Şimdi Ara

Terim kendini bize kitlemeye çalışıyor dikkat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başlıcam teriminizden arkadaş ne güzel sinerji olmuştu mundar etti milli ara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    başlıcam teriminizden arkadaş ne güzel sinerji olmuştu mundar etti milli ara

    Karamsarlığa kapılmaya gerek yok.Taraftara rağmen gönderemezler Riekerink'i.
  • jor'un yaptığı temizliği,fatih terim yapamazdı. bu maaş yüküyle,orta saha da selçuğu izlemeye devam ederdik. fatih terim,milli takımın dünya kupası'na gitse bile çok birşey yapamayacağının farkında,o yüzden galatasaray'a gelip,düzelmiş kadro ve iyi sinerji ile tekrar şampiyon olup,tekrar imparator olarak anılmak istiyor. ama bizi bıraktığı zaman, bu taraftar onu sildi. en azından yerli sevici olmayıp,gerçek galatasaraylı olanlar onu sildi. takımın gerçek imparatoru şuan da ergin atamandır. umarım o lakabı zaman ilerledikçe jor'da alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucescu'yu buna yedirdiniz sustunuz, JOR 'u da yedirirseniz Galatasaraylıyız demeyin
  • Bakıyorum yine mazide yaşayanlar, vefa hastalığından muzdarip vatandaşlar inlemelere başlamış. Güncel başarı yok örnek göstermeye anca geçmişten anca maziden anca vefaaaaaaa dan dem vuruluyor.

    Vefa semt ismi oy çokluğu ile "hadi len oradan" olarak değiştirilmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beden eğitimi hocasını terimle karşılaştırııyorlar
  • Fatih terimi birakmazlar seversiniz sevmeZsiniz suan donsun kesin sampiyonuz avrupadada is yapar seneye o yuzden birakmazlar tff izin vermez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim önce karakterini düzeltsin sonrasında bakılır gelip gelmeyeceğine. Milli bir meseleyle ilgili olarak burada patron benim, benim yolum, yöntemim de bu deyip toplumsal bir olumsuzluk bırakamaz ülke üzerinde. Milli takım herhangi bir taraftar grubuna ya da bir kaç yöneticiyle teknik ekip ve futbolcuya ait değildir. Ülke meselesidir. Burada kendi yönteminden, yolundan milli menfaatler ve milli başarılar doğrultusunda taviz vermek, gerekirse vazgeçmek ve başka yollar ve yöntemler üzerinden gitmek zorundasın.



    Kamuoyunu oyalayacak, farklı görüşler ortaya çıkaracak, milli takımı etkileyecek yönde tartışmalara sebep olacak bir tutum ve yönetim içinde olamazsın. Şeffaf olmalısın. Milli takım bir aile buradaki sorunları dışarı aktarmam diyemezsin. Bu millet de milli takım ailesinin bir parçası. Çıkıp şu oyuncuyu şu yüzden kadro dışı bıraktım, bunu da bu yüzden demelisin. Açıp prim konusu bu, şöyleyken şöyle oldu ben de bu şekilde cezalandırdım demelisin. Gökhan ile Ömer arasında bu yaşandı sonucu da budur demelisin..



    Bu haliyle bu davranış, tutum ve düşünceleriyle Fatih Terim Türk futboluna hiçbir fayda sağlamayacak aksine çok ciddi şekilde zarar vermeye devam edecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

    quote:

    Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

    Bu adamın devri bitti artık bize faydası olmaz. Kendini galatasarayın önüne koyacak ve takımı birkez daha rezil edecek. Bu adam sanki koca galatasarayın tek çaresi gibi algı oluşturulmasın

    Ya abi biz terimin hangi döneminde rezil oldukda böyle saçma sapan konuşuyorsunuz , Futbol anlamında en kaliteli yıllarmızı bu adamla yaşadık , Tamam büyük coğunluk istemiyo rierink ile bi hava filan yakaladıkta konuştuğunuz adamda fatih terim yani artık bahane üretmeyi bırakın yok 90'larda hagi vardı 2011 jenarasyonunda ünal aysal vardı böyle saçma sapan bahaneler olamaz.

    Medyanın zaten arda turan ile fatih terime bu derece baskı yapmasının nedeni bu admaların galatasaraylı olması sizde pat diye atlıyorsunuz , Her maçın içine eden ouzhan , ozan , volkan 3 lüsünü kaç gün üst üste eleştirdiler ? kalkıp halen ünal aysal taraftarlığı yüzünden bu adama taraf alıyorsunuz bir coğunuz ünal aysal kim yahu galatasaray futbol klübünün nerdeyse başarılarının 4/2 si bu adamla geldi. Tabiki koskoca galatasarayın tek çaresi değil ama allah ömür versin yaşadığı sürece efsanemizdir klübünde kapısı açıktır zaten demiyoruz gelsin pat diye klübün başınada bu kadar taraflaşma , eleştirmede yeter yani önüne gelen bu adamı eleştirmesin arkadaş 3 5 yorumcu almışlar sazı ellerine milli takımdan vurmaya calışyolar tek suçlu oymuş gibi.



    Fatih Terim döneminde rezil olmadık hocam ama gittikten sonra hep dağıldık takımı mahvediyor gelip gitmesi sürekli kalsa sıkıntı yok şu an takım yavaş yavaş toplandı gelmesin gelirse yine 2 sene sonra gidecek biz bu devri yine yaşayacaz o yüzden gelmesini istemiyor çoğu kişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah devri bitti dedigin adam bizdeyken nasıl futbol oynuyorduk o gittiginden beri kaç TD geldi onun oynattıgı futbolun %1'i sahada yok

    Bu arada rie saha dışında iyi işler yapıyor ama futbol anlamında hala çok zayıfız. FT Gelse yardimcisida rie olsa muazzam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    Ahahah devri bitti dedigin adam bizdeyken nasıl futbol oynuyorduk o gittiginden beri kaç TD geldi onun oynattıgı futbolun %1'i sahada yok

    Bu arada rie saha dışında iyi işler yapıyor ama futbol anlamında hala çok zayıfız. FT Gelse yardimcisida rie olsa muazzam olur.

    Son gittiği sezon Nasıl futbol oynadığımızı unutmuşsunuz açın bakın isterseniz.



    Zaten baktı takım oynamıyor batırıyor tüm maçlarda bu böyle olmaz Dedi milli takıma gitti.



    O gün Nasıl oynadığımızı hatırlatayım geçen sene ondan önce Nasıl oynuyorsak terim zamanında da öyleydik.(son senesi). Yani hiçbir şey oynamıyorduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    son gittigi sezon 8 hafta takımın başındaydı onunda 6sında cezalıydı diye hatırlıyorum ligin ilk haftalarıydı çoğu maç kötü oynamıştık doğru ama beşiktaş maçı ile tekrardan basan, atak yapan bi galatasaray olarak sahaya çıkmıştık o maçıda kazanarak olimpiyat stadını beşiktaş taraftarınında katkılarıyla yıkmıştık resmen

    o günden beri hiç bir derbide öyle bi mücadelede görmedim siz gördünüz mü ?
  • Terim ancak 10 yillik sozlesme+ayrilmak istediği zaman (ki kesin isteyecektir)kulübe yuklu bi miktarda tazminat vermeyi kabul edecekse gelsin , degilse uzak dursun bu adamin her gidisi kulubun 5 yilina ve milyonlarca eurosuna mal oluyor.ki ben bi taraftar olarak takimdan kan emicileri sutladigi icin jor hocamin kesinlikle takimdan gonderilmesini istemiyorum.imparator mazide devam etsin imparatorluguna.ha illa gelecek kacmak istedigi Zaman yuklu bir tazminat odeyecekse buyursun gelsin sezon sonu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu iş bitmiş sezon sonu gelir

  • Oturup kalkıp milli takımın devamlı iyi sonuçlar almasını beklememiz lazım, ha normalde de istiyoruz ama bu adam için özel bir duygu lazım yoksa bu adam yine bu kulübün kapısından içeri girecek gibi duruyor..
  • Bu yonetimle gelme ihtimali zaten yok. Getirecek olsalar sezon basinda getirirlerdi. Ancak yonetime karsi bir darbe olur da secime gidilirse, Terim'i vaad eden bir baskan adayi ile gelebilir. O da ancak GS ve milli takimin ayni anda basarisiz olmasi durumunda olur.
  • Yazıklar olsun eğer söylentiler doğruysa.

    Bu tip şeylerin konuşulması bile hakarettir JOR'a. Taraftarda bu duruma izin vermez umarım.

    Ha JOR'un saha kenarındaki duruşuyla ilgili fikrim değişmedi ama hiçbir teknik direktörün yapamadığını yaptı, güzel transferler yaptırdı. Sırf bu yüzden bir şansı hakediyor JOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    Beden eğitimi hocasını terimle karşılaştırııyorlar

    Kimse karşılaştırma falan yapmıyor.

    Galatasaray'ın başında bir teknik direktör varken "O işleri sonra konuşuruz" demek koskoca kulüple dalga geçmektir. Ayrıca Rikerink bunları duyuyor. Hiç mi ayıp olmuyor bu adama? Bir düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim ne zaman ayaga kalksa umut vaadetse terim adi gecmeye basliyor. Ne zaman kotuyse kaciyor

    2. Gelisi, 3. Gelisi hep ayni senaryo.

    Gelmesini hic mi hic istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem çok delikanlı çok galatasaraylı bu sezon başında gelseydi o zamaan yemedi şimdi mi yiyor. Bırakın arkadaşlar bu işleri. Karaktersizin önde gideni. Bitti artık bu adam yürümez alıştı topçular ona.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.