Şimdi Ara

Oyuncu kalitesi neden bu kadar düştü ve düşmeye devam ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • High elo maçlarında bile (dia+) flamer, velet dolu. Saygı denen şeyden eser kalmamış. Çoğu oyuncu ya boost yaptırmış ya da şansa çıkmış en olmadı takım arkadaşları taşımış...

    Eskiden bi goldda maç atmak en azından tryhard oynamak ve ya beceremiyorsan bile oynamaya çalışmak demekti. Oyunlar 40-45dk+ sürerdi ve son dakikada tek hatadan kaybedilen, çevrilen maçlarıyla ünlüydü. Oyunun giderek daha basit ve kolsuzlara yönelik değişiminin dışında gerçekten o eski tadı da kaybettiği çok açık.

    Biliyorum belki bu konulardan yüzlercesi açıldı, defalarca konuşuldu ancak yazmadan da olmuyor. Size yemin ediyorumki s3-s4 zamanlarında silver bronz oynadığım zamanları özlüyorum. Ciddi ciddi özlüyorum. Ya en azından o zamanlar insanlar kötü oynasa bile küfretse bile ana avrat girseler bile oyunu satmak yoktu herkes sonuna kadar takım oyununu sürdürürdü kazanmak için uğraşmaya devam ederdi. Şimdi az bişey zorlasam zaten direk plat çıkıyorum ilk 10 maçtan. 1 ay kendini sıktın çalıştın bilmemne yaptın hadi oldun diamond. Cidden anlamı kalmadı ya. Zaten diyorlar diamond daha beter diye. Hele şu dia5... Bronzdan çıktık diye sevinirdik ondan beter yerler var daha önümüzde. Hani öyle çilingir olayım havasında filan da değilim. Niye oynuyorum onu bile bilmiyorum. Evet zevk veriyor belki ama özlüyor be insan eskiyi nedense. En çok da dariusu özlüyorum, o eski halini. Şimdiki dariusa bi karabalta bi zırh çıkıyorsun lanede zaten direk galipsin tflerde de q ata ata ölümsüzsün. Cidden anlamı yok ya.

    Zaten daha ranked de girmiyorum. Sadece lanelik oynuyorum. Oyun benim için 20dk dan sonra anlamını yitiriyor. Salıyorum hafiften kazandık kaybettik çok umursamıyorum. Sadece o top da ilk 20 dk rakibimle baş baş yaşadığım anlar zevk veriyor. Hatta bazen muhabbetimiz filan oluyor gülüyoruz eyleniyoruz filan takılıyoruz öyle.



  • S3 de goldda oynadığım oyunlar... S4 plat oyunlarından çok daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü popülerliği ve oyuncu sayısı arttı. Elini kolunu sallayan diaya kadar çıkabiliyor bir zorluğu kalmadı. Uzun zamandır denk giden maça rastlamadım hep bir taraf eziyor. Dişe diş mücadele istiyorum ben elinden geleni yapsın iki takımda 20. dkda sur vermesinler. Jung farkı deyip feedlemesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya nereye oyunu satmak yoktu. Dark_Knife eskisen troll de olsan böyle braindead konular açmazdın üzdün şimdi.

    Şöyle shittalk yapacak adam mıydın sen ya, aç bi darius konusu, op luklarından falan bahset. Oyundan eski zevkini almıyorsan da sorun sendedir yapacak bir şey yoktur bırak gitsin. Oyun şu an eskisinden daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam meta yüzünden birazda adam gerizekali ama poppy yi alip topa cikiyor hic bisey yapmadan mac kazaniyor sampiyon güçlü

    Ayni kexa nautilus cikti kafayi yiyorum

    Hele su 800 k yassuo par var ya

    Adam lane i dakika 2 de karsi kuleye kadar iriyor 10 dk orda oynuyor 3 defa jungle geliyor adami kesiyolar sonra flame

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan reklamlar ve kaybedilen oyunculardan kaynaklı. Artık her yer elo boost riot türkiye bu adamları görüyor ama banlamıyor çünkü para kazandırıyorlar elo boost için para veren oyuna ne kadar verir bir düşün. Dün bir oyunda orman giderken skor 25-14 dü mid oyuncusu jungle farkı dedi ve ben o esnada 2-3-9 gidiyordum :) Takımda 14 kill var ve 12'sinde ben varım ama jungle farkı :) Ezilen herkes aynı şeyi söylüyor zaten herkes bir birine saldırıyor hepsi en iyisi ama diğeri tü kaka :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.