Şimdi Ara

>> BenQ XL2411Z Satılık veya PG279Q Tarzı Monitör ile Takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    BenQ XL2411Z Satılık veya PG279Q Tarzı Monitör ile Takaslık

    + Monitörümde ölü piksel, backlight bleeding, ips glow, coil whine... vs. gibi bilinen veya az bilinen monitör sıkıntılarının hiçbiri yoktur.
    + Sıfır kutulu ürünü nasıl alıp eve getiriyorsanız aynen o şekilde teslim edilecektir. Jelatinine kadar eksiksizdir.
    + Sıfırdaki sorun piyangosunu katılmamış olacaksınız. Acaba sorunlu çıkar mı diye düşünerek satın almamış olacaksınız. Ben her monitör satın alışımda bunu yaşarım ve en sevmediğim sıkıntı da budur Monitör satın alışımda.
    + 1.5 yıldan daha fazla garantisi daha bulunmaktadır.
    + Faturalıdır, eksiksiz kutuludur. Eksen Bilgisayar'dan alınmıştır. Kadıköy'de şubesi yeri bellidir. Bir sıkıntı çıktığında muhatabınız bulunmaktadır.
    + 144 Hz, 1 Ms, Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Görüntü, Siyah Bölge Eşitleme, Blur Azaltma. Oyuncu monitöründe akla gelen tüm özellikler mevcuttur.
    + Monitör akle gelebilecek her yöne dönebilmektedir. Dikey kullanım, sağ veya sol arkaya eğme, yukarıdan veya aşağıdan ileriye geriye eğme imkanı, yükseltme alçaltma imkanı gibi opsiyonları vardır.

    Takas Şartları:
    Monitör haricinde takas önerisi ile gelmeyin. Sadece istediğim ve ilanda belirttiğim tarz üst düzey monitörler ile takaslıktır.
    Takas için istediğim monitörde de aynı şekilde hiçbir sorun olmamasını bekliyorum. Yukarıdaki sorunları bilmeyenler varsa teklifte bulunmasın.
    Takas için düşündüğüm monitörler kesinlikle 2K, 100 HZ ve yukarısında doğal yenileme hızı, 1-4 ms aralığı, kesinlikle mavi ışık filtresi ve titreşimsiz görüntü özellikleri bulunmalı. TN İps VA panel olması fark etmez.


    Önceliğim takastır illa ki satın almak istiyorum diyen olursa fiyatım 950 TL'dir. Bu şekilde bir ürün satın alarak yukarıda bahsettiğim hata risklerine girmemiş oluyorsunuz.

    Fiyatı uygun bulmayanlar diledikleri yerden sıfır alarak şanslarını deneyebilir. Sadece webden satış yapan yerlerin fiyatları beni bağlamaz.Sonra bir sorun çıktığında kargosuydu ya da monitörü nereye götüreceğimi araştırmak gibi sorunlar ile uğraşmak istemem bu benim için önemli bir husus olduğundan ben ürün satın alırken buna dikkat ediyorum.

    Eksen Bilgisayar'da şu an aynı ürün 1250 TL'dir.
    Link:http://www.eksenbilgisayar.com/benq-xl2411z-24-1920-%C3%97-1080-1ms-full-hd-siyah-led-monitor

     >> BenQ XL2411Z Satılık veya PG279Q Tarzı Monitör ile Takaslık[simage][/simage] >> BenQ XL2411Z Satılık veya PG279Q Tarzı Monitör ile Takaslık

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 1 Ekim 2016; 18:53:24 >







  • takip.
  • Fiayt son mu pazarlik olursa alayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.