Şimdi Ara

Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
7
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kayseri asansörlü taşımacılık faaliyetlerinde firmamız Samet Nakliyat teknolojileri Arge ekibi ile sürekli aktif takip ederek müşterilerimize Hızlı güvenilir ve sorunsuz bir taşımacılığın garantisini sunmaktadır profesyonel kadromuzla son teknoloji mobil asansör ile nakliye araçları ile Başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz
    Eşyalarımızı size ifade etmiş olduğu anlam ve önemini bilincinde olarak kusursuz hizmet anlayışımız ile sizlere hizmet vermeyi hedef edilmiş bir Nakliyat firmasıyız Samet Nakliyat bile alabileceği en iyi Taşımacılık firmasıyız uluslararası kalite standart yetki belgelerimiz ve Ulaştırma Bakanlığından almış olduğumuz yetki belgeleri ile sizlere sorunsuz mobil asansörlü taşımacılık hizmeti sunmaktayız asansör ile ev taşıma sistemini en iyi bilen uzman eleman ile sizlere hizmet vermekteyiz firmamızda çalışan tüm elemanlarımız sigortalı kadrolu deneyimli elemanlarımız var.

    Asansörlü taşımacılık hizmeti almadan önce ücretsiz olarak evimize gelen eksper elemanı eşyalarınızı inceler yapılan inceleme ile eşyalarımızı hangi türde ambalaj malzemelerinin kullanacağı kaç eleman evin içinde göre bir alacağı eşyalarımızı taşıyacak asansör dikiminde evimizin önüne getireceğimiz asansörü çeşidi ve kaç metreli asansör gitmesi lazım bütün bunları not eder yapılacak tespitin asansörlü taşımada hiçbir aksilik durumun oluşmaması için yapılmaktadır ve müşteri ile sözleşme yapıldıktan sonra taşıma günü saati belirlenir Asansörlü nakliyat Araçlarımız belirtmiş olduğunuz tarihte evinizin önünde hazır bulunur. Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!Kayseri asansörlü taşımacılıkAsansörlü taşımacılık




  • Kayseri asansörlü taşımacılık faaliyetlerinde firmamız Samet Nakliyat teknolojileri Arge ekibi ile sürekli aktif takip ederek müşterilerimize Hızlı güvenilir ve sorunsuz bir taşımacılığın garantisini sunmaktadır profesyonel kadromuzla son teknoloji mobil asansör ile nakliye araçları ile Başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz
    Eşyalarımızı size ifade etmiş olduğu anlam ve önemini bilincinde olarak kusursuz hizmet anlayışımız ile sizlere hizmet vermeyi hedef edilmiş bir Nakliyat firmasıyız Samet Nakliyat bile alabileceği en iyi Taşımacılık firmasıyız uluslararası kalite standart yetki belgelerimiz ve Ulaştırma Bakanlığından almış olduğumuz yetki belgeleri ile sizlere sorunsuz mobil asansörlü taşımacılık hizmeti sunmaktayız asansör ile ev taşıma sistemini en iyi bilen uzman eleman ile sizlere hizmet vermekteyiz firmamızda çalışan tüm elemanlarımız sigortalı kadrolu deneyimli elemanlarımız var.

    Asansörlü taşımacılık hizmeti almadan önce ücretsiz olarak evimize gelen eksper elemanı eşyalarınızı inceler yapılan inceleme ile eşyalarımızı hangi türde ambalaj malzemelerinin kullanacağı kaç eleman evin içinde göre bir alacağı eşyalarımızı taşıyacak asansör dikiminde evimizin önüne getireceğimiz asansörü çeşidi ve kaç metreli asansör gitmesi lazım bütün bunları not eder yapılacak tespitin asansörlü taşımada hiçbir aksilik durumun oluşmaması için yapılmaktadır ve müşteri ile sözleşme yapıldıktan sonra taşıma günü saati belirlenir Asansörlü nakliyat Araçlarımız belirtmiş olduğunuz tarihte evinizin önünde hazır bulunur.Kayseri asansörlü taşımacılık Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!




  • Sofrabezi Yemek Tarifleri Sitesi

    Serap Turan'ın mutfağında hazırlayıp fotoğrafladığı tariflerden oluşan Sofrabezi, yemek tarifleri, kek, pasta, börek tarifleri gibi farklı kategorilerin yanı sıra, pratik bilgiler, şifalı bitkiler, gezi, mekan ve yerlere dair de izlenimlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. 2010'dan bu yana aktif olan siten Youtube başta olmak üzere, Facebook, Twitter, İnstagram’ın da aralarında olduğu çok sayıda sosyal medya hesabından da kullanıcılarıyla buluşan Sofrabezi, bu mecralarda 100 binden fazla abone, takipçiye sahip.

    Web sitesi:https://www.sofrabezi.com/
    Facebook:https://www.facebook.com/sofrabezicom/
    İnstagram:https://www.instagram.com/sofrabezicom/
    Youtube:https://www.youtube.com/sofrabezitv Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!! Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!




  • Kolay kombinlenen çabasız şıklık elde etmek isteyen bayanların tercihi olan , FashionGarden şıklığın kalitenin, güvenin ve ucuzluğun adresi olmaya devam ediyor. Tüm ürünlerde ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve indirim fırsatlarıyla.

     Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!




  • Canlı maç izleyip iddaa oranları karşılaştırması yapabilirsiniz Canlı maç izle
  • Eskişehir Web Tasarım Ajansı...


    eskişehir web tasarım
    koleksiyoncumedya.com

    Eskişehir Güvenlik Firmaları....

    eskişehir koruma
    eskisehir güvenlik

    Eskişehir Kuaför....

    eskisehir kuaför
    eskisehir erkek kuaförü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleksiyoncumedya -- 21 Kasım 2018; 3:22:59 >




  • www.diyabet.club ben diyabetli değilim fakat farklı bir engelim var bu formu açmamın asıl dedeni çok değer verdiğim bir diyabetli dostumun diyabetle olan yoğun mücadelesi, ben oluşturdum siz geliştirin, helali hoş olsun
  • merhaba ücretsiz tanıtım yazısı almak için linki tıklayın
    https://www.kisa.link/LnMX
  • Bir blog sitesi ama diğerlerinden biraz farklı sadece benim yazdığım blogları değil kayıt olup yazdığınız blogları insanlarla paylaşıyoruz hadi sende trifter ol!

    www.trifties.com
  • https://nakliyebul.com.tr Evden Eve Nakliyat kapsamli bir tasima ve depolama hizmetleri yelpazesi sunmaktadir. İster eve, isterseniz isyerinize tasinin, yurtdisina mi tasiniyorsunuz, yada Türkiye'ye mi tasiniyorsunuz.

    İstanbul Evden Eve Nakliyat size sunacaği bir sey var.
    Tasinma, hayatinizdaki önemli bir olaydir.

    istanbul Evden Eve Nakliyat, Tasinmanizin olabildiğince tertipli ve keyifli olmasini sağlayacaktir.
    Nakliyebul, İstanbulda evden eve nakliyat ta en güvenilir nakliyat firmasi olarak kaliteli hizmet icin bir tutku ile, kisisel ihtiyaclariniza göre Nakliye hizmeti sunmakta

    Nakliye Firmaları sağlayacak kaynaklara ve profesyonelliğe sahiptir.
    Tasima ve depolama hizmetlerimizi ülke capinda sunuyoruz ve Türkiye'de 40'dan fazla ofisi ile,
    istanbul Nakliye şirketleri arasinda uzman bir tranfer noktasidir.
    Nerede olursaniz olun, güvenli bir nakliye hizmetini garanti edebiliyoruz

    https://nakliyebul.com.tr
    www.nakliyebul.com.tr
    https://www.nakliyebul.com.tr




  • Son zamanlarda çıkan popüler Rap parçaları ve birçok rap şarkılarının sözleri ve video kliplerini bulabileceğiniz, Türkçe Rap severlerin kesinlikle beğenebileceği kaliteli ve sürekli güncellenen site.
    Bu blogda : Ceza rap sözleri, sagopa rap sözleri, gazapizm rap sözleri, şehinşah rap sözleri, eypio rap sözleri ve onlarca rap sanatçısına ait sözler yer almaktadır.

    ....... https://sozlerlerap.blogspot.com ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımblogu -- 17 Aralık 2018; 21:49:48 >
  • ücretsiz tanıtım oluyorsa bende web sitemizi tanıtmış olayım bizim işimiz düğün dernek olduğu için işinize yarar :)

    Asır Organizasyon kalite ve güvencesini tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederiz.Sünnet düğünü organizasyonu başta olmak üzere dini düğün organizasyonu ,islami düğün organizasyonu, kına gecesi organizasyonu, işyeri açılış organizasyonu gibi hizmet alanlarıyla yılların tecrübesi ve kalitesiyle her zaman ilkleri gerçekleştiren asır organizasyon mehter takımı,sünnet tahtı,ilahi grubu,semazen ekibi, tasavvu grubu, fasıl grubu, bayan ilahi grubu ve daha bir çok hizmeti ile her zaman ve her yerde hizmetinizde.  Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!https://www.asirorganizasyon.com Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!




  • https://www.karasusatilikyazliklar.com/

    Karasu Ekşioğlu İnşaat olarak, “%25 Peşin, 36-48-60 Ay Elden Senet” kampanyamız büyük ilgi görüyor.

    Karasu Ekşioğlu İnşaat Ekşioğlu Karasu Satılık Yazlık KARASU EKŞİOĞLU İNŞAAT
    1+1 dairelerde 36 Ay, 2+1 dairelerde 48 Ay, Topraktan satışı devam eden dairelerde ise tam 60 Ay elden senet (sıfır faiz, vade farksız, bankasız, kefilsiz) ödeme şartlarımızla her bütçeyi daire sahibi yapıyoruz.

    Her bütçeyi düşünerek Sıfır Faizle Elden Senet Kampanyamızın (24 – 36 – 48 Ay) yanı sıra, hem “Topraktan Satış’larda 60 Ay” hem de 40. yılımıza özel olarak başlattığımız “Peşin Alımlarda 40 Bin TL İndirim” kampanyalarımızla daire sahibi olmak isteyen herkesin bu isteğini yerine getirebilmekten mutluluk duyuyoruz.

    Detaylı bilgi almak için, Karasu Ekşioğlu İnşaat İletişim kanallarımızdan bize 7/24 ulaşabilirsiniz..

    Gsm ve WhatsApp : +90 505 117 79 79




  • https://otomotiv.in


    Otomobil dünyasındaki En Yeni ve Güncel Teknolojiler ile ilgili site........
  • Sürdürülebilir Yaşam Derneği, sürdürülebilir yaşam kapsamında, dünyamızın daha yaşanabilir hale getirilmesi ile sınırlı kaynakların daha verimli kullanılabilmesi ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak amacıyla bilgiler üretip, bu bilgileri yaşam pratiğine dönüştürme hedefiyle akademisyenler, sosyal bilimciler ve proje yönetim uzmanları tarafından 2018 yılında kurulmuştur.Sürdürülebilir Yaşam Derneği
  • Asansörlü taşımacılıkta tek firma olan evden eve nakliyat , tecrübeli kadrosu , kapalı kasa araçları ve sigortalı

    güvenilir taşıma anlayışıyla müşterilerini memnun etmeyi ilke edinmiştir,

    evden eve nakliyat işinde eşit evden eve nakliyat ilk olmanın ve asansörlü tek firma olmanın gururuyla faaliyet göstermiştir.

    evden eve taşımacılık , evden eve dendiğinde akla ilk uzman tecrübeli kadrosu kapalı kasa araçları ve 15 kata kadar çıkabilen
    asansör hizmetiyle sizler için en iyi hizmeti vermektedir. evden eve nakliyat bir markadır ismimiz ve kalitemiz tescillidir.

    Sizde evden eve nakliyat konusu ile ilgili içiniz ve kafanız rahat taşınmak istiyorsanız eşit evden eve nakliyat ı seçin




    nakliyatfirmalari.org

    sehirlerarasinakliye.biz

    parcaesyanakliye.org








  • Türkiye'de Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan; Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Yükseköğretim Kurum Sınavları (YKS), YKS 1. oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve YKS 2. oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) gibi sınavlara ders notları, deneme sınavları ve çıkmış sorularıyla sınava hazırlanmanıza yardımcı olan osinav.com sitesi aynı zamanda Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile de önlisans programından lisans programına geçmeniz için tüm takipçilerine 7/24 destek vermeye devam etmektedir. KPSS güncel bilgilerle güncel olayları takip edebileceğiniz gibi ücretsiz kaynak arşivlerine de ulaşabilirsiniz.
    https://www.osinav.com sitesini ziyaret ederek en güncel ÖSYM sınavları için bilgi ve kaynaklarına ulaşabilirsinizhttp://osinav.com




  • IPTV Hakkında Detaylar
    İnternet iletişiminin ve bağlantı hızlarının gelişmesiyle birlikte internet üzerinden online TV izleme özelliği de gelişmiş durumdadır. Destekleyen uydu cihazları ve internet üzerinde bulunan multimedya özelliği ile iptv özelliği kullanıcılarına tüm dünya kanallarını evlerine taşıma imkanı sunmaktadır. iptv nedir sorusuna, internet üzerinden çeşitli server kanalları ile sağlanan yayın akışının internet ortamından destekleyen TV, uydu cihazı ve bilgisayar ortamlarına taşınmasıdır, cevabı verilebilir. Ayrıca iptv özelliği için ekstra herhangi bir cihaz gerekmemektedir.
    Iptv Nedir?
    Hiçbir çanak anten ve uydu frekanslarına ihtiyaç duyulmadan, fiber optik kablo desteği ile gelen sinyalleri ve TV yayınlarının internet bağlantısı kullanılarak, TV programlarının yayın akışının televizyon ve bilgisayar ortamına aktarılmasıdır. Binlerce kanalı içerisinde barındıran iptv, yayın kalitesi olarak da tatmin edici özelliklere sahiptir. Kota dostu adı verilen SD, yani düşük kaliteli yayın ile standart bir yayın kalitesi sağlanırken, hdiptv ve ultra iptv özellikleri ile yüksek kaliteli iptv yayını sağlanmaktadır. Bu yayınların sağlıklı izlenebilmesi için yüksek bağlantı hızına sahip bir internet bağlantısı bulunması gerekmektedir.
    Iptv Nereden Satın Alınmalıdır?
    Iptv, kablosuz, çanak anten kullanılmadan, sadece internet bağlantısı kullanılarak oldukça avantajlı bir kullanıma sahiptir. Iptv özelliği yaygınlaştıkça insanlarda bu ürünün nereden satın alınabileceği sorusu oluşmaktadır. Arama motorlarında sıkça aratılan iptv satın al sonuçlarına bakıldığında çeşitli server desteği sağlayan internet siteleri karşımıza çıkmaktadır. Bu internet adresleri içerisinde bağlantı ve görüntü kalitesi olarak, fiyat avantajı sunabilen birçok satış kanalı bulunmaktadır. Bu internet adresleri içerisinde bu özellikleri sağlayanwww.suriptv.com olarak kullanıcılarımıza kaliteli ve hızlı bir iptv hizmeti sağlamaktayız. Fiyat avantajı olarak oldukça özel kampanyalara sahip olan Suriptvailesi olarak aynı zamanda güvenli sorunsuz bir hizmet sağlamayı hedeflemekteyiz.
    Iptv Satın Almak İçin Neler Gereklidir?
    İptvyayın akışına sahip olabilmek için öncelikle sağlıklı bir internet bağlantısına sahip olmak gerekmektedir. Düşük bağlantı hızına sahip internet sağlayıcıları iptv yayın akışını olumsuz etkilemektedir. Bağlantı kopması, yayınların donması ve düşük kaliteli yayın gelmesi bağlantı hızıyla alakalı sorunlardır. Ayrıca iptv kullanımı için, iptv desteği sağlayan uydu cihazı ya da iptv destekli smart TV tercih edilmelidir. iptv özellikli uydu cihazlarında sağlıklı bir yayın alabilmek için uydu cihazının özellikle yüksek hızlı bir konfigürasyona sahip olması gerekmektedir. Iptv özelliğinin kullanımı için ekstra hiçbir cihaza gerek duyulmamaktadır.
    SurIPTV Nedir?
    2012 yılında kurulan ve Hollanda merkezli bir Server sunucusuna sahip olan, kaliteli hizmetin adresidir. Dünyanın her yerine iptv hizmeti sağlayan SurIPTV, Server hizmetleri açısından öncü bir iptv platformudur. Oldukça uzman bir kadroyla hizmet veren SurIPTV, donmayan, yayın akışında herhangi bir kesinti sorunu yaşatmayan ve herhangi bir sorunda sürekli profesyonel bir destek sağlayan bir destek ekibine sahip olmasıyla birlikte, memnuniyetsizlik durumunda geri iade hizmeti sağlayarak ürününe yüzde 100 güvenen bir iptv sağlayıcısıdır. www.suriptv.com internet adresi üzerinde bulunan whatsapp destek özelliği ile her saniye iletişim sağlanabilmesi ve aynı adres üzerinde bulunan web TV özelliği ile tüm yayınların bilgisayar ortamından izlenebilmesi Suriptv'nin en avantajlı özelliklerindendir. Surıptv özelliğinin kullanımı için ayrıca mobil uygulama desteği bulunmaktadır. Bu özelliklerin kullanılabilmesi için Suriptv tarafından sağlanan MU3 linkinin ya da üyelik bilgilerinin yazılıma girilmesi yeterlidir.
    SurIPTV İçeriğinde Bulunan Kanallar Nelerdir?
    SurIPTV oldukça zengin bir içeriğe sahip olmakla birlikte, birçok dünya kanalını da içeriğinde barındırmaktadır. Sürekli güncellenen kanallar içerisinde belgesel, spor, film, dizi, haber, çocuk, müzik, dini, ulusal ve ülke kanalları bulunmaktadır. Ayrıca Vod özelliği ile sürekli güncellenen film ve dizi arşivini içeriğinde barındırmaktadır.
    Suriptv Üyelik Şartları ve Fiyatları Nelerdir?
    Suriptv, kullanıcılarına özel kampanyalarıyla oldukça avantajlı bir yayın akışı sağlamaktadır. İster aylık ister yıllık abonelikler alınarak iptv özelliği aktif edilebilmektedir. Diğer iptv sağlayıcılarına göre oldukça uygun fiyatlara sahip olan Suriptv olarak, kullanıcılarımıza özel 1 aylık deneme paketi, 12 aylık premium paketi ya da 6 aylık en çok satan paketi kampanyaları yapmaktayız. Bu paketlerin yanı sıra 7/24 teknik destek hizmeti sağlamaktayız.
    Bilgisayar ve internet ortamının bulunduğu her yerde kullanılabilen iptv, özellikle spor yayınları konusunda izleme kolaylığı sağlamaktadır. Maç yayınlarının yoğun kullanımı nedeniyle sürekli kesintiye uğrayan iptv, Suriptv platformunun sağladığı kaliteli Server hizmeti ile bu sorunu büyük ölçüde ortadan kaldırmaktadır. Bu nedenle hem fiyat hem de kaliteli yayın avantajı sayesinde Suriptv, en çok tercih edilen platformlar arasındadır.
    Yüzde 100 müşteri memnuniyetine sahip olan Suriptv, gün geçtikçe daha fazla müşterisine en kaliteli hizmeti sağlanmaktadır.
    Suriptv Özelliğini Nasıl Kullanabilirim?
    Suriptv özelliğini kullanabilmek için öncelikle internet sitemiz üzerinden satın al seçeneği seçilir. Size uygun üyelik paketi seçilerek satın alma işlemi seçilerek Whatsappüzerinden müşteri temsilcisine yönlendirme yapılır ve online satış işlemi başlatılır. Müşteri temsilcisi ile yapılan görüşme sonucunda üyelik işlemleri başlatılarak MU3 linki ve kullanıcı adı şifre bilgileri verilir. Mu3 ya da kullanıcı bilgileri kullanılacak olan cihaz üzerine girilerek yayın akışı başlatılır ve Suriptv ailesinin sunmuş olduğu kaliteli hizmet ve 7/24 teknik destek hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Smart tv özelliği bulunan televizyon, bilgisayar ve mobil cihazlar üzerinden kesintisiz bir şekilde yayın akışını takip edebilirsiniz.
    Suriptv Memnuniyetsizlik Durumunda Ne Yapmalıyım?
    Suriptv ailesi olarak, kullanıcılarımıza 7/24 profesyonel destek sunmaktayız. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda iletilmiş olan sorunun en kısa sürede çözüme kavuşması, müşterilerimizin Suriptv ailesine olan güvenini devam ettirmek amacıyla oldukça önemlidir. Bu nedenle Her türlü sorun şikayet ve önerilerinizi internet sitemiz üzerinden Whatsappdestek kısmından iletmeniz gerekmektedir. Sorunların en kısa sürede çözümlenmesi ve çözümlenmeyen durumlarda ve memnuniyetsizlik durumunda para iadesi garanti etmekteyiz. İnternet hızının yüksek olması ve internet problemli sorunların oluşmaması için bağlantı hızının test edilmesi önemle rica edilmektedir. Yayın donması bağlantı kopması gibi sorunların ana nedeni bağlantı hızı ve kalitesinden kaynaklanmaktadır.
    Suriptv Bayilik Özelliği Var mı?
    Suriptv bayiliği için öncelikle 1000 TL karşılığı 1000 kredi alınması gerekmektedir. Yapılan her paket satışında satış değeri bu krediden düşerek kar elde etme durumunda hesap artıya geçerek kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Bayilik üzerinden kazanç sağlamak için satış işlemlerini önemsemek ve iyi bir müşteri potansiyeli oluşturmak gerekmektedir. Yapılan satışlar için sağlanan teknik destek hizmetleri müşteri temsilcilerimiz tarafından sağlanmaktadır.
    Ayrıca müşterilerimize tanıtım amacı ile sunulan 1 saatlik test yayınımız bulunmaktadır. 1 saatlik test yayını bilgilerini internet sitemiz üzerinden alarak deneyebilirsiniz. Bayilik olarak kazanılan her kredi bayilerimiz için kazanç anlamına gelmektedir. Bayilerimize özel kazanç sitemi internet sitemiz üzerinde açıklanmıştır. Ayrıca bayilerimize özel sunulan panel sistemi bulunmaktadır. Bu panel üzerinden satışı yapılan üyelerin takipleri gerçekleştirilmektedir.
    Bayiliğin Belli Bir Süresi var Mı?
    Bayilerimizin kazandırdığı müşteriler devam ettiği sürece herhangi bir bayilik sonlandırması yapılmamaktadır. Oldukça aktif çalışan bayilerimiz sayesinde kazandırılan her müşteri Suriptv ailesinin de büyümesine katkı sağlayacaktır.

     Ücretsiz Tanıtım yazısı ve SİTE TANITIMI!!




  • http://www.vidimax.co

    VIDIMAX

    Vidimax, kurumların tüm profesyonel video çekim ihtiyaçlarını uçtan uca sağlayan, deneyimli ve işini tutkuyla yapan yaratıcı bir video prodüksiyon ajansıdır.
    Video Prodüksiyona dair ihtiyacınız olan herşey burada!
    Vidimax firmalara tutkuyla kaliteli video prodüksiyon hizmeti sağlayan bir firmadır.
    Yılların vermiş olduğu deneyimimiz ve yaratıcılığımızla, minimal ama güçlü ve profesyonel video çözümlerimizle markanızı ve ürünlerinizi en doğru şekilde konumlandıracaksınız.

    Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, gerisini bize bırakın.

    Vidimax ihtiyacınız olan profesyonel video prodüksiyon için tüm gerekli bileşenleri sizin için sağlar. Kurgudan video çekimine, montajdan farklı dijital platformlara göre farklı formatlarda teslimine kadar kusursuz ve uçtan uca çözüm üretir.

    HİZMETLERİMİZ
    ETKİNLİK ÇEKİMİ - RECAP
    Lansman, fuar, kongre ve her türlü etkinlikte ihtiyacınız olan profesyonel video çekimi hizmeti veriyoruz. Kamera, reji, jimmy jib, drone, ses, ışık gibi aklınıza gelebilecek tüm video hizmetlerini bize emanet edin.

    FİRMA/ÜRÜN TANITIM VİDEOLARI
    Profesyonel video içeriği yazılı içeriğe göre 100 kat daha akılda kalıcı! Bir ürünü, ya da firmanın ta kendisini tanıtmanın en iyi ve en etkili yoludur video.

    CASE STUDY VİDEOLARI
    Şirketinize değerini ortaya çıkarıp o değere değer katacak herhangi bir hikayeniz varsa, size özel konsept içerik ve senaryoyla hikayenize renk katıyoruz.

    DİĞER PRODÜKSİYON HİZMETLERİ
    Canlı yayın, motion graphics, kurgu ve post-prodüksiyon, fotoğraf, 360 derece çekim, audio branding, drone çekimi ve seslendirme gibi aklınıza gelebilecek prodüksiyon çözümlerini Vidimax sizin için sağlar.

    REFERANSLARIMIZ

    Microsoft, IBM, LG, UNESCO



    İletişim

    +90 506 630 21 55 info@vidimax.co




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.