Şimdi Ara

Bilecik 2.Nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
434.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar dağıtım belli oldu bingöl:(
  • evet dağıtım belli bizim tim mardin,şunlarıda söyliyim tugay ve bilecik merkezi hakkında bileciğin insanıda şehride berbat askeri kazıklamak için elinden geleni yapıyorlar vede hiç sevmiyolar buranın askerini oldukcada pahalı bi yer gezilcek hiç bi yer yok bu son çarşımız kurtuluyoruz burdan çokta ilginç havası var 4 mevsim bir arada yaşıyoruz bazen temmuzun ortasında hava kış gibi oluyor bazen sıcağıda ayrı bir dert sıcak altında saatlerce eğitim koşu yürüyüş sürünme geldiğimde aslan gibiydim şimdi her yerim yara bere içinde sürünmekten kilo vermemde cabası 88/3 ler allah yardımcınız olsun walla yalnız şunu söyliyim tim en iyisi münferit olursanız ayak işlerine bakarsınız en iyisi tim 17 arkadaşınla aynı yere gidiyosun varmı daha ötesi biz bitirdik sizde bitirirsiniz bol bol dua edin başka yapcak bişeyiniz yok babalar gider mardine koymasın :)
    88/2 ----mis devre . . .
    m=5
  • çocuklar,bilecik acemi birliği..benim oğlumda burada yaptı acemiliğini..ve burdan gidince bileciği haritadan silicem diyorduşimdi sivasta ..ama keşkede bilecikte kalsaydım diyor şimdide..yani diyeceğim şu ki askerlik heryerde aynı..onun için kendinize iyi bakın fazlada karamsar olmayın sayılı gün gelip gececek bir şekilde..önemli olan canınızın sağlığı gerisini dert etmeyin..hayatı başka nasıl tanıyacağınızı sanıyorsunuz..hepinize hayırlı teskereler.
  • herkese slmlar

    bugun ıtıbarı ıle evımdeyım 7 gunluk dagıtım ızınıne cıktım

    4. tabur 12. boluk 2 takım 6 tım cavusuyum dagıtım dıyarbakır ALLAH izin verırıse ayın 9 da teslım oluyoruz 17 kısı. bu yuzden sevınclıyız 17 kısı aynı yerdeyız . munferıt yanı tek gıdenlerın hepsı suanda pişman cunku tek baslarına gıdıyorlar ve ınanın tım e gırmemelerının hatasını sımdı anlıyorlar.
    tum kardeslerıme hayırlı teskereler dılerım ayrıntılı bılgı almak ısteyen olursa msj atması yetr gereken bılgıyı elımden geldıgı kadr verırım


    saygılarımla

    nurı varlıoğlu
  • timleri de dağıtıyolar...İhtiyaca göre içinden adam seçiyolar..
  • herkese selamlar
    yukarıda bir çok yorum okudum yorumların bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum çünkü bende 88/2 acemiliğimi 2. tugayda 8. bölükte yaptım,öncelikle şunu belirteyim bazı arkadaşlar komando falan yazmışlar o konuya açıklık getireyim tugay bir komando birliği değil ve komando eğitimi vermiyor,tugayın yetiştirdiği asker jandarma özel asayiş karakol askeri.eğitim biraz ağır hava şartları kötü doğru ama bunlar normal çünkü %98-99 doğuya gönderiyor (münferit veya tim olsun farketmez %1-2 lik şanslı kesim nispeten batıya gidiyor) benim dağıtımım tim olarak mardine çıktı 9 unda teslim olacağım.88/3 gelecek kardeşlerim kesinlikle korkmasınlar efendi işini yapan adamla hiçbir komutan uğraşmaz.Ha bide sağlık probleminiz yoksa time girmekten korkmayın münferitte timin gittiği yere gidiyor ve hiçbir eğitim almadan gidiyor.
  • 88/3l lerin yarısı artık Bileciğe gelir sanki başka askeriye yok Siz burada 75 gün kalacaksınız ben yıllardan beri buradayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vay Anasını Sayın Seyirciler -- 24 Ağustos 2008; 16:16:47 >




  • bilecik-söğüt şöför adayı olarak gidiyorum
    burdan büyük ihtimal doğuya gönderiyolarmış bilgisi olan varmı acaba
    herkezin yeri hayırlı olsun
  • bende bilecik 2.jan. er eğt. tug. düştüm yazılanlardan anladımki gerçekten çok zor bir acemilik olacak 88/3 arkadaşlara selamlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kralsado

    Beyler bende Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na düşmüşüm.
    Bende tırsmaya başladım. Biraz moral verin ya :)



    Bir zamanlar bizde sizin gibiydik. Ama zaman geçiyor tabi. Şu anda şafak 160 :)
    Bilecik aslında rahat bir yer kafayı takmayın. Ben şu anda 6. Jandarma Komando Egitim Alayı/Kırkağaç tayım.
    Bence bilecik e düştügünüze sevinmelisiniz. Ya kırkağaç a yada foça ya düşseydiniz. Bilecik i mumla arardınız.
    1987/4 Bilecik 4. tabur 10. Bölük (sosyete bölük)

    Herkese hayırlı askerlikler dilerim.
  • canım bak bnmde erkek arkadaşım orda ben görüşüorum telde ve numara verdi bana paylaşabilirim senle ekledim msn adresim devil ile başlıo kabul edersen sevinirim
  • benımde erkek arkadasım orda ve ulaşamıyorum telefon nosunu nasıl bulabılrım.bılen varsa lutfen yardımcı olsun.
  • benım erkek arkadasım bılecık söğütte yokmu orasının telefon nosu yaaaaaaaaaaaaaa.lutfen bılen varsa soylesın .
  • telefon numarasına neden bu kadar taktınız anlamıyorum.. erkek arkadaşlarınız oraya tatile değil askerlik yapmaya gittiler. uygun bir zamanda mutlaka arayacaklardır.
    numarasını örenseniz bile her saat arayabileceğinizimi sanıosunuz.. bütün gün eğitimde oluyolar akşam içtimadan sora 9 buçuk gibi düşürebilirsen öyle konuşuyosun.. biraz sakin olun yaw..
    yemin töreninden sora çarşıya çıktıklarında nette görüşürüsünüz.. bu kadar büütmeyin..
  • iyide her zaman arayabilecegimizi sanan kim ki bisde bilios tatile gitmediğini sonuçta haber alamayınca insan merak edio gerci ben hergün alıorum ama alamayanlarında merak etmesi normal
  • başlarda arayamaması normal.Çünkü ilk zamanlar boş kalamıyolar ve acemiler.Bide ortama da alışmak gerekiyo.İnsan en başta ben nereye düştüm diye kendi kendine bi soruyo.Zamanla alışır.Bende oraya gittiğimde 2 hafta evi hiç aramadım...
  • ya bişi sorcam millet şimdi yemin töreninden sonra kaç gün izin var.. bidemesela yemin töreninden sonra otelde falan kalsa sürekli askeriyeye gidip imza atmak zorunda mı....
  • bizim zamanımızda yemin töreni bayrama denk gelmişti herkez 1 haftalığına evci iznine gitmişti..Ama eğer meslekci olarak seçildiyse 1 hafta dağıtım izni var yoksa en fazla 1-2 günlüğüne evci olarak çıkabilir.(O da izin verirlerse) Bize gelip imza atacaksınız dediler ama hiçbir allahın kulu gelipte imza atmadı.Hatta biri imza atmaya geldi.Komutan git işine diye geri yolladı :) O zamanın durumuna şartlarına bağlı bişey..
  • meslekci deil ve bayramada denk gelmio sanırım 2 gün izin olcak nese saol bilğilerin için..
  • hafta sonuna 2 gün verirler büyük bi ihtimal..Rica ederim.İii günler...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.