Şimdi Ara

Kendine Sövdürmeyecek Telefon Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yani tavsiye ediyorsunuz :) Peki negatif yönleri neler acaba?
  • acilcikis kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekle motorola g4 plus al

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleyeceğim, teşekkürler...
  • acilcikis kullanıcısına yanıt
    Bende bin liraya kadar telefon bakıyordum gerek bu forumda gerek diğer forumlarda her tavsiyeyi değerlendirdim.

    Tavsiye edilen telefonları bizzat inceledim. Keza bunu sizede tavsiye ederim gidin tavsiye telefonları bizzat inceleyin.

    Eksi tarafını görmüyorum şahsen ihtiyaçlarımı karşılıyor tabi kişinin ihtiyacı daha fazlaysa daha nitelikli bir telefon alabilir. Ama şunu söyleyeyim İOS gerçekten Androidle kıyaslanamayacak kadar öndedir.
  • acilcikis kullanıcısına yanıt
    Hocamgm5 ileilgilisormussunuz sanırım bende 2 tane var sorularına cevap verecek kadar uzun süredirde kullanıyorum...
    ŞArj durumu her telefonda oldugu gibi kullanıma göre değişiyor. YAni parlaklıgı %100 kullanmanızla %50 kullanmanız arasında 2 kat süre fark eder.
    Wifi kullanımı ile mobil veri kullanımı
    oyun oynamak ve günlük kullanımbunların arasındabüyük farklar var.

    Örneğin telefon suanda 45 saatir açık , şarj %42 de. Wifi sürekli acık kısa süreli mobil veri kullanımlarıda oldu hiç oyun oynanamadı. genelde telefon görüşmesi vs yapıldı... şuanda 2 saat 26 dakika ekran süresi var . 4 saatin üzerinde olacaktır muhtemelen ekran süresi bu kullanımşekliyle tahminen.. Bu şekilde telefonu kullanmaya devam edersem 3 günü bulur acık kalma süresi..

    HA bir başka zamanda 2 saat oyun oynadıgımda yada sürekli mobil veri kullandıgımda yada çok uzun süre telefon görüşmeleri yaptıgımda bu süreler farklılaşıyor.

    1 günü rahat cıkartır. ha full oyun oynarsanız bidemobil veri üzerinden olursa bu 3 saattede şarjınız biter...

    Genel duurmu akıcı cok hızlı ince stabil bir telefon. Ekranı özellikleçok güzel. kısa bir süre sonrada android 7 alacak telefon...

    Aklınızda sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 4 Ağustos 2016; 15:09:50 >




  • acilcikis kullanıcısına yanıt
    hocam cihazım kargoya verilmiş yarın büyük ihtimalle elimde olur haftasonu kullanıp bi yazı yazarım sizin telefondan istediğiniz özellikler nedir?
  • Bu arada iPhone 5S'i düşük güç konumunda 12 saat kullandım şarjı %30 azaldı. Düşük güçte arka planda hiç birşeyi çalıştırmıyor.
  • acilcikis kullanıcısına yanıt
    hocam p8 i 3 gün kullandım huawei arayüzü basit ve başarılı bataryası normal fazla ısınmıyor 40 dk boyunca wifi ile spotify+internet tarayıcılı kullanımımda %11 lik şarj gitti ısı ise 39-40 dereceydi ve hemen soğuyor kamerası baya iyi gps sini çok beğendim gpsi çok iyi ekran da iyi ses çıkışları da gayet başarılı hoparlör çıkışı benim laptop ile yaraşacak seviyede bağlantı+ var 3g yi önceki telefonum 4 dişte 2-3 diş çekerken 4g de bu telefon full çekiyor ya da en düşük 3 diş çekiyor şarj süresi uzun quick şarj yok ama benim için sorun değil ben hep gece takarım şarja quick şarj zaten pil ömrünü kötü ekliyor metal kasasını beğendim güzel tutuşu var
  • sony xperia m5 mantıklı olabilir ısınsada suya sokarsınız buz gibi olur ısınmayı dert ediyorsanız bende vardı ısınıyodu bi 10 saniye tutuyorum su altında buz gibi oluyor bidaha m4 kullandım 1 gün görüyordu cihaz sarj etmeden normal kullanımda 1.5 günüde görüyordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.