Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
41
Favori
583.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • melih43 M kullanıcısına yanıt
    iyi günler melih bey. sanırım aracınızın motoru Alfa romeo motoru ile aynı. yanlışım varsa düzeltin. ve bu araç turbo. sizin araca uygun kit 4 silindir obdli zavoli bora süper kittir.

    Bu araca daha önce kendim montaj yapmadım. ancak alfa romeo olarak 3 adet montajım mevcut. ben onlarda en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım. süpap sorunu var. ancak uzun vadede sorun çıkar. lpg ile en az 60 , 70 bin km sorunsuz kullanırsınız. bu maliyet olarak süpapların parasını bile amorti eder.
  • mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim.

    Aracımın motoru turbo multi air motor diye geçiyor ( alfa romeo ile aynı mı tam bilmiyorum ) ama aklımda olan bir kaç soru işareti sizin cevabınız ile gitti.
  • Aracıma bir hafta önce zavoli odbli süper kit takıldı. Şu an için arac 22 krş seviyelerinde yakıyor ama bir sorun var.

    Aracım gün de bir kere "motoru kontrol et" mesajı verip motor arıza lambasını yakıyor (Lambayı kendi odb cihazım ile söndürüyorum ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum). Bu lamba ve uyarı çıktığında çekişte bir sorun oluşmuyor ve araba tekleme yapmıyor. Sadece lamba yakıyor.

    Hata kodu olarak P1170 hatası veriyor ve açıklama olarak
    1)"Mixture ratio [Minimum lean fuel]
    2)"Voltage Condition 2

    Bu pazartesi izmirde Polaris LPG'de tekrar gaz ayarı yapıldı bu hata mesajı göze alınıp, otobana çıkılıp araç bilgisayara bağlı olarak yaklaşık 15 km yol yapıldı ve ustanın dediğine göre ayarları yaptı. 1 gün ışık yanmadan kullandım aracı ama bugün tekrar motor arıza lambasını yaktı aynı hata kodu ile. P1170

    Acaba bu hatayı neden veriyor? Ne gibi bir ayar yapılması lazım acaba?

    PS: Aracım fiat 500x 1.4 multiair turba 1.4 otomatik

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih43 -- 22 Mart 2017; 18:13:58 >




  • melih43 M kullanıcısına yanıt
    Araç karışım hatası sistem çok fakir diye arıza lambası yakıyor. açıkcası basit bir arıza ancak araç turbo ve yeni nesil olunca uğraştırabilir. sadece ayar ile alakalı bir sıkıntı var. bence polarise gidip biraz yakıtı zenginleştirmelerini isteyin. muhtemelen üst devirlerde bu arızayı veriyor onun için üst tabanı işaretleyip + 10 felan yapılırsa yada 15, bir sorun kalmaz.
  • Mehmet Ustam, geçen yıl 2001 model A6 steyşın Audi, 1.8T araç aldım. Üzerinde, ne zaman takıldığını bilmediğim Zavoli sıralı LPG sistemi takılı. Geçen yaz boyunca çok memnun kullandım. Havalar soğuyunca ve kış aylarında yakışım biraz arttı. Şimdi sizin paylaşımlarınızı okuyunca, bu sistemlere kalibrasyon ve yeni ayar yapılması ve filitrelerinin değişmesi gerektiğini anladım. Ben ANKARA'yım. Şöle uygun bir şekilde filitre değişimi ve bakım için ne önerirsiniz.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    İvedik organize sanayide zavoli bölge distribitörü var. orayı arayarak bilgi alabilirsiniz.
  • merhabalar ford focus 2011 aracımda zavoli easy kit bulunmakta aracın performansından gayet memnunum benzinde mi lpg de mi belli değil lakin lpg enjektörleri (pan veya panjet) biraz sesli çalışıyor şıkır şıkır şıkır bu normal mi ?
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    pan jet enjektörler biraz sesli çalışır gayet normal.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sıcaklığı 30 derece ve her araç stop ettiğinde önce benzinde çalışmaya ayarlattım.... gaz kesici iç filtrenin değişim aralığı nedir ? orijinal olmayan filtre kullansak sıkıntı olur mu ?
  • Merhabalar, yeni aldığım hyudai i20 1.4 otomatik aracıma 2015 yılında zavoli tüp takılmış, takıldığından beri 20 bin km yol yapılmış fakat sanırım hiç kontrole gidilmemiş. Üzerinde 43 lt tank var ve bir depoyla 230 km yol yapıyorum. Acaba tüpteki sıkıntı ne olabilir. Gaz ayarı çözüm olabilir mi yoksa kit felan değişmesi gerekir mi?
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    Araç geçiş sıcaklığını 30 derecenin altına almayın. iyidir. gaz kesici filitrelerin değişimi 20 bin 50 arası durumunuza göre değişitrin. orjinal filitre kullansanız iyi tabi ancak muadillerde aynıdır değişen bişey olmaz. bakımlarını aksatmayın bütcenize göre filitrelere karar verin. sistemi etkileyecek bir durum yok
  • alenes A kullanıcısına yanıt
    Çok fazla yakıyor araç. zavoli servisine giderek bakımlarını kontrollerini yapın. düzelir.
  • Merhaba,

    2010 model Ford Fiesta 1.4 Titanium Paket Otomatik Vites aracıma tüp taktıracağım.

    Zavoli önerir misiniz?

    Önerirseniz hangi modeli acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aekaya -- 9 Nisan 2017; 19:41:46 >
  • aekaya kullanıcısına yanıt
    kesinlikle önerim yeni zavoli bora S32 ktidir.
  • 2017 Toyota corolla 1.6 için önerebilieceğiniz kit nedir acaba? BRC mi Zavolli mi? ve hangi modeli? birde LPG için ne kadar beklenmeli araç sıfır henüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@xman -- 12 Nisan 2017; 13:45:24 >
  • merhaba arkadaşlar sarı arıza ışığı neden yanar ? sarı arıza ışığı yanıyordu lpg ayarı yaptırdım arızayı sildiler araç benzinde çalışıyormuş gibi güçlendi performansı arttı yakıt tüketimi aynı kaldı aha dedim işte bu ya süper oldu dedim ama 500 km sonra yeniden yandı. sürekli ben lpg ayarı mı yaptıracağım ? aracım 1.6 (100 bg) atmosferik ford focus hani turbolu yada lpgye uyumsuz bir motor olsa anlayacağım ve kabulleneceğim. cumartesi günü memleketime adanaya gidiyorum fırat otogazı aradım randevu aldım inşallah işinin ehli kişilerdir. lpg ayarını yaptırmak o sarı ışığı söndürmek bu kadar mı zor ? yada ayar yapıldıktan 500 km yada 1.000 km sonra yanmasının sebebi nedir ?

    za voli alisei siyah plastik beyinli kit benim aracıma takılan.
  • 1.6 civic için zavoli kit baglattım altı ay önce kısa mesafe kontak kapa acım cok diye gece hafta dereceyi 30 yaptım geciş süresi 10 sn ustam 35 den gecirmemek için cok zorladı arıza ışıgı yakar bilmem bişeyler söyledi bir haftadır kullanıyorum soru yok bu derecein ve sürenin miniumum kaç yapılmasını tavsiye edersiniz
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Bence beklemeyiniz. kesinlikle hemen aracı lpgye geçirin. tavsiyem yeni zavoli obdli bora s32 kitidir.
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    sayın DefenSe . arıza ışığının neden yandığını söyledilermi. arıza kodunda ne yazıyordu. belki lpgden ötürü değildir arıza lambasının yanması. ona bakmak lazım. akabinde müdahale edilir. Fırat lpg bölge distribitörü. Zavolide çok başarılıdırlar
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    30 derecenin altına düşürmeyin sıkıntı olmaz. hatta 10 saniyeyi 5 saniyeye bile düşürebilirsiniz sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.