Şimdi Ara

Erdoğan: Açık Maraş - Kapalı Maraş Rumlara iade edilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Erenköy ile Güzelyurt arası birleştirilerek KKTC’ye bırakılır, Açık Maraş - Kapalı Maraş iade edilebilir" dedi.

    Erdoğan'ın Kıbrıs açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    * Türk askerinin Kıbrıs’tan çekimlesi söz konusu olamaz.

    * Erenköy ile Güzelyurt arası birleştirilerek KKTC’ye bırakılır, Açık Maraş- Kapalı Maraş iade edilebilir

    * Annan Planı’nın artık geçerliliği yok.

    * Bir dönem KKTC, iki dönem Rumlar yönetebilir.

    * Adil kapsayıcı bir barış istiyorsak ölçüsü budur dedik.

    https://www.google.com.tr/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201701131026758922-kibris-maras-erdogan/?client=ms-android-samsung

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Zaten her türlü Kıbrıs'ın sonu bu olacaktı.Oldu da.Halkı bunu istiyor.
  • Erdoğan: Açık Maraş - Kapalı Maraş Rumlara iade edilebilir
  • Vatan topragi birakmak bu kadar kolay yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

    Vatan topragi birakmak bu kadar kolay yani?

    kıbrısta yaşayanlar daha da beterini istiyor
    onca emeğe yardıma rağmen bize hakaret edip düşman görüyorlar
    nolursa olsun rumlarla birleşelim diyorlar.
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Bu da var haklisin ama daha becerikli politikalarla.elimizde tutmaliydik kibrisi
  • Kıbrısın laik halkı rum yanlisi olmus durumda bizim kibrisi dusundugumuz kadar onlarin dusundugunu sanmiyorum...



    Basit bir vize serbestisi ve calisma hakki icin vatan satan adam ger turlu mezalimi hakediyordur!



    Mevcut Kktc yonetimi ihanete taslar dosuyor!



    Kibris halki bizde degil uzun zamandir sokun kafaniza bunu!Adamlarin rumdan farki kalmamis!
  • Çok kez kıbrısta bulundum. Maalesef rumların safında yer alıyor kıbrıslılar. %80'i kendilerini türk hissetmiyor. Hükümet bunun farkında zaten, en az zararla atlatmamız lazım şu süreci. O ada stratejik bir konumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 13 Ocak 2017; 14:59:49 >
  • Kıbrıstan çekilmeyeceğiz dedi ya şuan inandım kıbrısın elden gittiğine



    Ne derse tersini yapıyor.
  • Kıbrıslılar Türk askerinden de devletinden de nefret ederler osmanlı zamanında ne kadar it kopuk serseri varsa kıbrısa sürgün edilmiş kanları bozuktur bunların ayrıca adamlarda para bol genelde özel lise özel üniversite okuyorlar çünkü tanıdığım var alkol kumar karı kız ile geçiyor hayatları ve çok fazla yabancı var iyice Avrupa asimilesi ile yoğuruluyorlar sen şimdi bu adamlara politikadan gündemden bahsedemezsin anlamazlar ayrıca hayatlarıda toz pembe olduğu için böyle şeyleri araştırma gereği duymazlar bırakın ne halleri varsa görsünler rumlar eoka tarzı 2.bir örgüt kuruyor bu sefer ordu müdahale etmemeli bırakın rum kardeşleri analarına tecavüz edip postalın altında ezsin bu nankörleri aslında tüm halkı sürüp askeri üs olarak kullanmak lazım
  • Bu şerefsiz yavru vatanın müfredatına karışamıyor muyuz? Bu haysiyetsizlerde tarih bilinci oluşturacak eğitim verilmesini sağlayamıyor muyuz? Tarihlerini örnekleriyle yüzlerine çarpa çarpa anlatmazsak Rum da olurlar her şey de olurlar.
    Yazık orada hayatını kaybeden Türk askerlerine...
  • Şu konuya yorum yazılanların mantığıyla bakarsak,doğuda da kürdistan isteyenler var.Verelim gitsin.

    12 adacılarda konuya bekleniyor.
  • Bazıları algı oluşturmak için T.C. kimliği altında yok kıbrıslı Türkler bizi sevmez bize ihanet ettiler vs.... saydırıp aklınca algı oluşturmaya çalışıyor !!! siz ne zannediyorsunuz kendinizi babanızın toprağını mı veriyorsunuz da verelim gitsin diye konuşuyorsunuz??? tabi kanını o topraklara döken kendi yakını akrabası olmadığı için don değiştirmek kolay geliyor bazılarına söylediğim şey bu konuyla alakalı değil ama sosyal medyada sadece çomarlar değil yabancı devletler adına sosyal medyada algı yapmaya çalışan TC vatandaşı kimliği altında insanların aklına şüphe ya da algı oyunu oluşturacak yazılar yazan ajan çok KIBRISLI TÜRKLERİN TÜRKİYE İLE YA DA VATANDAŞLARI İLE HİÇ BİR SORUNU YOKTUR BUNU BİLİN bunu sürekli olarak özellikle sosyal medya da dillendirip insanların kafasında algı oluşturmaya çalışıyorlar bunu bilin kanmayın böyle diyenlere bunu diyenlerin çoğu ajandır bilin bunu




  • Maraş'ın verilip Erenköy hattındaki Pirgo alınabilir. Ben mantıklı buldum öneriyi. Maraş çünkü hayalet şehir kimse yaşamıyor orda doğru dürüst. Ama Pirgo baya iyi yer ve eksklav olan Erenköy ile bağlantıyı sağlamak için takas yapılabilir.
  • Türbeyi kaçıranlar şimdide kıbrısı veriyor. Şimdide adayı veriyoruz. Ecevite kasa fırlatanlar nerdeler şimdi
  • Yalnız lafa dikkat edin. İade etmek???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

    Bazıları algı oluşturmak için T.C. kimliği altında yok kıbrıslı Türkler bizi sevmez bize ihanet ettiler vs.... saydırıp aklınca algı oluşturmaya çalışıyor !!! siz ne zannediyorsunuz kendinizi babanızın toprağını mı veriyorsunuz da verelim gitsin diye konuşuyorsunuz??? tabi kanını o topraklara döken kendi yakını akrabası olmadığı için don değiştirmek kolay geliyor bazılarına söylediğim şey bu konuyla alakalı değil ama sosyal medyada sadece çomarlar değil yabancı devletler adına sosyal medyada algı yapmaya çalışan TC vatandaşı kimliği altında insanların aklına şüphe ya da algı oyunu oluşturacak yazılar yazan ajan çok KIBRISLI TÜRKLERİN TÜRKİYE İLE YA DA VATANDAŞLARI İLE HİÇ BİR SORUNU YOKTUR BUNU BİLİN bunu sürekli olarak özellikle sosyal medya da dillendirip insanların kafasında algı oluşturmaya çalışıyorlar bunu bilin kanmayın böyle diyenlere bunu diyenlerin çoğu ajandır bilin bunu

    Kibrislilar Türk olmayi unutmus lakin kimse kalkip Kibrisi verelim demiyor gerekiyorsa Rum tarafina sutlanirlar Türkiye den aileler yerlestirilir bu bu kadar basit!



    Bu kafada olmalari onlarin mezalimleri hakettiginin gostergesidir!



    1960 ortalarindan itibaren bizi kurtarin diye ciglik atanlar onlar vatan topragini peskes cekmek derdinde iki kiytirik avrupa imtiyazi icin!



    Kibris alindiginda hata yapildi oradan devlet mevlet olmaz arasi direk Türkiye'nin bir ili yapilmali idi bak nasil akilli uslu duruyorlardi!



    Oyle yagma yok Rum lara vatan topragini peskes cekmek istiyorlarsa pili pirtilarini alip rum vatandasi olabilirler buradan Kibrisa yerlesmek icin eminim 1.000.000 Türk cikar .



    Evet yine yaziyorum Kibris Türkü diye nerdeyse birsey kalmamis bugun araplasan dediginiz Türkler dahi degerlerini hatirliyor ama bunlar "yorgo" olmayi coktan benimsemi selametle!




  • Doğu'daki insanların çoğunluğu da HDP yani PKK yanlısı orayı da verelim o zaman. Kafaya bak, isterse oranın insanı bize ana avrat sövsün, Kıbrıs gibi stratejik bir adadan elimizi çekmek olmaz. Kanla kazanıldı, alabiliyorlarsa kanla alsınlar.
  • diyor ki şurdan bize verirsenz bizde burdan size veririz.

    okumuyorsunuz siz okumuş gibi yapıp beyninizin gen haritalarında bütü köşelerin kapmış ideolojik sapıklığınızla yazıyorsunuz.

    htta şunu de dedi.

    Türk askeri her zaman kalacak

    eşit çözüm olmadıkça biz bu işte yokuz.

    bir kaç yer daha saydı : buraları istiyorlar bu mümkün değil.

    v.b

    daha ne desin



    komiksiniz cidden.




  • Ecevit, ellerini kavuşturup durdu diye yerden yere vuran ak çomarlar, vatan toprağını elden çıkarmamıza tek kelime eder mi acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.