Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda'nın Çıkış Tarihi Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam içimi rahatlattınız dediğiniz doğrudur inşallah
  • Ahahah cidden öyle, 2-3 yıldır tamamlanmayan yamalar var, bir oyunu oynamak icin o kadar bekleyeceğime dil öğrenmeyi tercih ederdim. Tembellik konusuna da katılıyorum. Konu dışına çıkma konusuna gelirsek dediğim gibi amacım tartışma çıkmasını önlemekti, sayfalarca tartışma örneği var, yorumları tartışmalar için okumuyoruz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MALTHAEL

    Forumun yaş ortalaması belli (Geneli kast etmiyorum ama büyük bir kesimi anlattığım gibi ) . Konu dışındaki başlıkları ve altına gelen yorumları okuduğunuzda bunu çok daha iyi anlıyorsunuz . Yazacak çok şey varda aman kim uğraşacak . Niye oyunların Türkçe gelmediği çok açık ve net bir şekilde belli . Bizim insanımızda tembel hiç bir şeyi öğrenme gayretleri yok . Oyun çıkar büyük ihtimalle de Türkçe alt yazılı gelmez çünkü serisi Türkiye de neredeyse hiç satmıyor . Bir gurup biz çeviriyoruz oyunu der 2 yıl sonra yaması çıkar bunlar 2 yıl çokmuş ben biraz İngilizce öğrenmeye çalışayım demez 2 yıl bekler yamanın çıkmasını <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Benim böyle bir arkadaşım var SKYRİM yaması bekliyordu dedim bak her gün 1 tane kelime öğrensen hiç bir şey bilmemekten iyidir en azından çat pat anlarsın bir şeyler dedim . Adam azim yaptı günde 5 tane kelime öğreneceğim diye kendini şartlamış . Duvarlara kadar A4 kağıtlarını yapıştırmış tekrarlamış şimdi çok iyi bir şekilde İngilizce alt yazlı filmler izliyor . Oyunları ilk günden satın alıp İngilizce oynuyor . İşin özü azimde elin oğluna muhtaç olmayacaksın kendi işini kendin çözeceksin . Yarın bir gün Türkçeye çeviren gurup kafam attı çevirmiyorum yama iptal dedi mi beklediğin günler çöpe gider kalırsın öyle ortada . Yaşanmadı mı bunlar ? Çok yaşandı hepsine de gülüyorum . Bizi boşuna beklettin burada yazmıyorlar mı hele ... <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> Biz İngilizce öğrenecektik tam sen yamayı yaptığını söyledin vaz geçtik öğrenmekten <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/uptosomething.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Kardeşim ben yıllardan beri kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum,Nerde abudik gubidik kelime var öğrendim ama hiçbir zaman ana dil gibi olmuyor..Hep yeni yeni kelimeler çıkıyor,Hiç bir zaman anadilim olmadığı sürece ingilizcede tam olarak ne demek istediklerini anlayacağımı sanmıyorum..Çok saçmalık var bazı yerlerde..Eğer kolay öğrenebileceğimiz bi tavsiyen varsa söyle..




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yadımda sonra vaz geçtim . Kısacası basit diye bir şey yok . Devamlılık ve planlı bir çalışma gerekiyor ki bunu da eğitim veren bir kurumla yapabilirsin . Diğer türlü zaten devlet lise de dahil olmak üzere İngilizce eğitim veriyor . Kendi başına çalışarak bu eğitimin pek üzerine çıkamazsın . Okuduğunu anlamazsın ve bunlar saçma gelir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 5 Ocak 2017; 18:51:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.