Şimdi Ara

TITANFALL 2 XBOX ONE ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TITANFALL 2 XBOX ONE ANA KONU


    TITANFALL | 2

    Yapımcı: Respawn Entertainment (Call of Duty 1,2,4,MW2,Titanfall)

    Yayıncı: EA

    Platform: PS4,xbox One,PC


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    Oyunun büyük ihtimalle daha çıkmadan önce konusu açılmıştır fakat forum arama kısmında bulunmuyor.

    Senaryo modunu az önce bitirdim ve kesinlikle son 1-2 senede oynadığım en mükemmel oyun olmuş. Hikaye, titanımız ile olan ilişki ve vuruş hissiyatı gerçekten başarılı. Her zaman oyundaki karakterlerle duygusal bağlantı kurabildiğim oyunları sevmişimdir, bu oyunda duygusal bağlantıyı birkaç kere dahi olsa yoğun bir şekilde hissediyorsunuz.

    Eleştirmek istediğim kısım ise senaryo modunun tekrar çok kısa olması. Normal zorlukta 9 saatte bitirdim. (bf1 normal zorlukta 7 saatte bitiyor) Sinema misali kısa süreli ama harika bir senaryosu var.

    Multiplayer kısmına hiç girmiyorum ki benim ilgi alanım değil, 2 kere oynadım "başarı" kazanmak için. Diğer forumlarda okuduğuma göre multi kısmıda gayet başarılıymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 1 Aralık 2016; 18:55:42 >







  • Oyunu beğendikten sonra sırf Titanfall 1 oynamak için EAaccess satın aldım ama Titanfall 1 in senaryo modu yokmuş. Sadece çok oyunculu oynanabiliyor.
  • aklımda hep vardı bu oyun indirime düşmüş 28 tl civarına satın aldım ,Btf 5 den titanfall 2 ye geçtim çok iyi gözüküyr oynanış call of duty i andırdı yapımcısıda aynımış zaten, karakter ve silahların çok güzek grafikleri var ama mekan bi tık altta gibi geldi bana başlangıç seviyesinde olduğum içinde olsa iyi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.