Şimdi Ara

Laptop Açılışında Siyah Ekran..!! (Sorun Çözüldü..!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar benm laptop açılışında windows yazısı gözüktükten sonra syah ekran oluyor we pc hiçbir işlem yapmıyor siyah ekran öylece kalıyor bende güç düğmesine basıp kapatıyorm başka türlü kapanmıyor çünkü güvenli modda açıyorum sonra kapatıyorm bunu bi kaç kez tekrarladığım zaman ise açılıyor anlayamadım ben sorunun nerde olduğunu bilne warsa yardımcı olabilrmi virüs faln da bulmuyor spybot ad-aware ve nod 32 kullanıyorum hiçbiri bişeye rastlamadı sizce sorun nerde olabilir...???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...::EnTeRHaSaN::... -- 11 Şubat 2007; 17:06:54 >







  • guvenlik mod da ac...ekran kartının driverlerini sil sonra normal olarak ac...eger acılırsa driverleri tekrar kur duzelmesi lazim....driver kaynakli bi sorun olarak gozukuyor...eger duzelmesse kurtarma konsolundan sistem dosyalarini yenile chsdisk yap yani duzelir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ENIGMA

    guvenlik mod da ac...ekran kartının driverlerini sil sonra normal olarak ac...eger acılırsa driverleri tekrar kur duzelmesi lazim....driver kaynakli bi sorun olarak gozukuyor...eger duzelmesse kurtarma konsolundan sistem dosyalarini yenile chsdisk yap yani duzelir...


    +1000
  • thanx arkadaşım sorunu çözdüm
  • kardeşş bendede aynı sorun var lütfen bana ulaşırmısın msn de eklersen sevinirim msmsk.60@hotmail.com
  • öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim acer aspire 5742g model bi laptop bilgisyarım var ekran kartı driverlarını güncellediğimden beri pc açılışında "hoşgeldiniz" yazısı gelmeden siyah ekran geliyor ve pc normal açılıyor kapağını kapatıp açınca siyah ekran gidiyor görüntü düzeliyor ama bunu her seferinde yapmam gerekiyor kapağı kapatmadan beklesemde ekran düzelmiyor ve bu çok sinir bozucu bi durum driverleri silip tekrar kurdum ilk seferinde normal açıldı sonra gene aynı şey oldu ne yapmamı önerirsinz acaba eski driverleri kursam sorun çözülür mü ? şimdiden teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar bende acer aspire 5536 var ve power tuşuna basıyorum ses gelıyor cd rom çalışıyor usb falan hepsi aktif ama görüntü gelmiyo.Başka monitöre bağladım ordada gelmedi , asaptörünü çıkardım beklettim yine gelmiyo . Lütfen bilen birileri varsa acilen YARDIM ETSİN.!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.