Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.658
Cevap
77
Favori
200.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OsurganHukukçu kullanıcısına yanıt
    Bakin amazon sitesini bilmiyorsunuz demekki uzatmaya gerek yok siz linkini verdiginiz siteden 120 tlye alin ben o fiyata 2 tane alirim sorun yok.. buradaki saflik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 8 Eylül 2016; 1:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewr

    Bakin amazon sitesini bilmiyorsunuz demekki uzatmaya gerek yok siz linkini verdiginiz siteden 120 tlye alin ben o fiyata 2 tane alirim sorun yok.. buradaki saflik

    verdigi linkteki ayni urun 60 tl firmanin orjinal sitesinde , 16 kurla 45 tl eder 25 tl nin hesabini yapiyorsun uzattikca rezil oluyorsun bukadar saf olmayin arkadas yahu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsurganHukukçu -- 8 Eylül 2016; 1:14:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsurganHukukçu

    Yurt disindan kilifi ne yapacaksin al bunlardan birini takil rahat rahat .
    http://www.veruscase.com.tr/urunler/galaxy-note-7.html

    http://www.veruscase.com.tr/urun/vrsdesign-samsung-galaxy-note-7-native-diary-series-deri-kilif.html

    Bu urun ne kadar bi bak bakalim senin verdigin link ? 60tl mi 120 tlmi ?

    Ekleme ph degeri yukseldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 8 Eylül 2016; 1:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple ın tek inovasyonu!
    Bizim gibi özellikle note serisi tercih eden kullanıcıların yıllardır beklediğimiz stereo hoperloru kullanması olmus bana göre..
    Sanirim note 8 de bizde goruruz artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ef-cn930pfegww-galaxy-note7-s-view-standing-fonksiyonel-kilif-gold-.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=EF-CN930PFEGWW

    arkadaşlar linkteki kılıfdan elimde bir adet mevcut renk siyah sıfır kullanılmadı. note 7 yi iade ettiğim için satıyorum isteyene fiyatta yardımcı olurum.

    Saygılarımla,
  • navyy kullanıcısına yanıt
    Hocam su an Turkiyede patlayan Note 7 yok, bu nedenle korkuyorlar, hicbir sorun olmadi ama bakin biz Turkeyide tum cihazlari topladik yenilerini veriyoruz demek Samsung Turkiye adina cok onemli. Kullanirsiniz onda sikinti yok ama firma bir an once cihazi servise teslim etmenizden yana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lansman böyle olur işte.Apple pazarlama ve tanıtımda resmen şov yapıyor.Süper mario pokemonla sanki dünyayı yeniden keşvediyor izlenimi veriyor.Telefon fırçalanıp suya girip sanki mucizevi bir şey çıkmış gibi ortaya çıkıyor seyreden insanlar tarkan konseri gibi gözleri dolmuş haykırıyor.Kulaklık gitti diyor vaaaaov diyor,pil aynı ama diyor vooooov diyor,su geçirmiyor ama diyor huuuuuu diyor.Film bitip terapistle yada ayıltıcı ilaçla normale döndüğünde.Yav şimdi ne yeni diyorsun kulaklık gitmiş,pil aynı kamera aynı su geçirmiyor zaten 6s de geçirmiyordu.Anten şeridi yukarı çıkmış.Birde kendiyle yarışan a10 işlemci çıkmış.Bana göre tek olay hafıza yönünde aynı paraya 2 kat hafıza vermişler çok iyi ama ya önceki 16 ve 64 ler nolacak.64 neysede 16 ları şimdi kim alır.Samsung diye bağıranlar işte apple da sattı eski modellerini.Ha şunu söyleyeyim bu dediğim bizim gibi fahiş fiyatlardan alan ülkeler için geçerli.Yoksa adamlar kendi ülkelerindeki değişim programı ile kullanıcısını baş tacı yapıyor.Ufak farklarla bu özellikler süper.Hafıza konusunda 16 yı herkes bekliyordu gitmesini geçen seneden bilerek alan bence enayilik etmiş gibi oldu.Ama 64 niye gider anlamak mümkün değil.Neyse sonuç olarak note 4 e devam ve note7 geri döndüğünde fiyatı paraşütsüz düştüğünde benim koleksiyona girer.




  • Hâlâ inatla türk telekom iletişim merkezi bize bir bilgi gelmedi diyor. O yüzden işlem yapamıyorlarmış. Sabah sabah yine can sıkıcı bir durum. Benim için kesin birşey var o da artık taahütlü cihaz almayacağım, bu ikinci ve sonuncu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7'ler stereo hoparlor ve selfie kamerasının 7mp olması dışında dikkatimi çeken bir şey olmadı. Hızlı şarjdan ses yok, kablosuz şarjdan ses yok hala.

    iphone 8'lere koyarlar bir de derler "best iphone ever" "greatest iphone yet"

    Note 7 diyip geçmeyin beyler hayatımıza ayrı bir heyecan kattı sağolsun. Telefonu şarj ederken evi yakacağız korkusu paha biçilemez

    Şaka maka ben memnunum Note 7'den zaten iphone 7'nin ne olacağı aşağı yukarı belliydi almayı hiç bir zaman düşünmemiştim.

    Bir de şu değişim işini halledersek sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 8 Eylül 2016; 9:22:54 >
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Eskiden de aslında aman aman bir heyecan yaşatmıyordu bende,yine aynı ayrıca ben 6 serisi ile tasarımını da hiç beğenmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulisko

    Samsung'un geri çağırdığı Note 7 ler ile ilgili bir açıklama buldum. Benim gibi telefonunu (ben eşime ve kendime almıştım) ısınma ve reset atma problemi nedeniyle servise verenler için bir detay ve bilgi olabilir.

    Açıklamaya göre;

    *İsteyenlere S7 veya s7 Edge ile değişim imkanı sunuyorlarmış.
    *İkinci seçenek ise yeni üretimi yapılan Note 7 ile değişim imkanı sunuyorlarmış.

    Her iki seçenekte de Samsung mağdur olan müşterilerine özür mahiyetinde $ 25 değerinde hediye kartı da verecekmiş.

    BU arada, yine açıklamada Samsung'un Note 7 ler deki batarya problemini giderdiği ve bu hafta için de yeni telefonları piyasaya sürrmüş olacağı bilgisi yer alıyor. Tabi Türkiye'de nasıl bir süreç olacak? Bunu da Samsung Türkiye açıklayacaktır.

    http://bgr.com/2016/09/05/galaxy-note-7-recall-exploding-how-to-exchange/




    Arkadaşlar dün akşam Facebook Samsung Türkiye resmi sayfasından bilgi istemiştim. aşağıdaki link üzerinden gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz dediler. Telefonunda problem yaşayanlar takip edebilirler.

    http://www.samsung.com/tr/note7duyuru/




  • Note 7 yi s7 edge ile takaslamak isteyen varsa ben buradayım :D Tamam fiyatlar biraz oynuyor ama 100 binde bir patlama ihtimali var değer yani



    Bu arada bir şeyi merak ettim. Batarya değiştiriyor ya samsung, o zaman su geçirmezlik özelliğini kaybetmiyor mu? tüm s7 edgelerde servise giden telefonda su geçirmezlik özelliğini kaybediyor ya, bunda nasıl? Böyle bir şey varsa kimse servide vermez ki hem?
  • Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyprum ve çok memnunum hiçbir sorunum olmadı diye yazmıştım da. İlk aldığım günden beri lg v10un hızlı şarj aleti ve usb c dönüştürücüyle şarj ediyorum, dün ilk kez kendi adaptörüyle şarj ettim bi tekleme ve azıcık ısınma hissediyorum, pil de sanki her zamankinden daha hızlı bitti pek birşey yapmamama rağmen,psikolojik mi yoksa takıntı mı bilemiyorum ama bugün yine deneyeceğim,sonucu yazarım,bu arada ısınma derken pil 37 dereceyi geçmedi en sıcak halinde bile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tas7035

    Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyprum ve çok memnunum hiçbir sorunum olmadı diye yazmıştım da. İlk aldığım günden beri lg v10un hızlı şarj aleti ve usb c dönüştürücüyle şarj ediyorum, dün ilk kez kendi adaptörüyle şarj ettim bi tekleme ve azıcık ısınma hissediyorum, pil de sanki her zamankinden daha hızlı bitti pek birşey yapmamama rağmen,psikolojik mi yoksa takıntı mı bilemiyorum ama bugün yine deneyeceğim,sonucu yazarım,bu arada ısınma derken pil 37 dereceyi geçmedi en sıcak halinde bile.

    Ben de resetlenme sorunundan değişen cihazımı s4 ün şarj aleti ve çevirici adaptörle kullandıktan sonra sorun yaşamaya başlamıştım. Donma herhangi bir ekranda olabiliyordu ama donup kalmazdı, hemen arkasından resetlerdi kendisini. Değişimle gelen cihazı sadece kendi adaptörü ve kablosu ile şarj ediyorum. Şarj aleti sürekli yanımda. Değişimden bir iki gün önce aynısını tekrar deneyeceğim ama şimdilik cesaret edemiyorum buna.




  • Dün lansmanı izleyince vazgeçtim ip7 den. Bana özellik tasarım ve batarya gerekli. Çok çok geriden takip ediyor samsungu. Yav arkadaş bir bildirim ledi koy bir hızlı şarj olsun. Kablosuz şarj a hiç değinmiyorum. Şu ekran kasa oranını bir düzelt. Neyse.Note 7 lerin yeni serisi gelince tekrar alıcam iade etmiştim. Birde nasıl anlıyacağız 2.parti olduğunu ve ne zaman gelecekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 7 bence Note 7'nin kıyısına bile yanaşamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efege

    Iphone 7 bence Note 7'nin kıyısına bile yanaşamadı.

    Yazılım ve servis olarak ios her zaman önde. n7 ' de i7' de çok çok iyi cihazlar değil.

    Kamera, stereo hoparlör vb konularda da n7' den daha iyi, patlayan n7 leri saymıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 8 Eylül 2016; 10:42:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7lerin yeni serisini bekliyorum bende

    Kafadaki tek soru işareti alacağım telefon iade edilen telefonlardan biri mi olacak sorusu. İade telefonları tamir edip tekrardan sıfır diye satarlar mı acaba. Nasıl anlayacağız biz bunu var mı bir yolu ?
  • Bu operatörler adamı delirecekler sonunda vodafonedan taahütlü aldığım cihazı ne iade edebiliyorum ne de değişim gerçekten bu olayda en çok mağdur olan taahütlü cihaz alanlar sanırım,2 cihaz aldım kardeşim ile kendime kardeşimin cihazı nakit aldığımdan iade ettim kendime aldığım taahütlü cihaz patladı kaldı elimizde operatörler bu şekilde devam ederlerse daha çok abone bir o operatöre bi diğerine geçer,yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom'dan şimdi gelen SMS
    Degerli musterimiz satin almis oldugunuz Samsung Galaxy Note7'de dunya genelinde pil kaynakli teknik bir ariza olabilecegi bilgisi tarafimiza ulasmistir. Cihazi iade edebilir veya ileri bir tarihte degisim yapabilirsiniz. Konuyla ilgili 5554441500'den sizi arayarak detayli bilgi iletecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.