Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.965
Cevap
133
Favori
252.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -----------


    Kasım ayında başlaması beklenen erken rezervasyon dönemi için bu konuyu kullanabiliriz.
    Aynı zamanda elimden geldiğince Otel yorumları ile ilgili database leri de ilk mesajda tutmaya çalışacağım.
    Otel yorumları tamamen DH üyelerinin kendi tecrübelerinden oluşacaktır.

    Ciddi anlamda fırsat bulanların bana PM atması rica olunur.İlk mesaja eklerim.

    -------------------------------------------------------------------------


    Kendi tatilimi arastirmalarim sonucu planladim..


    Planim su sekilde ;

    Temmuz ortasi cikacagim
    1 gece afyon da kalacagim.( gecen sene direk 800 km yapinca benim cocuk 1 geceyi hastanede gecirmistik..bu yuzden 400 km civarina denk geliyor 1 gece istirahat eder cocuk hem )
    3 gece Kaya Palazzo Golf Resort 2400 tlhttp://www.etstur.com/Kaya-Palazzo-Golf-Resort
    5 gece Gural premier Tekirova 4000 tl.



    --------------------------

    Tatilimi tamamladim..

    Gural tekirova tripad yorumum...Onay bekliyor su an.



    Genelde otel yorumları total değerlendirilip süper,çok iyi diye yazarlar.Ben ise bu oteli tecrübemden sonra her yönü ile değerlendirmek istedim.Otelin gerçekten 5/5 yönleri olduğu gibi 1/5 yönleri de var..
    Sonuçta herkesin otellerden beklentisi farklı..Kimisi kaliteli yemek ister,kimisi aquapark,kimisi de hepsi çok iyi olmasa da tatmin etsin ister..
    Unutmamak lazım ki bu otel şu an itibari ile 8500 tl civarı 5 gece ve alacak kişilerin detayları da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    İncelememi bölüm bölüm yapacağım..

    Yemek;

    Gerçekten lezzetleri çok iyi.%100 doyacağınıza emin olabilirsiniz..Et yemekleri daha önce ki otel deneyimlerimde ki gibi sert,2. kalite değil.Çoğu antrikot ve gerçekten iyi ustaların elinden çıkmış yemekler sunuluyor.
    Öğle yemeği önerim kesinlikle açık büfe değil,ücretsiz ala carte hizmet veren plaja yakın olan restaurant.Bu restaurantın dönerlerinin kesinlikle müdavimi olduk.
    Yemekler konusunda söyleyeceğim tek kötü yorum kesinlikle sushi bölümü.Gerçekten hiç koymasaydınız keşke..3 yıldız otele de gittim,sizden daha pahalı otelede..Ancak hayatımda bir otel de yediğim en kötü sushilerdi..Keşke böyle bir şey sunacağınıza hiç sunmasanız emin olun daha iyi olurdu..
    Alkol kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım.Fakat alkolsüz kokteylleri de çok iyi.Pina colada alkolsüz olarak harika hazırlıyorlar.

    Odalar,hijyen

    Odaların uzaklığı öyle önceki yorumlarda ki gibi çok uzak değil.En uzakta ki odayı dahi verseler plaja,restaurantlara en fazla 6-7 dakika yürüyorsunuz.Şahsen biz zorlanmadık..33 nolu binadaydık..Shuttle a ise güvenmeyin.Bir kez bile odadan çıkınca boş denk gelip binemedik.Zaten dediğim gibi mesafeler için gözünüz korkmasın.
    Odalar büyük ve temizliği hergün kusursuz olarak yapılıyor..Havlu değişimi vs kirli sepetine attıklarınız direk değiştiriliyor..Odalarda tatil boyunca kullanacağınız tüm ürünler mevcut..Gerçi biz kendi ürünlerimizi getirmiştik fakat sadece şampuan ve duş jeli değil; gerçekten ihtiyacınız olan herşey var..
    Balkon kapılarında sineklik yok..Bu çok ciddi sorun..Odamız bahçeye baktığından baya büyük 2 örümcek bizi ziyarete geldi ve bir şekilde çıkmalarını sağladık..Fotoğrafladım ancak insanlarda kötü niyet vs olmaması açısından paylaşmıyorum.
    Odalarda diğer yaşadığımız ciddi sorun ise su sıcaklığı stabilitesi yok..Ilık olarak suyu kullanamıyorsunuz..Çok ince duş ayarı yapmamıza ragmen 10 saniyede bir ya aşırı kaynar oluyor ya aşırı soğuk..Kaldığımız oda 3354..Belki oda sorunludur bilemeyeceğim fakat biz bu sorunu yaşadık.

    Hizmet,servis ;

    Restaurantlarda istediğiniz içecekler en fazla 3-4 dk içinde getiriliyor.Yeterli garson mevcut ve en ufak sorun yok.
    Plajda nadirende olsa görevliler dolaşıyor ve bulunduğunuz yere servis yapıyorlar.
    Havuz ve aquapark içinse aynı şeyi söyleyemeyeceğim..5 günlük tatilde bu bölümlerde 1 garson geçti önümüzden sadece..Ve o bile bir isteğiniz var mı diye sormadı.Oysa ki bu bölümlerde de aralarda dolaşan servis görevlileri olması gerekli diye düşünüyorum.
    Akşamları canlı müzik olan büyük sahneli yerde de yeterli garson sayısı ne yazık ki yok..Gidip kendi içeceğinizi kendiniz alıyorsunuz..Fakat şanslıysanız bir garson yakalama ihtimaliniz olabilir..Ne yazık ki 5 gece de sadece 1 kez denk geldik.

    Aquapark ;

    Otelin kırılma noktası..Kaydırmayan kaydıraklar..Otelin yetişkin için olan, A harfi ile fotoğrafta belirttiğim simit ile binilen bölümünde ki kaydırakları gerçekten çok uzun.Ancak B ve C bölümünde ki kaydıraklardan 2 yaşında ki çocuğum bile kayamadı nerdeyse.Çünkü eğimleri çok düz.Ve 2 metre gittikten sonra duruyorsunuz.Yetişkin olarak kullanayım dedim ve kaydırağın yarısında ayağa kalkıp yürümeye başladım..
    Kısacası kaydıraklar ya çok uzun ve çocuklar için korkutucu,ya da çok çok kısa ve eğlendirmiyor.Otelin orta boy,en az 10-15 metre aile olarak kaymamıza sebep verecek kaydıraklar koyması şart.
    Ve aquaparklarda ki asıl en önemli sorun..Kaldığımız 5 günün 3 ün de aquaparklar öğlen kapatıldı.Sebebi hijyen dediler..Onlarca otele gittim,evet bebek pislemesi vs yüzünden kapatılmalar oldu..Ancak hiçbirisinde öğlen kapatılıp ertesi güne dek insanlar düz havuza hapsedilmedi..Çünkü Antalya denizini biliyorsunuz.Öğlene dek düz,öğlenden sonra dalgalıdır.Bizde öğleden sonra aquaparkları kullanmaya çalıştık ancak 5 günün 3 ünde kapatıldı.Bu inanılmaz ciddi bir sorun.Eğer ki tatil amaçlarınızın içinde aquapark ilk sıralardaysa kesinlikle bu oteli unutun.Benim ayıptır söylemesi kendi evimde de havuz var.Düz havuz istesem tatile çıkmazdım zaten.Fakat oteli çocuk temalı aile oteli olduğundan özellikle aquaparkını ilk sıraya koyup gelmiştim.Ve bu yüzden tatilden çok olumsuz bir şekilde memnun olmadan ayrıldım.

    Çocuk oteli ve merdivenler..

    Konaklama binalarında asansor yok..Bizim tek çocuğumuz olduğundan odamıza çıkarken çok sorun yaşamadık..Fakat 1 den fazla küçük çocuğu olanlar sorun yaşayabilir..Ücretsiz hizmet veren ala carte restauranta kesinlikle bir rampa yapılmalı..Açık büfe restaurantlarında ise asansör var..Pastaneye yürüyerek çıkmalısınız..Gelirken bu sorunu bilerek gelin..

    Wifi ve internet..

    Size girişte kalan kişi sayısı kadar wifi şifresi veriliyor.Fakat şifreler sadece login olmanıza sebep veriyor.İnternet otelin % 90 ın da çekmiyor.En son model ismi lazım olmayan elmalı telefonumuzda çekmiyorsa başka telefonlarda da çekmiyordur tahminimce.Odalarda ansızın bağlanabilirsiniz fakat o da en fazla 3-5 dk için..Restaurantlarda da keza aynı sorun.Wifi 1 veya 2 kademe çekiyor gözükmesine rağmen kesinlikle kullanamıyorsunuz.Çocuk yemek yerken youtube da video izlemesine alıştırmıştık.Sağolsun otel bize 300 tl veri paketi almamıza vesile oldu çekmeyen internetleri yüzünden..

    Müşteri ilişkieri ; Ets sorumlusu ..

    Bu iki birim içinde bir parantez açmak istedim.

    Ets tur size daha ilk dakikadan itibaren mesajlar,tatilden memnun musunuz diye telefon açmalar vs..Sanıyorsunuz ki herşey mükemmel gidecek.. Odamda ki sorunu ve aquapark sorunu için en sonunda eşimin de baskısı ile dayanamadım (çünkü çocuk daha 2 yaşında ve ilk uzun kelimeleri kaydırak oldu - tatilde en çok sevindiğimiz bu kelimeyi duymak oldu - fakat otel sağolsun bizi bundan alıkoydu) ve ets otel yetkilisini aradım.Hemen döneceklerini,en azından bilgi vereceklerini söylediler..Fakat ne geri dönüş oldu ne de başka birşey..Sonradan anlıyorsunuz ki ets tur yetkilisi orada süs amaçlı duruyor..Otel çıkışında denk geldim ve sadece "olabilir,sorunu çözemeyebilirsiniz,fakat geri dönüş yapmamak müşteriyi adam yerine koymamaktır.Bende şirket sahibiyim.Müşteri kazanmak zor kaybetmek anlık bir olaydır " dedim.Söyleyecek birşey bulamadı.

    Gelelim otelin müşteri ilişkilerine..

    1 Kez aradım..O da yukarıda belirttiğim aquaparkların kapatılması hakkında üzüntümü söylemek için.Antalya ya tatile gelmiş bir aileye denizi tavsiye ettiğini,kemer denizinin çok güzel olduğunu söyledi..Öğleden sonra çıkan dalgaların içinde 2 yaşında ki çocuğu nasıl yüzdürebileceğimi sordum.Cevap veremedi..Ses kayıdı eminim vardır..En ufak bir yalanım söz konusu değil.

    Yaşadıklarım bunlar..Umarım yeterli olarak sizleri bilgilendirmişimdir.

    Temmuz 2017 tarihinde konakladı
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297969-d1757100-r504473249-Gural_Premier_Tekirova-Tekirova_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html#
    --------------------------

    Deniz bilgileri ;

    parker48 nickli uye ; Bodrum denizi hakkında genel bir yazı olsun diye bildiğim kadarıyla yazmak istedim, konuda çünkü Bodrumda ilgili çok değişik bilgiler yeralıyor en azından çocuklu aileler deniz için faydalanır belki.
    Bodrum bölgesi, Antalya Lara-Belek-Side hattı gibi değildir (Burada fiziki yapı yan yana sahil bandınca paralel şekilde gider deniz ve plaj özellikleri 3 aşağı beş yukarı aynıdır) Antalya batı hattındaki kemer bölgesi ile değişir (deniz ve plaj yapısı).
    Bodrum Denizi genel itibariyle Kemer bölgesine daha çok benzer, daha berrak derin deniz.
    Eğer kum plaj istenirse Turgutreis-Gümbet-Bitez-Ortakent,Kısmen Akyarlar (Kefaluka resort ve Xanadu Island buradadır-ki Akyarlar da kendi içinde 3-5 bölüm vardır). Eğer temiz deniz olsun denirse yarımadanın kuzey hattında kalan Gündoğan-Yalıkavak-Gümüşlük- güneyde Yalıçiflik bölgesi (favorim burasıdır- Sea Garden-Kempinski by Bodrum gibi oteller buradadır) ayrıca Güvercinlik çıkışından itibaren Torbaya kadar deniz kayalık taşlı ve derindir ama deniz çok temizdir (Rixos Premium Bodrum- Paramount by Bodrum- Blue Dreams-Sarpedor gibi oteller buradadır), yine Torba kavşağından Gündoğana giderken ki güzergah temiz denizlerin olduğu yerlerdir hem doğa hem deniz iyidir. Yalıçiflikle beraber yeşil ve denizi birada bu civarda görürsünüz Bodrumda Gündoğandan sonra çorak arazidir ( Mandarin Oriental gibi Bodrumun en Premium oteli ve Hilton Bodrum buradadır) örnektir, yine bu hattan devam edildiğinde Göltürkbükü-Gündoğan-Gümüşlük-Yalıkavak hattına girilir burada da deniz çok iyidir temiz derin, (Voyage-Baia-Vogue gibi tesisler) buradadır, Turgutreiste Yasmin Beach otel fena değildir. Son olarak Güvercinlik koyu derin taşlı (Titanic ve La Blanche) ve bu koyun arkasında yer alan Kuyucak (Crystal Green Bay) koyu güzeldir, fakat eskiden bu bölgede yoğun kültür balıkçılığı yapıldığı için deniz biraz bulanık olabilir özellikle kuyucak koyu için. Oteller hakkında çok yorum yapmıyorum, bu otellerin hepsi 5 yıldızlı veya üstü premium oteller sayılabilir. Bodrum yarımadasında sayısız lüks butik otel ve normal oteller yeralmakta, ama iyi incelemenizi öneririm, yine Bodrum Bardakçı koyunda Mavi otel ve Azka otel muhakkak incelenmeli, Ramada otel gibi denizden çok uzak olan otellere de bakılabilir. Ama çocuklu aileler için yine en iyi alternatifin Antalya tarafı olduğunu düşünüyorum. Yazı bütünlüğü dağılmış olabilir, kusura bakmayın,

    Kendi tecrubelerim , antalya ;
    Antalya da belek,kemer,kas,alanya ya nerdeyse her donemde gittim.
    Mayis ayinda kas ta denize giremedik,inanilmaz dalga mevcuttu.Ancak temmuz agustos ayinda cok rahat girdik ve sifir dalga vardi,bu bolge de kumsal yok denecek kadar az ve denize iskelelerden giriyorsunuz.Boyle olunca kesinlikle boyunuzu geciyor ve iyi yuzme bilmeniz sart.
    Alanya da mayis ayinda kisa sureli ( 5 gunluk tatilin 1 gununde ) girebildik.Antalyanin en sicak bolgesi..Haziran 20 den itibaren agustos sonuna dek denize cok rahat giriliyor.Dalga konusu ise burada en sikintili sey.Yazin ortasinda bile adam boyu dalgaya denk gelebilirsiniz..
    Belekte mayis ayinda denize giriliyor fakat daha isinmamis oluyor.Bu yuzden havuz genelde tercih ediliyor mayista..Belek in en guzel zamani temmuz 1 den itibaren basliyor ve eylul sonuna dek hem sicak,hem dalga minimumda ( hic yok demiyorum )
    Kemer ; en guzel denizi sanirim..Mayista gittigimizde birkac gun girdik fakat dalga vardi yine de..eylulde gittigimizde ise dalga yok denecek kadar azdi ve sicakligi cok iyiydi.Bu sene ilk defa yaz ortasi( temmuz) gidecegiz gelince yazarim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Kardeşim sen kendini ne sanıyorsun ? Nasıl bir egon var ? Butun mesajların ortada ve bir laf vardır " ektiğim nohut ,bictigim nohut, şehire geldin leblebi mı oldun?" Bunu yazan çocuktan başkası olamayacağı için çok ciddiye almamak lazım aslında... 3800 e aldığın tatili duymayan kalmadı görgüsüz kardeşim benim..
  • 2. mesajı otel yorumlari ıcın rezerve edıyorum.

    Burada jiva beach oneriyorduk ancak koca forumdan tek uyenin bu otel hakkinda bilgisi olmasi,o uyenin kufurlu mesajlar atmasi,ve en onemlisi her otel onerisi isteyene reklam yaparcasina otomatik mesaj vermesi sonucu bu otel onerisini kaldiyorum.gecen sene mega saray durumu tekrar yasanmasin diye 4-5 uyeden daha otel hakkinda onay almadan o otel bilgilerini paylasmayacagim.
    -----
    side crystal admiral - 200ugececekaga - 2016 ocak ayinda tatil.com ofisinden sali gununden pazartesi ye 6 gece 7 gunluk bi rezervasyon yaptirdik. Odedigimiz ucret ise 3050 lira. Bu fiyata gidis donus ucak biletleri havaalanindan otele otelde havaalanina transferde mevcuttu.

    Otel cok buyuktu. Denizi plaji gayet guzeldi bazi yerleri taslikti ama buyuk bi sorun teskil etmiyordu. Ultra luks hersey dahil paketle rezervasyon yaptigimiz icin havuzda denizde yemekhanede cafede hic bir yerde kurus para odemedik. Otelin diskosuda ha keza oyle. Gerek alkollu gerek alkolsuz kokteylleri gayet guzel. Yemekler gercekten basariliydi. Damagimizda sahane bi tat birakmadi ama bizi acta birakmadi. Yani yemeklerde ozel bisey beklemeyin. Bibkac kere denk geldim kirli tabaga oda leş degildi yani.

    Otel aile oteli. Biz iki erkek gittik ve nispeten bi hayal kirikligi olmadi degil. Aileyle cok rahat bi sekilde konaklanilcak bi otel. Elemanlar gayet guler yuzlu ilgililer. Tavsiye ederim.

    --------------------------------------

    Club Mega Saray / Yazan uye ; arifnihat - check-in'de görevli indirimli alınmış dedi ve odayı ona göre verdiğini düşünüyorum. swim-up oda almıştım. havuz hiç güneş almadı ve hiç giremedik.
    -bu otelin yiyeceklerini beğenen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum. Acaba daha önce hangi otellerde konakladılar. Bu fiyat aralığındaki bir otelde bu yemekler aşırı zayıf bana göre. Sadece gözleme hoşuma gitti. Birde alacarte iyi sayılırdı.(Grill)
    -Alkol kullanmıyorum. Alkolsuz içeceklere gelince; içme suyu ve soda bile vasatın altındayken diğerlerinin hangi kalitede olduğunu söylemeye gerek yok. Otelden sonra ilk marketten gidip su aldım.
    -peyzaj olarak güzel ve geniş bir otel.
    -havuz olarak çok yetersiz. 3 tane kaydırak var. kaydıraklara verilen su çok az olduğu için 2 tanesini zaten kullanamıyorsunuz. kaydırağın ortasında takılıp kalıyorsunuz.
    -kids club: 3 tane animasyoncu kız koymuşlar. 2si çocukların başında duruyor. (türk çocuklarına yeterli ilgi yok.) çocuğu buraya teslim edip de denize vs gidebilen varsa cesaretine hayran olurum.
    -5 kişi gittik. 4'ü bulantı ve kusma şikayetleriyle uğraştı durdu. Serik devlet hastanesinin yolunu iyi öğrendik. Zehirlendik diyip oteli töhmet altında bırakmak istemiyorum. hadi mideleri üşüttük diyelim.
    -hastalık sebebiyle 1 gün erken ayrıldım.

    Club Mega Saray : - giden uye ; riquelme76 : Eşimle birlikte otele giriş yaptık. Burdan bir arkadaş oda önermişti. 8245 Numaralı odayı verir misiniz dedim. 2 saat bekledik sonunda verdiler.Bu süre zarfında bize oteli gezdirir misiniz dedim? Cevap olarak personel yok dendi. Alın şu kağıdı gezin dediler. Neyse dedim aldım kağıdı gezmeye başladım. Hemen bara gittim tabiki. Bir baktım biralar makinalardan veriliyor. Makina birası bildiğin çöptür. Hiç içmeseniz daha iyi. 12 bardak içtim mide bulantısından başka bişey yapmadı. Bildiğin su gibi bişey. Su demişken otelin suları rezalet marka. Dipnot olarak sunayım. Neyse kola mesrubata baktım. Onlar da makinadan veriliyor. Bildiğiniz 3800 Lira ödediğiniz otelde ''Burger King'teki gibi'' makinadan kola içiyorsunuz. Fanta filan kepazelikti. Yani anlayacağınız içecekler rezalet ötesiydi. Alkol kalitesi yok. Gökhan arkadaşımız 1 duble viski 3 Euro demiş. Her gün 20-30 Euro içkiye para mı ödeyelim? Anlayacağınız içecekler konusunda fiyasko ötesi.

    Gelelim havuz kısmına. Havuz inanılmaz küçük ve kirliydi. Şezlong sıkıntısı hat safhada diyeceğim de şezlong yok. Millet bu konudan o kadr müzdarip ki geceden havlu atanlar vardı :) Havuz temizlenmiyor mu ne çok kirliydi özellikle bayramda.

    Yemekhanesine gelelim. Taze sıkma portakal suyu 2 Euro. Yine para ödüyorsunuz. Öteki portakal suyu ücretsiz ama sıkma değil. Etleri kaliteli değil. Antrikot yemeye kalktım. Lastik gibi geldi. Tatlıları vasattı ama otelde genel olarak aç kalmıyorsunuz. 24 saat yemek var. Her türden yiyecek mevcut. Adana acılı çok beğendim. Kahvaltısı iyiydi. Yemekhanede ki tabaklar iyi yıkanmıyordu. Bir çok kez şikayet etttim.

    Diğer bir konu. Kapalı içeceklerde tarihi geçmiş malları vermeleriydi. Bilerek yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama 1 defa Ayran istedim. Tarihine baktım 4 gün geçmişti. Araya karışmıstır dedim. Geri verdim ve uyardım.Çocuklar alsa tarihine bakmadan direk içerlerdi. 2 gün sonra yine ayran istedim kasıtlı baktım yine tarihi geçmişti.

    Animasyon yok. Otel bildiğin cesetti. Akşam Pool Bar'da canlı müzik var deniyor ama yeterli derecede masa yoktu. Yaşlı Alman dolu otelde.

    Karışık çerezler bildiğin bayat leblebiydi. İçinde Leblebi ve sarı mısırdan başla bişey yok gibiydi.

    Odaların temizliği çok iyiydi. Her gün temizleniyordu. Odalar ferahtı. O konuda oteli beğendim.

    Deniz konusu bildiğiniz Belek Denizi. Otelle alakası yok.

    Otel köküne kadar aile oteli. Heryerden çocuk çıkıyordu. Sanki çocuk oteline gitmiş gibiydim. Beyaz Parti diye birşey vardı. Ortada çocuklar kopuyordu :)

    Otelde Bayram'da heryerde inanılmaz sıra vardı. Tabak elimde adamın başında bekliyorum yese de kalksa biz otursak. Saatte bu arada 20:00'dı. Düşünün ne kadar kalabalık olduğunu.

    Sonuç olarak 7 gece 3800 TL ödedim.Uçak biletleriyle 4800 TL'ye maloldu. Bu otele birdaha gider miyim? Tabiki gitmem. 200-300 fazla öde git Titanic Deluxe'ye veya bu paranın hakkını verecek bir otele. 1 gece az kalın ama iyi bir otele gidin benden size bir tavsiye. Ben neden bu otele gittim? Sebebi şu ; memur olmamdan dolayı bana 7-14 Eylül arasında izin verdiler ve birçok otel 7-14 arası müşteri kabul etmiyordu. 9'u girişli kabul ediyorlardı. Biraz da mecbur kaldım gitmekle.

    Yine de zevk meselesi. Ben beğenirim diğer arkadaş beğenmez. Ben beğenmem o beğenir.Kendimce artılarını eksilerini yazdım.Tripadvisor'a da yazdım fakat yayınlamadılar. Orda ki yorumların %99'u sahte yorumlar bunu da belirteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Aralık 2016; 12:59:39 >




  • Konu takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Saray'a gitmeyin. Uzak durun.. Bu burda dursun
  • Yerimizi ayırtalım
  • Konu takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkac tane otel yorumu ekledim. kendi yorumunu yazdirmak isteyenler pm atabilir.2015 ve 2016 konularindan arayip bulmam cok zor..eski mesajinizi pm atin lutfen bu yuzden.
  • https://youtu.be/v2us0YLNjIs

    Bi arkadaş mega saray ın kahvaltısını çekip koymuştu. Tamamen kötülemek de iyi değil. Videodaki kahvaltı gayet güzel duruyor.

    Bence yorum yaparken gitmeyin demek yerine, herkes yaşadığını yazsın, gidip gitmemek okuyanlara kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cLk

    https://youtu.be/v2us0YLNjIs

    Bi arkadaş mega saray ın kahvaltısını çekip koymuştu. Tamamen kötülemek de iyi değil. Videodaki kahvaltı gayet güzel duruyor.

    Bence yorum yaparken gitmeyin demek yerine, herkes yaşadığını yazsın, gidip gitmemek okuyanlara kalsın.

    kusura bakmayinda bu kahvaltiya iyi diyebilmek icin o gune dek 3 yildiz ustunde tatil yapmamis olmak lazim..
  • 2017 eylül ayı balayı için Voyage Belek iyi midir? Önerisi olan var mı ?

    Ultra herşey dahil ve 5 gece planlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Ekim 2016; 12:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

    2017 eylül ayı balayı için Voyage Belek iyi midir? Önerisi olan var mı ?

    Ultra herşey dahil ve 5 gece planlıyorum.

    hocam bu yaz voyage belekteydım cok cok ıyı bır tesıs çocuklu aıleler ıcın cok ıyı ancak bunun dışında kesınlıkle çocukların ve çocuklu aılelerın gıremedıgı restaurantlar havuzlar ve hatta ıskele var 16 yaş üstü misfirler girebiliyor sadece lezzet temzilik ve eğlence cok cok verimli tavsiye ederim
  • Hocam balayı oteli için Adem ile havva düşünülebilir.+16 otel.Onun dışında Titanic laranın balayı otelini arkadaşım çok övmüştü araştırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebronn

    Hocam balayı oteli için Adem ile havva düşünülebilir.+16 otel.Onun dışında Titanic laranın balayı otelini arkadaşım çok övmüştü araştırabilirsiniz.

    evet ayni zamanda balayi donusu bosanmak icin cok ideal bir otel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebronn

    Hocam balayı oteli için Adem ile havva düşünülebilir.+16 otel.Onun dışında Titanic laranın balayı otelini arkadaşım çok övmüştü araştırabilirsiniz.

    aman hocam yapmayın adem havva hakıkatten arkadasın dediği gibi balayı cıftlerı ıcın cok sıkıntılı bır otel bır kere otelde cok sayıda hem bay hemde bayan yalnız yada ıkıser ucer kışılık konaklayan gruplar var yenı evlı bır cıft ıcın bence sıkıntılı bır otel tabii şahsi görüşümdür siz gidip cok memnun kamışsınızdır bişey diyemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    quote:

    Orijinalden alıntı: cLk

    https://youtu.be/v2us0YLNjIs

    Bi arkadaş mega saray ın kahvaltısını çekip koymuştu. Tamamen kötülemek de iyi değil. Videodaki kahvaltı gayet güzel duruyor.

    Bence yorum yaparken gitmeyin demek yerine, herkes yaşadığını yazsın, gidip gitmemek okuyanlara kalsın.

    kusura bakmayinda bu kahvaltiya iyi diyebilmek icin o gune dek 3 yildiz ustunde tatil yapmamis olmak lazim..

    Çeşit çok, temiz ve düzenli duruyor. Bildiğin 5 yıldızlı otel kahvaltısı. Oteli kötülemek için abartmaya(3*) gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ultimasalida kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kalmadım o otelde ama +16 olduğundan çocuk gürültüsü vs olmaz diye düşünerekten dedim.Geri alıyorum tavsiyemi :)
  • cLk kullanıcısına yanıt
    sadece 1 dk da - yaklasik 5 m2 alanda tum kahvalti reyonunu dolasmak size cok geliyorsa bilemem.bu yuzden size sueno vb otellerde bir kahvalti alanini dolasmanizi tavsiye ederim.
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)


    yaklasik 10-15 tane daha fotograf var kahvalti reyonundan..isterseniz onlarida yollarim.hatta bebek-cocuk kahvalti reyonu da mevcuttu.

    bizim once ki 2016 konusunda ki mega saray hakkinda ki gorusumuz degismedi.o oteli aldiranlar insanlarin ahini aldi ayni zamanda. ayni fiyata ( belki 150-200 farkla ) suenoda tatil yapabil;ecekken gittiler sulari bile kalitesiz megasarayda yaotilar derdimiz bu sadece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 3 Ekim 2016; 17:53:22 >




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hamur(ekmek, poğaça) fotosu koymasaydın daha iyi olurdu hocam. Peynir, salam, sosis, kızartma, gözleme çeşitleri önemli. En çok yenen şeyler bunlar. Sueno da geniş alana yaymışlar. Mega saray da dip dibe koymuşlar.

    Ekstra sucuklu omlet masaya getiriyorlarsa, yöresel özel lezzetler varsa o zaman taktir etmek lazım. Mesela Antep te katmer, kaymak gibi özel lezzetler var. Bunları sunan bi otel varsa bilmek isterim.

    Ben hiç bir oteli savunmuyorum. Herkes yorumunu yazsın isteyen istediğine gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/Dd1imzwB4iM
    Kahvaltinin devami bi kac tane de kisa video var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 3 Ekim 2016; 19:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bu sene hangi otel nasip olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.