Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.006
Cevap
56
Favori
272.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dast710

    hocam tv nizin son durumu nedir servis ne yaptı.

    Alıntıları Göster
    hocam zorda olsa 65xf9005 ve sondbar aldım sony den kurlardaki yükselişten dolayı cihaz değişimi yapmak istemediler nakit iade yapmak istiyorlar cihazıma eş değer cihaz 18-22 bin tl arası olunca sony ile kavgaya tutuştuk hatta ücret iadenizi alın bir tarafınıza sokun bile dedim ücret iade formum servise bile gitmiş ordan alın diyorlar

    ürünü aldığım yer nurpa elektr. saolsun bir mailler çözdü işimi şimdiki cihazdan daha çok memnunum görüntü kalitesi daha iyi geldi bana




  • yzd1461 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşım için tesekkurler 65xd9305 kullanıcısıyım evet panel görüntü mukemmel lakın bazen cıhazda kronık andorid kasmaları oluyor mesala mause takıyorum kumandadan yazı yazamıyorum tekrar cıkarıp yazmam gerekıyor eskı bı lg kullanıcı olarak kullanımı gercekten benı yoruyor.
  • Merhabalar, model:55 8505 2017, 2 gündür uydu kanal sıralaması devamlı değişiyor, mesela 1.2. Kanallar yok 3 ten 8 e ordan 11 e atlayarak kanal değişiyor, hergün yedekten tekrar almak zorunda kalıyorum



    Bu sorun 6 ay önce düzelmişti şimdi tekrar başladı, böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    iyi günler bu uygulamaları tv nin net sayfasındanmı girip indireceğim yardımcı olma şansınız varmı ?
  • brkclv B kullanıcısına yanıt
    indirlecek linkleri örnek olarak yazmışım mesajımda zaten? Türkçe linklerden indirmeyin, virüs riski olabilir..

    Tv üzerinden Play veya Tv yönlendirmelerinden android programların hepsine ulaşamazsınız..O sebeple Güvenlik ayarlarını yapıp, harici android dosyası (.apk uzantı) yükleniyor

    İlk sayfada anlatım mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ekim 2018; 20:7:49 >
  • Merhaba arkadaslar, Laptop'u HDMI ile baglayip film/dizi vs izlerken anlik olarak (1 saniye filan) ses gidiyor ama goruntu devam ediyor, ekranin ustunde HDMI2 yazisi beliriyor sanki yeni takmisinda baglanmis gibi. Cok dert etmiyorum ama olmasa daha iyi olur. Bu arada HDMI kabloyu aliexpress'den almistim 1-2 dolarlik birsey.
  • SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz durum bende de oluyordu. sanırım uydu sinyalinin kalitesi ile alakalı, ortak sistemden uydu sinyali alıyorsanız güç düşük olabilir, sinyal kalitesi düşük olunca kanalı açamayınca siliyor tv ne alakaysa açamadığı kanalı. bende sıkıntı eve 3 ayrı uydu hattı dağılıyor ana girişten, iki odaya aynı çıkıştan uydu sinyali gidiyormuş bunları birbirinden ayırınca sorun düzeldi bir yıldır da olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drwhoo

    hocam bahsettiğiniz durum bende de oluyordu. sanırım uydu sinyalinin kalitesi ile alakalı, ortak sistemden uydu sinyali alıyorsanız güç düşük olabilir, sinyal kalitesi düşük olunca kanalı açamayınca siliyor tv ne alakaysa açamadığı kanalı. bende sıkıntı eve 3 ayrı uydu hattı dağılıyor ana girişten, iki odaya aynı çıkıştan uydu sinyali gidiyormuş bunları birbirinden ayırınca sorun düzeldi bir yıldır da olmadı.
    Türksatı apartmandan astra yı kendi çanağımdan alıyorum, türksatta sinyal devamlı %85ler de, ama sizin dediğiniz gibi sinyal düşüklüğüyle ilgili olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sony 43xe7005 görüntü kalitesi açısından nasıl? edge led olması bulutlanma veya ışık sızması yapıyor mu? panel üreticisi kim?
    teşhirde 2100 tl, alınmalı mı?
  • Arada paylaşımlar yapalım,Sony 2017 E serisi gerek 90 modelinde olsun gerek 93 modelinde gerçekten çok başarılı modeller.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    beyler sony 43xe7005 görüntü kalitesi açısından nasıl? edge led olması bulutlanma veya ışık sızması yapıyor mu? panel üreticisi kim?
    teşhirde 2100 tl, alınmalı mı?
    Siyah performası çok kötü, ışık sızması ise çok fazla özellikle film izliyorsanız uzak durulması gereken bir model. İyi ışıklnadırılmış bir odada film ve tv programları izlemek için uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrecan emir

    Merhabalar

    85XD8505 modelinde son bir kapalı kutu olarak 18,799 TL olarak fiyat açılmıştır.(ist.and.yakası) İlgilnen kişilere duyurulur. İyi günler..
    Cihat bey merhaba kapalı kutu nerede bayi olarak hangi bayisiniz???
  • KD65XE7005 model Sony tv kullanmaktayım.Hdd bağladım ve 4K film izlemeye çalıştığımda izlediğim filmi başka bir gün tekrar açtığımda tv kapanıp açılıyor , 2 kerede dondu kaldı kumandadan ve tv'nin yanındaki kapama tuşu çalışmadı , fişten çekip kapattım.
    Sony servisini aradım yazılım güncellettiler , filmin uzantısını ve hdd in formatını sordular (Fat32 en verimli çalışan dediler) tvnin desteklediği formatların dışında bir uzantı değildi ayrıca daha önce izlediğim film olduğu için formatından kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Harddisk olarak Maxell 1tb lık 2.5 inc lik olan harddiski kullanıyorum NTFS formatında.(TV NTFS,Fat32 ve Fat16 formatlarını destekliyor).Sorunu servistekiler de anlamadılar.Enson olarak Flash belleğe problem yaşadığım filmleri atarak tek tek denedim , 10 kez kapatıp tekrar açtım sorunsuz çalıştı.Kullandığım harddiskte herşeyi sorunsuzca açıyorum Resim Müzik Film 4K 2160p 10bit-1080p-720p ve alt formatlardaki videoları.Yaşadığım bu problemin neden kaynaklandığını kesin çözemedim fakat Harddisk kaynaklı olduğunda karar kıldım , sizin fikriniz nedir ?




  • Sony 49XF7596 Bu TV hakkında bilgisi olan varmı tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzeys kullanıcısına yanıt
    Google play den extreme iptv uygulamasını yüklersen kanal değiştirme tuşlarını kullanabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam,
    Nasipse kisa zamanda Sony 4K UHD TV alicaz. Ancak arastirmalarim sonucu tam bir net cevaplara ulasamadim o yüzden buraya da sormak istiyorum.

    Sony XF7596 veya XF7077 modelleri arasindayiz. Aslinda XF7596 bakiyorduk ama fiyatta cok fayla fark olmayinca onu da sormak istedik.

    Sorularima gelince
    1- Sony TV"lerde özellikle XF7 serilerinde karsilasilan sorunlar nelerdir ?
    2- Sony TV"lerde banding, ekran tozlanmasi, isik sizmasi durumlari nedir
    3- Bu 2 cihaz arasinda ki seciminiz ne olurdu ?
    49 Ekran olacak.
    Lütfen alinti ile cevaplayin, sürekli takip edemiyorum.
  • ARKADAŞLAR 65XF7596 TV VAR HDR ÖZELLİKLİ 2018 AMA 4K HDR FİLMLER İZLİYORUM BAZILARINDA EKRAN ÇOK KARANLIK KALIYOR


    CANLI MOD A ALDIM

    PARLAKLIK MAXİMUM

    RENK 65

    TRUEMOTİON KAPALI / STANDART

    FİLM MODU OTOMATİK DAHA AÇIK NASIL YAPARIZ ?
  • Merhaba arkadaşlar 75xe9005 cihazım var son kalanlardan almıştım sonradan 7-8 adet stuck pixel denilen durum olduğunu gördüm yalnızca siyahta ortaya çıkıyor ve yanına gitmeden görünmüyor pixeller ölü değil görüntüde aktifler sadece siyah fonda takılı kalıyorlar şimdi ben servisi aradım resim vs istendi cihazı merkez alacakmış bunun sonunda ya iade ya değişim çıkıyor ancak bu cihazdan yok artık biliyorum ve bu fiyata asla alamam bu durumda yeni 9 serisinden verirler mi ? Yani merak ettiğim para iadesi ve değişim benim seçeceğim bir durum mu servis iade derse ve yeni seri vermez düşük seriden teklif ederse anlamı kalmaz benim için ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Sony televziyonlara android 8 Oreo güncellemesi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali119

    2017 Sony televziyonlara android 8 Oreo güncellemesi geldi.
    XD9305 için çıktımı sitede bu model göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.