Şimdi Ara

Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube engellendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
3
Favori
21.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube şu an çok ağır. Siteye giriyor ama sanki dialup bağlanıyorum gibi hissettiriyor, haliyle video filan açmıyor. Ama VPN ile şak diye siteye girip istediğimi izliyorum. Muhtemelen diğer sitelerde de bu işe yaratacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiye kullananlar olduğu gibi, kötüye kullananlar yani suistimal edenler oldukça bu durum değişmez.
  • İnternetim çok yavaş demek sebebi buymuş. Neden neti yavaşlatıyolar her olay olduğunda net yavaşlıyor amaç ne?
  • bbilge B kullanıcısına yanıt
    bir yanlış 15 yıl yapılıp adamların her seferinde pkk' da ppk diye yırtınmasına göz yumuluyorsa bal gibi de yaparım arkadaş. Siz cafe lerde counter strike oynarken ben o dağlarda askerlik yaptım. Kime ne anlatıyorsun sen! Git aynaya konuş!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lityum123

    İnternetim çok yavaş demek sebebi buymuş. Neden neti yavaşlatıyolar her olay olduğunda net yavaşlıyor amaç ne?

    Kafalari bir tek buna basiyor; olay oldugunda ilk iş sosyal medyaya erişim yasağı yada interneti yavaslatmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuago

    quote:

    Orijinalden alıntı: uniquebison


    tayyibin tam tersini söylüyor akpli kardeş. neyin kafasını yaşıyorsunuz bilebilsek.

    Cevabı basit. Barış barış diyen HDP lilere bir şans verildi. Gelin sorunları birlikte çözelim denildi. Onlar bu fırsatı istismar ettiler, şehirlere silah yığmak için kullandılar. Demek ki asıl dertleri sürekli lafını ettikleri barış diyolag falan değil, çatışma ve kan gözyaşı dökmekmiş. Asıl şiddet ve karmaşa isteyen kendileriymiş. Amaçları etnik milliyetçilik kılıfı altında bu ülkeyi bölmeye çalışmakmış. Böylece 2009-2015 arası dönem bölücülerin gizledikleri asıl niyetlerini açığa çıkmasına neden olmuştur. Artık arkasına sığınacak başka bahaneleri kalmamıştır.

    bir de bunu 30 kişi beğenmiş lan :D :D adamlar fazla mesai yapıyor bugün herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmate kurdum ama bı boka yaramıyor acıkcası
    adam akıllı ne kullanabılırız yrdımcı olurmusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

    zenmate kurdum ama bı boka yaramıyor acıkcası
    adam akıllı ne kullanabılırız yrdımcı olurmusunuz?

    CyberGhost5 kurulu bende hem free kullanıyon diye paso reklam çıkarmıyor hemde istediğin ulkenin ip adresini seçebiliyorsun mesala ben yakın olduğu için romanya serverlarını kullanıyorum boylece veri hızı kaybıda daha az oluyor
  • İnternet çok yavaşladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerdiğiniz bir vpn programı var mı? Steam için? Çalışmıyor nedense.
  • Yasssak gardaş. Türkiye'de en kolay yapılabilen şey işte. Basit düz mantık çözüm. Tam bir gelişmemişlik simgesi. Neden bizi kimse iplemiyor? İşte bundan. Ne sistem var, ne güven var, ne adalet var, ne de dürüst vatandaş var. Herşey baştan savma günü kurtarmaktan ibaret. İçine edeyim böyle ülkenin.

  • Messenger bile çalışmıyor la :))) ülkeyi bölünmeden kurtardılar bi kaç siteyi engellemekle, herkes konuşur bizimkiler yapar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam desteklediğim engelleme

    Allaha şükür hükümet sonunda nerelerin nasıl terörist amaclar için kullanıldığını cozdu

    En büyük mecra twitter sonra facebook ülkeleri karistirmak için kullanılan

    Bu arada başka hiç bir sitede hiç bir sorun yaşamadım dünden beri

    Sadece hedef siteler engellenmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 4 Kasım 2016; 20:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözkonusu "vatanın bütünlüğü" ise gerisi teferruattır. Terörün sanal ortamdaki destekçileri sıra size de gelecek. Bir sabah ansızın toplanacak ve bir ahıla götürüleceksinz!!! Çok az kaldı!!!!


    "Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır". (Gazi M. Kemal)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 4 Kasım 2016; 20:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    (Terörün sanal ortamdaki destekçileri )



    temizlik burdan başlamalı zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir çözüm, nasıl bir tedbir anlayamadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne boş adamlarsınız siz, teneke gibisiniz :)))) şimdi terör destekçileri kullanamayacak mı bu siteleri? 5 yaşındaki bir çocuk bile bu engeli aşarken mesele başka ama sizden o kapasiteyi beklemek hata

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ülkemizde be tüm dünyada terörün tek destekçisi cahil ve bağnazlardır. Tenekelik yaparak teröre asıl desteği vermeyin az okuyun geliştirin kendinizi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Whatsapp arada bir çalışıyor, burda da sürekli zaman aşımı hatası geliyor. O şerefsizlerin toplanmasını istemiyorlarsa bir zahmet meclise kadar sokup sonra mızıkçılık yapıp gözaltına almalarla felan uğraşmasalardı. Yeni mi belli oldu bunların terörist olduğu, illa ohal mi lazımdı?
    Gitsinler hem hdpye oy veren bölgelerin internetini kessinler milletin ağzına etmekten başka bir şey bildikleri yok.

    ben güneydoğuda yaşan biriyim (adıyaman). bu olayların en ağır tecrübelerini malesef büyük şehirlerde bombaların patlamasına şahit olan insanlar kadar bizler de yaşıyoruz, tedirginiz. çok şükür yaşadığım şehirde terörist şerefsizler barınamıyor. ama etrafımız ateş çemberi neredeyse. hdp ye oy veren bölgeler derken ülkemizin genelinde her yerde oy veren var zaten. ankara ve istanbulda buralardan daha çok vardır belki de.
    diyarbakır belediye başkanı kışanak alındığınada 36 saat internetsizdik. bakın kısıtlama demiyorum internet kökten yoktu. o kadar alışmışız ki online hayata; o 36 saat korku ve endişe ile geçti. acaba şimdi ne oluyor ülkede diye kavrulduk.
    ve zaten kısıtlama geldikten sonra sabah 8de diyarbakırda bomba patladı. pek de işe yaramamış görünüyor. 1-2 saatte hemen planlanmış bir patlama belli ki.
    sizin demenize gelirsek bu olaylar çözülecekse ben burada güneydoğuda -kurunun yanında yanan yaş olarak- 1 ay internetsiz kalmaya razıyım
    üzüldüğüm nokta şu: Her geçen gün daha da kötüye gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatciftci2008 -- 4 Kasım 2016; 21:15:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y2101

    (Terörün sanal ortamdaki destekçileri )



    temizlik burdan başlamalı zaten

    Büyük bir kuşatma yapılıyor zaten. Sanal ortamdaki kişilere değil, kanunlarda açık ve net olarak belirtilen teröre dolaylı olsa da yardım eden ortamlardan hesap sorulacak. Örneğin sanal ortamda bir üyenin teröre destek mahiyetindeki yazıları yazması onun tutuklanacağı anlamına gelmiyor. Bu yazıların yayınlayan web siteleri veya forumların sahiplerine operasyon gelecek. Hiç kimse hiç bir kurum kanunda açık ve net olarak belirtilen ve teröre yardım kapsamında olan eylemleri bilmediğini iddia edemez. Her kurum ve kuruluş kanunların acıkça belirttiği hükümlerden sorgusuz sualsız sorumludur.

    5651 Sayılı Yasanın 4.maddesi gereğince İçerik sağlayıcı, internet ortamında kullanıma sunduğu her türlü içerikten sorumludur. İçerik sağlayıcı, bağlantı sağladığı başkasına ait içerikten sorumlu değildir. Ancak, sunuş biçiminden, bağlantı sağladığı içeriği benimsediği ve kullanıcının söz konusu içeriğe ulaşmasını amaçladığı açıkça belli ise genel hükümlere göre sorumludur.

    5651 Sayılı Yasanın 5.maddesi gereğince Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkan bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.

    5651 Sayılı Yasanın 6.maddesi gereğince Erişim sağlayıcı; Herhangi bir kullanıcısının yayınladığı hukuka aykırı içerikten, bu Kanun hükümlerine uygun olarak haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak engelleme imkanı bulunduğu ölçüde erişimi engellemekle, Sağladığı hizmetlere ilişkin, yönetmelikte belirtilen trafik bilgilerini altı aydan az ve iki yıldan fazla olmamak üzere yönetmelikte belirlenecek süre kadar saklamakla ve bu bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü ve gizliliğini sağlamakla, Faaliyetine son vereceği tarihten en az üç ay önce durumu Kuruma, içerik sağlayıcılarına ve müşterilerine bildirmek ve trafik bilgilerine ilişkin kayıtları yönetmelikte belirtilen esas ve usullere uygun olarak Kuruma teslim etmekle, yükümlüdür. Erişim sağlayıcı, kendisi aracılığıyla erişilen bilgilerin içeriklerinin hukuka aykırı olup olmadıklarını ve sorumluluğu gerektirip gerektirmediğini kontrol etmekle yükümlü değildir.


    Miiliyetçik mi, vatan millet sakarya mı, ne kadar çok istiyorsanız çok yakında vatan millet sakaryaya boğulacaksınız!
    Süleyman Soylu ile milliyetçiliğini dibini göreceksiniz!!!



    Bu ülkede çok yakında TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİN dibini göreceksiniz. Malesef bu durum biraz ırkçılığa kaçmış olacak. Ama vatanın bütünlüğü tehlikede, şu anda demokrasi zamanı değil, devletin bütünlüğünü kurtarma zamanı! Kan ve gözyaşı artacak, ama vatan kansız, gözyaşı olmadan savunulamaz!!!

    Not: Videoyu paylaşmam, o videonun içeriğindeki (vatan millet hamaseti) mantığı savunduğum anlamına gelmez!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 4 Kasım 2016; 21:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.