Şimdi Ara

MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
24
Favori
31.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kulasamet

    yorum ve incelemenizden sonra bende bu kamerada karar kıldım ve kod ile indirim sağladım. gönderici, paket fotoğrafını ve gönderici kodunu siteye bildirmiş. 16€ olarak beyan etmiş umarım sorun olmadan elime ulaşır. Daha önce Bursa Genç Osman PTT ve gümrük müdürlüğünün abonesi olmuştum(2003-2009) o yüzden yurtdışı deyince bir duraksıyorum.

    hangi hafıza kartını öneriyorsunuz elimde 1 adet 32lik sandisk var sıkıntı yaşarmıyım?




    Sandisk önermiyorum ama işinizi görecektir bence



    Kamera çok güzel gerçekten iyi tercih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracımdaki çakmaklıkta aukeyin 3 usbli sarjı var, onu çıkarmak istemiyorum. Bu aleti usb ile kullanmak mümkün müdür?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evrim3

    Aracımdaki çakmaklıkta aukeyin 3 usbli sarjı var, onu çıkarmak istemiyorum. Bu aleti usb ile kullanmak mümkün müdür?

    Sanmıyorum çünkü hem girişi farklı hemde 1 arkadaş sanırım 12 v ile çalışıyor olabilir demişti bir ara.



    Aukey süper bişi bende de aracımda bluetooth cihazı ve şarj adaptörü var efsane bir kalite.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kargodan kameramı teslim aldım iş yoğunluğundan açıp bakamadım maalesef . Ürünü teslim aldığıma dair gearbesten onay vermem gerekiyormu ? Siteyi daha önce hiç kullanmamıştım ilk alışverişim oldu bakalım daha neler alıcaz ☺ araç şuan tamirde olduğu için deneyemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black-man

    Bugün kargodan kameramı teslim aldım iş yoğunluğundan açıp bakamadım maalesef . Ürünü teslim aldığıma dair gearbesten onay vermem gerekiyormu ? Siteyi daha önce hiç kullanmamıştım ilk alışverişim oldu bakalım daha neler alıcaz ☺ araç şuan tamirde olduğu için deneyemiyorum

    Onaya gerek yok, güle güle kullanın



    Hani insan 1-2 resim atar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketi bu akşam açtım

    Bir sürede evde dolapta bekleyecek maalesef aracı teslim aldıktan sonra montajına geçeceğim tekrar teşekkür ederim.





    MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmış ve detaylarını anlatmışsınız fakat anlamadığım bir durum var. Türkiye'de bunlara eş hiç mi kamera yok? Ayrıca fiyat açısından farklı mıdır? Şöyle piyasaya bir bakayım dedim; cyber, platon, pirana, everest, gold master vs vs o kadar çok var ki inanın neye bakacağımı şaşırdım. şimdi bu kamera mesela TL olarak 180 lira civarı iyi para!Bu fiyata türkiyede yok mu eşi benzeri?
    Bir de gümrükten kurtulmak için satıcıyla iletişime geçmek gerekiyor mu yoksa kendisi paketi ona göre ayarlıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: facemici

    Araştırmış ve detaylarını anlatmışsınız fakat anlamadığım bir durum var. Türkiye'de bunlara eş hiç mi kamera yok? Ayrıca fiyat açısından farklı mıdır? Şöyle piyasaya bir bakayım dedim; cyber, platon, pirana, everest, gold master vs vs o kadar çok var ki inanın neye bakacağımı şaşırdım. şimdi bu kamera mesela TL olarak 180 lira civarı iyi para!Bu fiyata türkiyede yok mu eşi benzeri?
    Bir de gümrükten kurtulmak için satıcıyla iletişime geçmek gerekiyor mu yoksa kendisi paketi ona göre ayarlıyor mu?


    Mlsf eşdeğer kamera yok ki inanın son 4 sene içinde olmadı. Israrla dandik ürünleri getiriyor firmalar.



    Olay chipsetlerinde ve kullanılan lens kalitesi + besleme sisteminde bitiyor.



    Tavsiye ettiğim çoğu kamerada ( Matego dahil ) Sony lens cmos var tr de ki hiç bir kamerada bu kalitede lens kullanılmıyor. Sadece pilotcam gs300 adı altında satılan cihaz ( Matego markadır ) ismini tr de pilotcam yaptıkları bir üründür. Tr de satan yeri bulması zordur ve 450 tl de aşşa satılmaz. Düzgün bir kameradır.



    Tr de satılan cihazlar içindeki chipset işlemci itibari ile eski model kalitesiz ürünlerdir. Yukarıda Saydığınız markaları göz önüne aldığımızda hepsinin aliexpress comdan kilo ile alınan kameralara marka basılan modeller olduğunu görürsünüz. Aliexpress sitesinde car dvr diye aratmanız yeterli. Bu kameraları "gece görüşlü - Ir ledli diye" poh poh layıp göklere çıkartırlar kayıtları aynen böyledir izleyiniz :https://youtu.be/yweV8-GQwIE Garanti 2 sene diye hava atarlar msjın altına resim ekleyeceğim okuyun.



    Pil beslemelerinde lipo pil kullanırlarki sıcak bir ülkede yaşıyoruz güneş altında o kameralar perişan oluyor o piller bozuluyor ve yangın tehlikesi bile oluyor. Benim tavsiye ettiğim kameralarda kapasitör kullanılmakta güvenli ve uzun ömürlü. Hatta harici lens olan bu matego ana ünitesi kapasitörlü olmasına karşın direkt güneş ışığı görmediği için çok daha güvenli.



    Gümrükten kurtulmak derken zaten vergiler ülkesinde yaşıyoruz artık buna alışmak lazım gerektiğini düşünüyorum :) benzine verdiğimiz vergi benzin fiyatından fazla. Bu arada satıcıya hiç birşey demeye gerek yok standard 14 Euro yazıyorlar vergi limiti altında. Asla üstüne yüksek ücret yazmıyorlar. Yazın üstüne diye msj atarsanız yazmayız derler ama onlarca matego alan arkadaşım var kimse vergi ödemedi.





    MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat



    Kargo poşetine düşük yazıyorlar. Matego gelen kargo poşeti.





    MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat



    Ama yok ben Tr den cihaz alcam diyorsanız tr den örnekler vereyim :

    1. Asus araç kamerası Ambarella kaliteli chipset sony lens fiyat 1.300 tlhttp://www.hepsiburada.com/asus-reco-smart-arac-ici-ve-aksiyon-kamera-p-OT90YU00J2B01EA0

    2. Blacksys ch100b fiyat 1.200 tl çekimler berbat hepsiburada sitesindeki yorumlarda bahsedilmiş örnek :http://www.hepsiburada.com/blacksys-ch-100b-2ch-wi-fi-2-kamerali-arac-kamerasi-p-OTDLRCH100B "1920x1080p olduğuna inanmıyorum bu kameranın. hareket halinde plakayı bile zoraki okuyabiliyorsun. bu fiyata bu kalite beklemezdim. ibrahim gündoğmuş (45) "

    kısacası şu listede Asus ve GoPro hariç bilmiyorum siz ne görüyorsunuz ama işe yaramaz bir kamera topluluğundan başka bir resim yok benim karşımda :http://www.hepsiburada.com/arac-ici-kameralar-c-26027?siralama=azalanfiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 17 Şubat 2017; 11:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @OlgunErhan bu açıklayıcı cevap için çok teşekkür ederim. Hakkın büyük. Bu açıklamalar doğrultusunda alımımı yapacağım inşallah.saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: facemici

    @OlgunErhan bu açıklayıcı cevap için çok teşekkür ederim. Hakkın büyük. Bu açıklamalar doğrultusunda alımımı yapacağım inşallah.saygılar.

    Rica ederim, dediğim gibi 49 $ olan bu model netlik ve kalite + wifi desteği ile parasını sonuna kadar hak ediyor. Ha şöyle bir durum avrupalı / amerikalı bu ürünü 49 tl mantığı ile satın alıyor ve bizde aynı ürünü 4 katı fiyatına alıyorsak bu satıcının değil bizim ayıbımız oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 17 Şubat 2017; 13:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @olguerhan Gerçekten emeğiniz var bunun için teşekkür ve tebrik ederim. Mesleğinizi bilmiyorum ama sizden iyi satışçı olur :) Ürünü aldım dediğiniz linkten inşallah sizlere de faydası olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dduru93

    @olguerhan Gerçekten emeğiniz var bunun için teşekkür ve tebrik ederim. Mesleğinizi bilmiyorum ama sizden iyi satışçı olur :) Ürünü aldım dediğiniz linkten inşallah sizlere de faydası olur.

    Desteğiniz için ben teşekkür ederim



    Kimya ile ilgileniyorum ama benim olayım insanları elimden geldiğince güzel ürünler ile tanıştırmak



    Matego Xp1 kamerasını çok severek kullanıyorum, gelince sizde kutu kargo resimlerini burada paylaşın lütfen. O kadar minik ki bu cihaz nasıl bu kadar iyi kayıt yapıyor diye şaşıracağınıza eminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kamera o kadar küçük ki anlatamam :) Serçe parmak kadar bile değil helal olsun. Bence lens ile sistemi birbirinden ayırıp bu ürünü ufacık yapmak tebrik ediyorum gerçekten :)

    elimde 3 adet sıfır paket var uygun fiyattan vereceğim daha ilan açmadım düşünen varsa özel mesajla iletişime geçebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

    Kamera o kadar küçük ki anlatamam :) Serçe parmak kadar bile değil helal olsun. Bence lens ile sistemi birbirinden ayırıp bu ürünü ufacık yapmak tebrik ediyorum gerçekten :)

    elimde 3 adet sıfır paket var uygun fiyattan vereceğim daha ilan açmadım düşünen varsa özel mesajla iletişime geçebilir.

    Şahane, resim isteriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    bir pm attım :)
  • Olgu Erhan arkadaşım. Aracım içindeki yolcuları kameraya almak için kameraya ihtiyacım olacak. metago kamerayı tavsiye edermisin? Ayrıca aracımda A119 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albano

    Olgu Erhan arkadaşım. Aracım içindeki yolcuları kameraya almak için kameraya ihtiyacım olacak. metago kamerayı tavsiye edermisin? Ayrıca aracımda A119 var.

    Matego Xp1 bu işi süper yapıyor





  • İncelemenize denk geldim ve özellikle wifi ile harici kayıt ünitesi nedeniyle sipariş geçtim. Merak ettiğim konu ise ürünün yeni firmware lerine nereden ulaşabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasuta

    İncelemenize denk geldim ve özellikle wifi ile harici kayıt ünitesi nedeniyle sipariş geçtim. Merak ettiğim konu ise ürünün yeni firmware lerine nereden ulaşabilirim?

    Hayırlısı olsun,



    https://youtu.be/X5HD0ErEqco



    Video açıklama kısmında var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Burada dropbox linki var ben asıl dosyaya nasıl ulaşabileceğimi sormuştum. Yani bu ürünün fw lerinin yayınlandığı bir site yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.