Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.798
Cevap
342
Favori
2.734.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Turk Telekom abonesiyim ve taahhütüm internet için bitti ama telefon için bu ayın sonunda bitiyor. Turk Telekom 35Mbps 100gb akk'li paket için 66 tl fiyat sundu ama ben Turknet'e geçmek istiyorum fakat şöyle bir belirsizlik var. Turknet'de alt yapım vdsl 75Mbps kadar görünüyor fakat Turk telekomda 87Mbps Fttb yani binaya kadar fiber alt yapım.

    Mevcut tarifem 20Mbps'e kadar Fibernet limitsiz ama adsl sinyali ile sunuluyor bu paket bana.
    Turknet müşteri hizmetlerini de aradım bana vdsl hizmeti verebiliyoruz, alt yapınız vdsl destekli fiber görünmüyor dedi ama Turk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda orada alt yapım fttb. Hatta Telekom bölge müdürlüğüne bile gittim, alt yapım Fttb olarak görünüyor ama yaşadığım binada T11 fiber kabini bile yok.

    Müdürlükte yetkililere de sordum bana net cevap veremediler. Israr ettim cevap almak için, ısrarım üzerine bana söylediği ftth yani daireye kadar olan fiberi diğer isslerle paylaşmıyoruz dedi ama Turknet musteri temsilcisi Fttb yani binaya kadar olan fiber alt yapısına da hizmet veremiyoruz demişti öncesinde. Farklı farklı cevaplar var, ben de riske girmek istemiyorum.
    Bu ayın sonunda Turknet'e geçmek istersem ya sorun çıkarsa ve Turk Telekomda'ki alt yapım fttb olduğu için işlemler sırasında size vdsl hizmeti sunamıyoruz ve bu yüzden direk beni adsl abonesi yaparlarsa diye çekiniyorum.

    Turk Telekom müdürlüğünda görüştüğümde başka isslere geçişte mevcut portunuz iptal edilir ve size yeni iss tarafında boş port varsa verilir dedi. Turknet'de taahhüt yok ama sorun yaşayıp Turknet'i kapatsam bile Turk Telekom'a 3 ay boyunca abone olamıyormuşum, olabilsem bile 3 ay boyunca kampanyalardan yararlanamıyor muşum.

    Boş port da olmazsa eğer uygun port gelene kadar internetsiz mi kalıyorum bilemiyorum ve kararsız kaldım. Sizce Turk Telekom'un 35Mbps 100gb 66tl olan teklifini kabul mu edeyim yoksa riske girip bu ay sonu Turknet'e geçmeye mi çalışayım?




  • Bu arada bu konularla alakalı olabilir belki. Facebook ve Twitter bugün ve halen çok yavaşladı. Yine sansür mü var acaba veya birşey mi deniyorlar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 yılı ocak 1de akk akn ne derseniz kalkicak bu durumda firmalar hangi paketi sarıçam? Şuan kullandığı paket 1 ocakta sınırsız olucak onlarda akk yok kardeşim ama kota var dicek mantık basit 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mbit rahat alırsın
  • İlk mesajı okurken kota bitiyor. Konu sahibi arkadaş güncellemeleri en üste koyarsan daha iyi olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Bu arada bu konularla alakalı olabilir belki. Facebook ve Twitter bugün ve halen çok yavaşladı. Yine sansür mü var acaba veya birşey mi deniyorlar acaba?

    dün gecede bana aynısı oldu download hızım normalken internette dolaşamıyordum sayfalar çok geç açılıyordu.
  • Vodafone ev adsl 16 mbps kullanıyorum. Şu anda stabil 5mbps hız alıyorum gece 2 de ise hızım 16 oluyor. Diğer firmalar gibi gibi kıvırmadan direk yürürlüğe koydular ve takdirimi kazandılar. Ayrıca 3 mbps diyip 300 kbps hız veren firmalar şimdide 500 kbps verecekti ama ben aknyi geçmeme rağmen 600 alıyorum. Herkes hakkını arasın arkadaşlar sessiz kalmayın. Gerekirse ilk fırsatta iptal edip düzgün firmalara geçin. Affetmeyin.
  • Turknet sadece adsl ve vdsl'den hizmet veriyor. Bende vdsl 75 Mbps paket var hız testi sonucunda 60 Mbps çıkıyor,
    Akk hızı 24 Mbps, hız testinde 19 Mbps çıkıyor.
    8 Aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 3 Mayıs 2017; 0:57:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

    Bu devletin şirketlerin bu halka zulmü nedir hayat kısa hepimiz öleceğiz bir kağıt parçası için bu insanları üzmeye sıkmaya değer mi?

    Devlet nerde zulm etmiş kardeş? sen başka ülkede yaşıyorsun heralde?

    osmangazi köprüsü mü zulm şimdi? yoksa yavuzsultan selim köprüsü mü? 3. havalimanı mı? maslak 1453 mü?

    Söyle ha söyle hangisi zulm?

    yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü mü yoksa marmaray, metrobüs, avrasya tüneli, çamlıca camisi hangii zulüm söyle?
  • TTNET 16 Mbps 100 GB kullanıyorum. Gece 02.00 den sonra da 6 mbps falan 8 göremedik daha yeni uygulamaya geçildiğinden beri
  • beyler bilgisayarı 2 de açıp 8 de kapatan bi program vardı adı neydi ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alidinc06

    Vodafone ev adsl 16 mbps kullanıyorum. Şu anda stabil 5mbps hız alıyorum gece 2 de ise hızım 16 oluyor. Diğer firmalar gibi gibi kıvırmadan direk yürürlüğe koydular ve takdirimi kazandılar. Ayrıca 3 mbps diyip 300 kbps hız veren firmalar şimdide 500 kbps verecekti ama ben aknyi geçmeme rağmen 600 alıyorum. Herkes hakkını arasın arkadaşlar sessiz kalmayın. Gerekirse ilk fırsatta iptal edip düzgün firmalara geçin. Affetmeyin.

    Bende vodafone kullaniyorum normalde hizim 32 mbit fakat kotayi aşmama rağmen 16 mbit internet kullaniyorum şuanda bende de herhangi bir problem yok
  • bende diyorum bunlar tüketicinin yararına bir uygulamayı nasıl yaptılar. yavaş yavaş çıkıyor/çıkacak kokusu. teşekkürler btk bizleri yanıltmadığın için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

    Bu devletin şirketlerin bu halka zulmü nedir hayat kısa hepimiz öleceğiz bir kağıt parçası için bu insanları üzmeye sıkmaya değer mi?

    Devlet nerde zulm etmiş kardeş? sen başka ülkede yaşıyorsun heralde?

    osmangazi köprüsü mü zulm şimdi? yoksa yavuzsultan selim köprüsü mü? 3. havalimanı mı? maslak 1453 mü?

    Söyle ha söyle hangisi zulm?

    yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü mü yoksa marmaray, metrobüs, avrasya tüneli, çamlıca camisi hangii zulüm söyle?

    Zulm olan, kendisine çorba edilerek lokma lokma verilen konuları , ayrıştırma ve yerli yerine koymadan kanıya varma kolaycılığında olan insanlar aslında.




  • atropyn kullanıcısına yanıt
    Zaten 8 değil 5 olmasi gerekmiyor mı? Acep ben mı yanlış hatırlıyorum yada karıştırdım.?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi Türk Telekom kullanan arkadaşlar ne durumdalar.

    2 günde 50gb bitti ayrıca bunun 40gb'ı falan hep saat 2 ve 8 arasında yapıldı ama yansıtılmış yinede.

    Şimdi ben 1 yıldır kullanıyorum bu interneti ve 1 yıl daha tahahütüm var.50 gb bittiği için para ödeyecek miyim arkadaşlar?

    Bu arada bu firmaların açgözlülük ve kelime oyunları artık bizi yıldırdı.Halkın hiç bir değeri yok gözlerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WakeupOnStandBy
  • Kardeş hepsini anladım da maslak 1453 ne alaka ağaoğlu projesi o zaten yarısını arap şeyhi aldı.Sen neden bahsediyorsun konuyu sulandırmayalım bir sıkıntı varsa şikayet et geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doom.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Doom.

    Vodafonet kullanıcısı olup akk'yi geçtiği halde BTK tarafından sözü verilen hızları alan var mı? Ayrıca gece 02-08 arası indiriken veri, toplam veriye yansımış mı? Bende kullanım detayları açılmıyor, o yüzden soruyorum.



    Ayrıca Vodafonenet MH ile konuşup yeni düzenlemenin uygulamaya koyulduğu hakkında bilgi alan var mı? Konuda Vodafonenet ile ilgili bir tane paylaşıma bile denk gelmedim.

    araya kaynamasın, son kez alıntılayayım.

    Hocam daha önceki sayfalarda şöyle bir şey yazmıştım:

    "Bu akşam VodafoneNet müşteri hizmetlerini arayıp yeni düzenleme sonrası AKN aşımında hızımın kaça düşeceğini sorduğumda MH çalışanı bu konuda henüz bir düzenleme yapmadıklarını, eskiden olduğu gibi AKN aşıldıktan sonra hızımın 3 MBit'e düşüreleceğini söyledi. BTK'nın kararından bahsettim, o kararın henüz yasal bir geçerliliği olmadığını söyledi. Ne zaman bu düzenlemeye uygun değişikliğin getirileceğine dair de bir bilgileri olmadığını söyledi.

    1 Mayıs'la birlikte bu düzenleme geçerli değil miydi? Benim kaçırdığım yeni gelişmeler mi var? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bir de, VodafoneNet ile iletişime geçip farklı bir cevap alan var mı acaba?"

    Yani benim konuştuğum MH çalışanı, bu düzenlemenin henüz uygulamaya konmadığını ve ne zaman konulacağı hakkında da bir bilgi olmadığını söyledi.

    Bu arada AKN'yi henüz geçmedim, ama geçmemiş haldeyken bile bugün internette ara ara bir yavaşlama var. Ne hikmetse müşteri hizmetlerini aradığımda, çalışan "Kontrollerimi sağlıyorum." diye bir iki dakika beklettikten sonra normal hız geri geliyor, anlayamadım.

    Kullanım detaylarına baktım şimdi sizin mesajınızda görünce. 24 saatin tamamı veri kullanımına dahil edilmiş.

    Anlaşılan VodafoneNet hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor; üstüne üstlük bilinçli olup olmadığını bilmediğim bir şekilde, hızda da bir düşüş var.




  • paketini değiştirmediğin sürece aynı devam tahadüttün bitti diyelim normal paket fiyatından gene devam edersin. yani sen paketini kotalı yapmadığın sürece hiçbir problem yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 3 Mayıs 2017; 1:8:58 >
  • 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.