Şimdi Ara

Gears of War 4'ün Müziklerini Game of Thrones Dizisinin Bestecisi Yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Prison Break, Iron Man, Game of Thrones, Pacific Rim, Warcraft gibi başarılı yapımlarda müzisyenlik görevini üstlenen Ramin Djawadi, Iron Man(2008) filmindeki başarısıyla Grammy'de aday gösterilmişti.

        Microsoft Ramin Djawadi'nin Gears of War 4'ün müziklerini yapacağını duyurdu ve bu müziklerinden birazcıkta olsa duyabileceğimiz bir video da paylaştı. Paylaşılan videoda Ramin Djawadi, Gears of War oyunlarında olan duygu çeşitliliğinin çok az seride görüldüğünü söylüyor. Djawadi, kendisini Gears of War 4'e çeken tek şeyin aksiyonu olmadığını yapımdaki daha yumuşak ve duygusal anlarında kendisini yapıma yakın hissettiren unsurlar olduğunu söylüyor.

        Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinin ve başka bir çok kaliteli yapımın müziklerini yapan Hans Zimmer ile tarzı çok benzetilen Ramin Djawadi, bazı kitleler Hans Zimmer'in varisi olarak görülüyor. Ramin Djawadi Batman Begins'in müziklerinin bestelenmesinde Hans Zimmer'a eşlik eden isimlerden birisiydi. Djawadi'nin o günden bu yana yaptığı her işte Hans Zimmer tadı var. Paylaşılan videodan da anlaşılabileceği üzere Gears of War 4'de bu yapımlardan bir tanesi olacak.

        Gears of War 4, 11 Ekim'de Xbox One ve Windows 10 için çıkışını yapacak.

        Oyun için hazırlanan müziklerden kesitleri ve yapımcı ekipten bazı isimlerin yorumlarını dinleyebileceğiniz videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.







  • Beklediklerimizden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş
  • God of War 4 diye okuyanlar..
  • GOTY

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.