Şimdi Ara

WCG DE ÜZÜCÜ SONUC !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Finaller, ABD'nin San Francisco kentinde 6 - 10 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor...


    Dün akşam Kanada ve Rusya ile karşılaşan Team.quash 2 mach tan da alnının akıyla çıktı.Bir çok clan a ters düşen,kendimize has oyun tarzımızla hala Avrupa ve Amerika clanlarını şaşırtmaya devam ediyoruz.
    Tq EG yi 13-11 lik skorla geçmiştir.
    Bu durumda Team.quash E grubundan 1. olarak cikti ve K grubunun 1. ile mac yapmaya hak kazandi. K grubunun 1. yarin belirlenecek.


    Bu grupdaki takımlar şöyle;

    4dimensioN - Japonya
    [GBR]Grudg3 - Singapore
    PT&T-iNx - Filipinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladecarter -- 9 Ekim 2004, 20:27:54 >



  • Ahhh Bende o Klanların Birinde Olsam Off Off.
  • pardon ya bu ''ters düşen oyun tarzı'' ne acaba
  • kişisel YETENEK Yani Kimi Clanlara Ait TARz OYnama sitilleri Vardir Bizde Zekamızı ve TÜRKLügümüzü Kullanarak MACLARI ALDIK (ONLAR bizi Kücük Gördüler Ama Biz Şimdi ONLARA ANCAK KATILIYORUZ TABİ BÖYLE)





  • maçların replay leri ne zaman ve nerde bulunur acaba
    hLL olsun tq´a
  • WCG Games 2004 Amerika / San Fransisco'da bulunan CZ:CS takımımız teamquash tam anlamıyla büyük bir talihsizlik yaşamakta . 7 Ekim gecesinde yaşadığımız o büyük mutluluklar bir kabusa dönüştü. Grubumuzdaki [Kanada]eg ve [Rusya]m19 takımlarını 13-11 ve 13-5 gibi skorlarla yenerek tur atlamıştık. Ancak eg takımının WCG hakemlerine yaptıkları itirazlarda şu denildi : teamquash ve eg macı sırasında menejer Gökhan Ataca'nın teamquash takımına oyuncuların yerlerini bağırarak söylediği iddia edildi. İddia edilir edilmez kabul görmüş olmalıki WCG hakemleri eg ve teamquash maclarının tekrarının oynanmasını dile getirdiler.

    Teamquash menejeri: Gökhan Ataca'nın yorumu ise : Ben sadece orada hadi aslanlar evet işte budur dedim kesinlikle yer söyleme gibi birşeyin olması imkansız benim sadece orada bulunmam onların böyle bir komplo girişiminde bulunması için yeterli oldu ve hakemlerde macın tekrar oynatılmasına karar verdiler . Yaptığımız itirazlar da bir sonuç getirmedi . . .

    Böylelikle dün gece oynanılan Teamquash vs eG maçında teamquash takımımız o moralle 13-11 maçtan mağlup ayrıldılar . Ve turnuvaya veda etmek zorunda kaldılar. Maçtan sonra teamquash ekibi WCG hakemlerine itiraz ettiler. Maçın bir daha düşünülmesi için hakemler toplandılar ancak son aldığımız bilgilere göre teamquash resmen elendi . Toplantıda çıkan sonuç : teamquash out




  • nedense uluslararası olaylarda hep bize karşı yapılan itirazlar suçlamalar vs. vs. vs çok çabuk kabul görüyor
  • küfür edicem saygısızlık insan deliriyor böle oldumu deli gaz yapıoyom ya
  • ya kardeşim tamamda şimdi sorsanız bizim menejerden baskada bağıran olmamıstır e zaten elin gavuru bizden yeterince cekmiş hertürlü çirkeflik için kılıf arıyor bizde kendi elimizle vermişiz kozu ama hakkettende uzuldüm bide ordaki elemanlar bağırark yerimizi soyledi demişler türkçe nede yaygın bi dilmiş ole elin kanadalısı bilem biliyo vay be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 9 Ekim 2004, 20:56:25 >
  • nedir bu boyle yav hersey bize karsı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.