Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
102
Favori
130.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desparados_532

    hocam ciddi mi? bebek içinde foto isteniyor mu ?
    ewet pasaport icinde gerekli vize basilmasi icinde gerekli malesef bide 160 dolar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurforever53

    hocam kolay gelsin... 3 aylik bebege amerika vizesi icin 5x5 foto cektirmemiz gerekiyor ücret ayni mi yoksa degisiyor mu? tesekkürler..

    Alıntıları Göster
    Vize fotoğrafları bu kampanyaya dahil değildir normalde, ama eski sayfalarda sanırım 6 adet 10 lira olarak bir güncelleme yapmıştık vize fotoğrafları için, dijitaller fotoğraflar da talep edilirse 5 lira ek ücret karşılığında onları da veriyoruz, iyi günler...
  • Herkese merhaba, bugün firsat buldum ve fotoğraflarımı çektirdim. Sağolsun ilgili, samimi ve işinin ehli birisi. İhtiyacı olanların muhakkak uğramasını tavsiye ederim. Hoscakalin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1984FilmFotoğrafSanat

    quote:

    Orijinalden alıntı: ervy.yuh

    Ben bugun gittim ama kapaliydi. Cumartesi calismiyorlar galiba.

    Merhaba ,iki kişi çalıştığımız için ve cumartesi bir çekim işi olduğu için tam gün süreli olarak dükkan dışındaydık, diğer çalışma arkadaşım da şehir dışında başka bir çekimdeydi , o yüzden cumartesi günü kapalıydık.

    Alıntıları Göster
    sitede hala aktif misiniz yaklaşık 300 foto çıkarmam lazım fiyat verebilir misiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyzade0606

    sitede hala aktif misiniz yaklaşık 300 foto çıkarmam lazım fiyat verebilir misiniz

    Alıntıları Göster
    Evet , sitede halâ aktif olarak çalışıyoruz,elimizdeki eski stok kağıttan kaynaklı olarak tanesini verdiğiniz fotoğraf sayısından dolayı 0.80 kuruştan yapabiliriz(tamamı 240 lira yapar),bu verdiğimiz rakam forum hariç müşterilerimize adet bazında 1.5 tl dir. Yanında keten ip ve mini mandal da veriyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984FilmFotoğrafSanat -- 12 Aralık 2018; 21:15:26 >
  • Ben de bugün gidebildim. Hem pasaport hem vize için fotoğraflarımı aldım. Bu kadar fiyat artışına rağmen burdan gidenlere aynı fiyattan devam ediyor olması ayrıca takdir edilesi bir durum. Çok memnun kaldım. Ulaşım açısından bana baya uzak bir konumdaydı ama katettiğim mesafeye değdi.. Çok teşekkür ederim tekrar ilginize..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayigit -- 20 Aralık 2018; 19:52:58 >
  • bugün biometrik fotoğraf çekindik artık tüm fotoğraf işlerinde buraya gideceğiz tavsiye edilir.
  • Bugün gittim. Forumda ne yazıldıysa aynı ücret tarifesi. İşinde gayet profesyonel ve titiz bir arkadaş. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
  • Konu başka yerlere çekilmesin ama kriz var diyip bunu fırsata çevirerek fiyatı 3 e 5 e katlayanlardan ziyade, bu şekilde reklamlarla müşteriden yana kampanya yaparak iki taraf için de fırsat yaratan insanlardır bence gerçek esnaf. Allah bol kazanç versin size..
  • MErhabalar hala aynı fiyat mı ? yer neresi yarın sabah gideceğim de biyometrik için? Donanımhaberden olduğumu söylemem gerekiyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 20playback

    MErhabalar hala aynı fiyat mı ? yer neresi yarın sabah gideceğim de biyometrik için? Donanımhaberden olduğumu söylemem gerekiyor mu ?
    Fiyat halâ aynı,donanım haberden geldiğinizi söylemediğinizde 4 adet fotoğrafı 15 liradan veriyoruz.https://www.google.com/maps/place/Ankara+Foto%C4%9Fraf%C3%A7%C4%B1+-+D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn+Foto%C4%9Fraf%C3%A7%C4%B1s%C4%B1/@39.942046,32.8883463,17z/data=!4m7!3m6!1s0x0:0xd808abd9c92f3332!8m2!3d39.942046!4d32.890535!9m1!1b1?hl=tr-TR google haritalardaki yerimiz doğru işaretlenmiştir.İyi akşamlar...
  • Bugüm gittim mamak gülverende dükkanları var. Gerçekten çok dürüst esnaf çok ilgili. 8 biyometrik için 25 isteyen kan emicilerden sonra ilaç gibi geldi 10 liraya almak Teşekkürler Selim bey.
  • Ankara'dayım ailecek gidecem bakalım.
  • Bize özel son fiyatlar nedir. Öğrenebilir miyim
  • Güncel fiyat nedir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trimmm

    Ankara'dayım ailecek gidecem bakalım.
    Tabi ki bekleriz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: htepeli

    Güncel fiyat nedir acaba?
    Güncel fiyatlar aşağıdaki gibidir(başlık açıldığından beri rakamlar aynıdır, sadece vize biometrikte adet olarak değişime gittik.):

    -Türkiye Cumhuriyeti biometrik fotoğrafı: 12 adet 10 lira(Normal tarifede 4 adet 15 lira).
    -Ülke farketmeksizin vize fotoğrafı : 6 adet 10 lira(normalde 4 adet 25 lira).
    -Vesikalık fotoğraf:8 adet 10 lira(normal tarifede 4 adet 15 lira).

    Yüksek adetli uygun fiyatlı fotoğraf baskısı için çalışmalarımız sürüyor.Bunun haricinde sorulduğu için diğer hizmetlerimiz de aşağıdaki gibidir.
    Albüm,panaromik albüm ve setleri,video kurgu-render hizmetleri,fotoğrafçı-kameraman kiralama hizmetleri,film prodüksiyon hizmetleri, ürün çekimi, toptan fiyatlı fotoğraf kağıdı ve mürekkep satışı ,35 mm fotoğraf filmi satışı, klasik slr tamiratı,dijital fotoğraf makinesi tamir ve bakımı, eski filmlerinizin banyo ve baskı işleri,ikinci el fotoğraf makinesi alım/satım,özel üretim ve standart kanvas baskı ürünleri,ayrıca sıfır ekipman alımı konusunda da yardımcı olmaya çalışıyoruz.

    Belirtilen kampanya rakamları sadece forum içindir ve mutlak suretle forumdan geldiğinizi belirtmeniz gerekmektedir.Şimdiki işletmemiz Gülveren Kapalı pazar alanının olduğu sokak içerisindedir.Bulunduğumuz yer Demirlibahçe ve Saimekadın banliyö hattının ortasında kalmaktadır, Dikimevi metro istasyonuna 15 dakika yürüme mesafesindedir,ayrıca siteler yazan herhangi bir toplu taşıma aracı işletmenin bulunduğu sokağın başından geçmektedir, Çelikay ve Soykan market arasında bulunan sokaktan girdiğinizde(Gülizar Sokak) 50 metre yürürsünüz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984FilmFotoğrafSanat -- 19 Ocak 2019; 22:39:19 >
  • Teşekkürler, hafta içi uğrayacağım inşallah.
  • Dün annemi götürdüm vize fotoğrafı için. Ulaşım bilgileri için de, hizmet ve ilgi için de teşekkürler. Başkentrayla gidip saimekadın istasyonundan 10 dk yürüyerek ulaşım gayet kolay oldu. Dönerken de demirlibahçe durağına yürüdük. Mesafe neredeyse aynı.
  • Bugün 4 kişi biometrik, 2 kişi de vesikalık çekim yaptırdık.

    İlgi alaka için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.