Şimdi Ara

HEP YAPMAK ISTEYIPTE BINBIR TURLU NEDENLE ERTELEDIGINIZ PROGRAM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR,


    Hep yapmak istediğiniz fakat birtürlü vakit ayıramadığınız HAYATIMIN PROJESİ diyebileceğiniz proje nedir?

    Birbirimize yardımcı olarak projelerimizi hayata geçirebiliriz....


    Saygılar,



  • Bir installe programı projem vardı geleceğe dönük devamlı geliştirebilecek (şuan beta aşamasında şimdilik sadece imzamdaki prgramın installer'ı olrak kullnıyorum)

    fakat imzandaki program yzünden bir türlü vakit ayıramıyorum
  • Photoshop - premiere
    Bir türllü zaman ayıramadım. Nedenini sorarsanız. Bir çok nedeni var bunun..
  • Benimde Borsa Feedbacker projem var ama önce bir iktisat okumam gerekecek herhalde...
  • Hala üzerinde düşündüğüm ve şu andada araştırmalarını sürdürdüğüm bir projem var. Yaklaşık 40 civarında kamera, bunların görüntülerini yakalayıp tek ekranda gösteren, ve akabinde kaydeden bir program. Elektronik altyapı tamamda programın yazımı aşamasında bisürü problem var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esli

    Hala üzerinde düşündüğüm ve şu andada araştırmalarını sürdürdüğüm bir projem var. Yaklaşık 40 civarında kamera, bunların görüntülerini yakalayıp tek ekranda gösteren, ve akabinde kaydeden bir program. Elektronik altyapı tamamda programın yazımı aşamasında bisürü problem var.


    Matrixin "flow motion" teknolojisi degil mi ya bu?Yanlış anlamış olabilirim de proeyi ama.
  • Tam hayatım projesi denemez fakat windows içinde bulunan user.dat ve system.dat klasörlerini okuyan bir açabilken bir program yapmak istiyorum gerçi regedit veya registry editorler kısmen yapıyor fakat tamanını okumak isterdim


    Tam bir hayal projesi olarak nitelendirilebicek( en azından şuanlık) bir projem var buprogram gerekli gördüğünde kendine kod ekeyebilen gerektiğinde çıkarabilen olacak
  • Sevgili arabian night bir nebze latife hissettim sanki mesajında. Hiçbir filmin hiçbir tekniği değil yapmaya çalıştığım. Ben kamera deyince sen film çekcez zannettin heralde. Yok bizimki ticari amaçlı bir proje. Bir sitede (apartmanlar topluluğu) güvenlik kameraları var. Bunların elektronik donanımla takip ve kayıtları çok maliyetli. Aynı işi Delphi de yapabilir. İşte benim yapmaya çalıştığım film çekmek değil, bu işi programlama yoluyla halletmek. Bu mümkün. Ancak Windows SDK konusunda profesyonel olmak lazım. Bu proje database e kayıt yazdırmak ve kaydı değiştirmek gibi bir iş değil. sistem programcılığı işi. Onun için kaynak arıyoruz. Yani film filan çekmeye niyetimiz yok.




  • Cok ozur dilerim esli dostum.Ben senin dedigin seyi 3 boyutlu cekim olarak algıladım.Tamamen ayrı bisey yani.Zaten yazmıstım yanlıs anlamıs olabilirim diye.Benim projeden anlaıgım sey suydu:

  • Trojan veya virus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.