Şimdi Ara

xp -unmountable vs....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaw bugün bilgisayarı açtım. karşıma böyle şeyler çıktı. bu ekran karşınıza bi daha çıkarsa son yüklediğiniz soft veya hardwareleri silin falan yazıyodu. bi daha çıktı. güvenli kipte de aynı şey çıktı. biosu default yaptım yine aynı şey oldu. sonunda xp cdsiyle format atıp yeniden yükledim. bu neden oldu bilen var mı? bu arada ntfs'ye geçtim. şimdi bana ne katkısı olcak bunun?



  • Kullandığın işletim sistemi yani Xp havadan nem kapma özelliğine sahip olduğu için bu gibi bir hata normaldir.Bu hata çalıştığım bilgisayarcı da da başıma çok geldi.Xp cd siyle açtığın zaman muhtemelen c bilinmeyen olarak gözüküyordur.Bunu nedeni bir virüs olabilir,fazla kurcalanmış bir işletim sistemi olabilir.Yani pek çok nedeni var.Benim bilgisayarda da bir kere oldu ve çok değerli bilgileri kaybettim.Benim ki çok kurcalanmaktan olmuştu.
  • xp cd siyle boot et bilgisayarı sonra repair veya türkce onar oara gel ordan su komutları yaz chkdsk /r enter a bas ,fixboot enter fixmbr enter bir daha almazsın o yazıyı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.