava.

    Yerli üretim veya montaj adına ne derse densin, dışardan hazır aldığın parçanın yerli montaj maliyetine bir eklentisi olmaz. Üst seviye cihazlar için RAM'in GB başına maliyeti 5$, dahili hafızanınki 0.4$ kadar. 3GB RAM, 32GB hafıza ile gelse taş çatlasa 50TL bir maliyet artışı yapar %47.5 vergi yükünü de hesaba kattığımızda fiyata sadece 70TL civarında etki edip aynı kar marjını korurlar. Satış fiyatını 50TL daha arttırıp içine Helio P10 koyabilirlerdi mesela.

    Prezentasyona bakıyorum, bu göbekli kel abi çıkıyor hep. Görseller zaten market broşüründen biraz hallice.

    Vestel Xiaomi'yi alsın demiş bir arkadaş. Xiaomi'ye Vestel Elektronik'in piyasa değerinin 58 katı değer biçiliyor bugün.

    Ya kardeşim dünya devlerinden birçoğunun batmanın eşiğinde olduğu bir pazara girerken insan neyin başarılı olduğuna bakmaz mı? Yeni bir şey icat etmene gerek yok, başarılı olana bakıp örnek alman yeterli.

    Xiaomi'ye bak. Adamların mağaza satışı yok. Bu sayede aracıların kar marjını ortadan kaldırıp fiyatı düşürebiliyorlar. Reklama para harcamıyorlar. O reklamlara harcanan para telefonların maliyetine ciddi etki ediyor. Öyle uygun fiyatlara telefon yaptın mı zaten duyuluyor. Konu içerisinde birisi yazmış Vestel'in elde kalan telefonları BİM'de çok ucuza satılıyor diye. Xiaomi'de böyle bir şey olmaz. Fazla stok tutup satamamak da maliyete etki eder. Xiaomi direk sattığı için talebi kesin olarak bilir ve ona göre satar. Ürettiğini direk satar, elinde tutmaz. Ayrıca uygulama marketi, cloud gibi servislerden de para kazanırlar.

    O kadar başarılı oldular ki diğer Çinli rakipleri karşı koyabilmek için onları taklit etmeye başladı. Bak adamlar daha Türkiye'ye doğru dürüst gelmedi, vakit varken yapabildiğin kadarını aynen taklit et. Geç kalırsan iş işten geçer.

    Xiaomi Hindistan'a gireceğini duyurunca orada Samsung'un hemen ardında 2. sırada bulunan yerli markaları Micromax, Xiaomi'yle aynı yöntemleri kullanacağı Yu markasını yarattı. Yazılım için de Cyanogen ile ortaklık kurdu. Adamlar Çin'de bile diğer markaları kendilerine benzemeye zorladılar. Çin'de Huawei'nin Honor markası, Coolpad'in Qiku markası, Lenovo'nun ZUK markası, Gionee'nin IUNI markası, Oppo ve Vivo'nun da sahibi olan yatırımcıların sahip olduğu OnePlus markası Xiaomi ile rekabet edebilmek için kuruldu. Meizu yine bu şekilde toparladı kendini.

    Ucuz milliyetçilik yapmasın kimse, milli duygularla bir fedakarlık yapılacaksa bunu yapması gerekenler telefona 650TL ayıracak kadar bir bütçeye sahip insanlar değil, kişisel serveti 1.4 milyar dolar olan Ahmet Nazif Zorlu ve ailesidir.

    Aslında kimsenin fedakarlık yapmasına gerek de yok.




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam affedersiniz ama yerli üretimden kastınız nedir ? Misal Apple Amerika'nın %3'lük ekonomisine sahip bir Amerika firması ama ürünleri yerli olsun diye Amerika'da üretmiyorlar, onlarda Vestel gibi parçaları alıp Foxconn fabrikasında birleştiriyorlar. Şurayı anlamanız da önem var, yerli üretim demek tamamen Türkiye'de üretilecek demek değildir, önemli olan MARKA, eğer marka yerli ise sıkıntı yok. Her şeyin bir başlangıcı vardır eğer şimdi Vesteli desteklersek ileride bize dünya çapında amiral gemileri sunabilir sonuçta bizim ülkemiz kazanıyor. Bakın Samsung diye o çok övdüğünüz firmanın tarihini araştırın adamlar nereden nereye gelmiş, onlarda beyaz eşya üreterek bu işe girdiler Vestel de. Ayrıca ben sadece Vestel olacak diye bir şey de demiyorum, aynı adımları Beko, Arçelik den de bekliyorum çünkü bu firmalar üretim yapabilecek kapasitedeler. Sonuç olarak bu ülkeyi yerli markalar ve yerli üretim kalkındırır, buna destek vermek hepimizin milli görevidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 8 Nisan 2016; 23:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevketbd

    iphone lara 3 bin 4 bin tl verip burda 600 tl lik telefona yokuş yapmak da acayip bir duygu olsa gerek he.

    yerli malı yurdum malı, destek olalım.

    Teknoloji bilgin yok boş laf etme kıyas ettiğin telefondaki teknolojinin yüzde 10u Venüs te olsun bu millet kapıda kuyruk olur boş yapma vestel elemanı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    beceriyorsan daha iyisini yapta görelim... zibidi...

    Zibidi arıyorsun aynaya bak. Biz üretici değil tüketiciyiz eleştiri bizim işimiz varsa sen iyisini yap senden alalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bu firmayı kim niye böyle yönetiyor!

  • Bi cacık olmaz vestelden. Başarısızlığa mahkum

  • 50$ BİLE ETMEZ ... YAZIK BU ÜLKEYE. MALİYETİ NE KADAR Kİİİ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    sen git LG G5 al...
  • Vestel hangi ülkede üretiliyor.

    Türkiyede olsa teknolojiyi takip ederlerdi.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.