Şimdi Ara

REVELATİON ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Revelation Online hakkında bahsedecek olursak; başarılı olan ve bir çok kitleye ulaşan MMORPG türüne ait yapımların birleştirilmiş ve belkide bu oyunların tek bir çatı altında toplanması olarak nitelendirebiliriz. Ben burada alıntıdan çok esinlenmek kavramını ön planda buluyorum. Yapımcı firma, bazı oyunlardan esinlendiğini söylemekte zaten. Sadece kendine özgü olan BigBang motoru ile yapılmış olan Revelation Online, oyuncularına üstün bir görsel sunmakta.



    Oyunumuz özünde Çin yapımlı bir MMORPG olarak ortaya çıktı fakat 2016' nın Ekim ayında EU sürümü kapalı beta olarak erişime açılacak. Kapalı beta keyleri ise zaten dağıtılmaya başlanmış durumda. Dilerseniz daha erkenden Founder Pack almanız da mümkün. Founder Pack alacak kullanıcılar için oyun içerisinde bulunmayan binek ve kostumler verileceği söyleniyor. Aynı zamanda Pay to Win kavramından bir o kadar uzak olan Revelation Online için EU sürümünde neler olabileceği bir merak konusu fakat oyunun Pay to Win kavramına musait olmadığını soyliyebiliriz. Özünde birseysel bir oyun olarak gözüksede eğer bir takımınız yok ise haliniz vasat olacaktır.



    Bağlı bulunduğunuz Guild ile 5 ayrı krallıkta söz sahibi olmayı amaçlayacaksınız. Bu 5 ayrı krallıkta birbiri üzerinde hüküm sürüyor tabiki. Örneğin ikinci krallık birinci krallığın denetimi altında yani ikinci krallığa sahip olabilmek için birinci krallığı ele geçirmeniz gerek. 5. krallık ise tüm oyuna hakim durumdadır. Buna istinaden bunun bir çok getirisi ve götürüsü bulunmakta. Bu krallıkları ele geçirmek söylendiği kadar kolay değil. Krallıklar arasında uzlaşmalar ve aynı zamanda ayaklanmalarda olacaktır. Değişik stratejiler geliştirmenüz gereken bu oyunda iş bölümü çok önemli bir yer tutmakta.



    Keşfetmek ve sonsuz uçuş özelliği, Revlation Online oyuncuları için tam bir özgürlük kavramı olarak bahşedilmiş. Sadece uçuş sırasında süresi dolan herhangi bir uçuş zamanlayıcısı hakkında endişelenmenize gerek kalmadan göklerde süzülebilirsiniz. Hava saldırısı yapabilmek için elinizdeki eşsiz kanatlarla hareket etmeniz mümkün. Aerodinamik yapısı ile dilerseniz havada süzülebilir dilerseniz sahip olduğunuz kanatlarla süresiz olarak uçabilirsiniz. Sadece Hava saldırısı için tasarlanmış skillerinizi rakibinize atabilir ve stratejilerinizi gerçeklteşriebilirsiniz. Kanat kavramından bahsetmişken oyundaki kanatlar çok geniş bir yer kaplıyor. Aynı zamanda kanat gibi binek ve kostümlerde bir o kadar fazla. Bunları craftlayabileceğinizi söylersek te eğer oyunun ne kadar gelişmiş bir craft sistemi olduğunu anlayabilirsiniz sanıyorum ki. Yani oyunda marketten alınabilecek hemen hemen her şeyi craftlamanız mümkündür.



    Eğer dünyayı keşfetmek istiyor iseniz bu oyun tam size hitap ediyor. Açık dünyayı keşfedebileceğiniz gibi deniz altını da keşfetmeniz hatta buralarda hazine aramanız bile mümkün. Tabi bu esnada açık dünya Boss'ları ilede karşılaşabilirsiniz. Boss keserken belkide size az gelecek yeteneklerinizi evlilik yaparak arttırmanız mümkün. Aynı zamanda hem cinsinizle evlenebileceğinizide söyliyebiliriz. Tabiki EU sürümünde bu özelliği görebilir miyiz bu bir merak konusu. Evliliğiniz eğer başarılı gitmez ise tek taraflı boşanma hakkınız var fakat nafaka ödemeniz gerektiğinide söyliyelim.



    Oyunumuz çok gelişmiş ve detaylı olduğu için her kavramandan bahsetmek çok güç oluyor. Sürekli görev yaparak sizi hayattan soğutup bir robot edasıyla hareket ettirmediği aynı zamanda bir çok XP dungeonu ve solo dungeonlar bunlunmakta. Yani görev yapmadan özgürce level atlamanızada imkan sunan Revelation Online dungeonlarıyla sizlere eşsiz güçler katacaktır. Dungeonlara girerek çeşitli hediyeler kazanabilir aynı zamanca craft yapmak için gerekli olan egzorsit seviyenizi arttırabilirsiniz. Açık dünyası bir o kadar eşssiz olmasıyla birlikte dungeonları da bir okadar şatafatlı. 3D özelliği olan ve Sanal gerçeklik gözlüğü ile oynanabileceği söylenen Revelation Online' da dilerseniz gün batımını izleyebilir diler iseniz güneşin o kırılgan yapısında kendi evinizin bahçesinde güneşlenebilirsiniz.

    OYUNDAN BİR KAÇ GÖRÜNTÜ

     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE
     REVELATİON ONLİNE REVELATİON ONLİNE



    Eğer daha fazla bilgi almak, güncel haberleri öğrnemek veya key şansı yakalayabilmek istiyorsanız :

    Facebook - Sayfa
    Facebook - Grup
    RoTurkey
    TS - ROTURKEY




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhanerk -- 24 Eylül 2016; 19:40:05 >







  • Şimdiden herkese iyi eğlenceler :)
  • Oynayan var mı dostlar cbt3 başladı ? 1den beri ara ara oynuyorum henüz max levele bile vurmadım oyunun daha tam ingilizce olmaması beni çok itiyor 1 saati geçik oynayamıyorum
  • Ben oynuyorum EU2 de ismim "Kopser" ekle istersen 38 level cancıyım :D
  • beta key nereden bulabilirim ben de oynamak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peace Real

    beta key nereden bulabilirim ben de oynamak istiyorum.

    Bazi yayincilari twitchte key dağıtıyor çekilişle. Bide face sayfasinsa vardi betadan önce o bitti galiba. Hic olmadi 10euro siteden explorer pack satin al tum cikacak olacaj cbtlere ve oyun acilinca ilk erisim hakki kazan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopser123

    Ben oynuyorum EU2 de ismim "Kopser" ekle istersen 38 level cancıyım :D

    Niye eu2 hocam :D neyse eklerim ben 1de oynuyodum karakter 2de de duruyomu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalasso


    quote:

    Orijinalden alıntı: kopser123

    Ben oynuyorum EU2 de ismim "Kopser" ekle istersen 38 level cancıyım :D

    Niye eu2 hocam :D neyse eklerim ben 1de oynuyodum karakter 2de de duruyomu

    Bilmem hep EU2 seçerim oyunlarda :D Sanmıyorum farklı serverlarda beraber oynanabildiğini.
  • Oyunu sevenler nesini sevdi ?
  • 6 Martta open beta olacakmış oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    6 Martta open beta olacakmış oyun.

    Doğum günüm de açılıyormuş hediye gibi oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54


    quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    6 Martta open beta olacakmış oyun.

    Doğum günüm de açılıyormuş hediye gibi oldu

    minimum sistem gereksinimleri de baya düşük aslında. Optimizasyonu güzel yapmışlar galiba. Umarım sıkıntı çıkmaz Nvidia geforce 630m ile :) . Denemek istiyorum oyunu
  • Kapalı beta başladığından beri bekliyorum Açığa geçsin diye bu haber iyi oldu RPG açlığı mı gideririm en azından
  • blade and soul gibi değildir inş
  • büyük hevesle kapalı beta için pre aldım büyük hayal kırıklığı efekler vs. tam çöp heleki uçma olayını çok kötü yapmışlar bladeandsoul bunu 5e katlar
  • Paketleri pahalı geldi biraz. Paketsiz başlarım sararsa bakarım sonra ne yapacağıma.
  • Kapalı beta döneminde paket alıp oynayanlar için yarın saat 15.00 gibi early start verilecek. Tersi senaryo da 1 hafta sonra oyuna dahil olacaksınız.

    Edit: Oyun 16.00 da açılacak. Teknik ıvır zıvırlardan ertelemişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 27 Şubat 2017; 14:6:59 >
  • grafikler biraz daha iyileşmiş ama görevler çok tırt ya biraz oynayayım pvp olayına sararsam ve oynanışına pve sien katlanabilirim bekli
  • Başlangıcta ben de begenmeyenlerdendım suan alıstım gıbı yuksek lvllerde ıyı olacak gibi gelıyor. eksıkler hala var cevırıde gorevlerde buglar mevcut ama beta bıtınce o da duzeltılır. Moonsea'de oynuyoruz.
  • Oynadım denedim. Oyunda pay to win muhabbeti çok yüksek seviyede şuan. 40lvldan sonra oyunda yapabileceğiniz tek şey günlük görevler ve bu görevler günde 2 saatinizi alıyor. BU görevler bitince e kardeş şimdi ben ne yapıcam diyorsunuz ve tek seçenek pvp. PVP'de de pay to winler oyunu domine etmiş durumda. Benim bu adamları yakalamam için en az 1-2 ay uğraşmam lazım ve bu süreçte de pvpde aşırı bir şekilde ezecekler.

    Oyunda birçok şey çince. 2 yılda bir çeviriyi bile becerememişler. Kanatlar aiondan, uçma kaçma zıplama bns'de çalınmış ki oralardan playerları çekmek için. Uçma ve zıplama hoplama animasyonları aion ve bnsye göre çok sorunlu ve iyi bir hissiyat vermiyor. Dungeonları hard modda bile kolayca 10dakikada tamamlanıyor.

    Oyun şuanda kaçak private serverlar gibi. İlla oynayacaksanız bir 40lvla kasın anlarsınız bu saydıklarımı. ayın 6sında başlayacaklara Allah kolaylık versin, pay to win gruplar haftalarda 40-49 pvplerinde grinding modunda ezik avlayacaklar oyunun çok ilerisinde en sağlam pvp itemlarını direk dizmek için.

    Özet : Oyunun %80i pvp, %20si pve [Oyun pay to win kaynıyor pvpde hiç şansınız yok]




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.