Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.920
Cevap
468
Favori
949.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pro çıksın kesin alıcam dedim ama hiç dikkat etmediğim bir noktaya şans eseri denk geldim. O da şu ki elimdeki iphone 6 airpods pro ile uyumlu değilmiş. 6Sten itibaren uyumluluğu mevcut. Üzdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Elindeki telefon fiyatında kulaklık😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Ne kadara vermeyi düşünüyorsunuz? Çünkü trendyol da 890 lira şuan, Turkcell mağazasında ise 1090 lira zaten şuan arasında 200 lira net fiyat farkı var.
  • Arkadaşlar herkese selam bende 11kasımda AirPods2 almayı düşünüyorum ama kendi kendime gerek varmı diye soruyorum müzik kalitesi kablolu Apple kulaklığına göre nasıl seste geçikme oluyor mu oyunlarda birde Fiyatı kaça kadar düşer sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de hediye olarak alacağım bir adet. n11i bekliyorum paslaşırız ürün linklerini. gerekliliği konusunda bir şey diyemem ben kendime değil hediye olarak alacağım kullanan arkadaşlar yorum yapar.
  • 11.11 de bi 700 e falan düşse diye bekliyorum fakat hiç sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şu yeni çıkmış olan ancak henüz satışa sunulmayan prolardan almaya niyetliyim. Ancak bir inceleme sitesinde bunların pilinin değiştirilemeyeceği, pili bittiğinde çöp olacaklarını okuyunca moralim bozuldu, bilemedim şimdi, pili değiştirilemiyecek olan bir kulaklığa 1900 tl vermek mi, yoksa bir sürüm altı olan 2. versiyona yönelmek mi?
    Sizlerin fikri nedir bu konuda?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Sadece pro modelinin pillerinin değiştirilemeyeceğine dair bir algı var. Diğer airpodslarda da aynı şekilde değiştirilemiyor bilginiz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de bilmiyordum, teşekkür ederim, sanki yabancı bir sitenin incelemesini okurken, sadece pronun pilinin, önceki sürümlerinden farklı olarak değiştirilemeyecek şekilde imal edildiğini okuduğumu hatırlıyorum, belki de ben yanlış anladım.Peki diyelim ki aldık proyu , ya da bir önceki sürüm kulaklığı, bunun pilleri normal şartlarda (takriben) kaç yıl gider ki? 2 seneden önce biterse sorun olmaz sanırım, apple ın değiştireceğini varsayıyorum, ya 2 seneyi geçtikten sonra -ki daha muhtemel- biterse ne olacak, atacak mıyız 1900 tl. yi çöpe ?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Tüm elektronik cihazların pilleri bir süre sonra eskimeye başlıyor bu süreci yavaşlatan veya hızlandıran o ürünü kullanan kişi. Kimisi iphoneların pil sağlığını 1 sene kullanımdan sonra %95 seviyelerinde tutarken kimisi de %80in altına indirebiliyor. O yüzden çöpe atmak tamamen sizin kullanımınıza bağlı diyebilirim. Yine de bir çözüm önerisi olarak garanti bitimine yakın ürünün pilinde azalma gözlemlerseniz garanti kapsamında değiştirip tekrardan iki sene gibi bir kullanım sağlayabilirsiniz ki toplamda 4 sene bir kullanım da bluetooth bir kulaklık için ortalamanın üzerinde bir süredir. Tabi bunu uzatıp kısaltmak yine sizin elinizde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Aynen Bu fiyatlarla telefon değiştirmek istemiyorum ileride bir gün proyla yeniden görüşürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro Türkiyede ne zaman satışa başlayacak bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. nesil almak isteyenler 9-10-11 kasım tam tarihleri almak için.
    Şu an teknosa da uygun fiyata satılıyor.
  • AirPods'u 2 sene veya daha uzun süre kullananların şarj durumu nasıl? O kadar para verip 2 sene sonra sağlam cihazı sadece bataryası bitti diye çöpe atmak istemiyorum çünkü. Batarya değişimi de yapılmıyormuş.
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Ben airpods 2 den proya geçeceğim hocam. Proda da bozulana kadar kalırım. Değer.
  • Teknosadan 888tlye alıp aranıza katıldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. Nesil Earpods minimum gördüğü rakam nedir arkadaşlar?
  • 2. Nesil airpods var. Pro ya denk geldim deneyimleme sansim oldu ben acikcasi silikonlu oldugu icin begenmedim. Kullandigi H1 cip seri 2 ile ayni. Isteseler transparency ve active noise cancellation ozelliklerini 2.nesile de getirirler. 2.nesilden farkli olarak haptic sensor tarzi birsey var artik iki kere tiklatmiyoruz kulaga onun yerine kulakligin alt ucundan tutup tanimli gesture hareketleri yapiyoruz iste ustte kalan parmak ile uzun basili tutarsan duruyo kisa tutarsan baska birsey oluyo iki kere bi kere dokununca farkli birsey oluyo misal. O ilk airpods havasi yok cogu uzakdogu menseili markanin bluetooth kulaklarina benzemis silikonlu ve daha oval bir sekile girdigi icin.

    Paraniz varsa ve silikonlu kullanirim sorun olmaz diyorsaniz tabikide alin kesinlike 2.nesile gore ust duzey ozellikleri var. Suan seri 2 800-900 civarlarinda Pro Turkiye de 1900 den cikacak suanki 2.nesil ile aralarinda para olarak 2 kattan fazla fark var. Guzel oyuncak ama degermi diye sorarsaniz bence o kadar paraya degmez. Ihtiyaciniz vardir kalan para ile appledan hizli sarj kablosu + adaptor wireless sarj docku ne bileyim tabletiniz vardir apple pencil uyumlu onu alirsiniz
  • Rtings incelemesine bakıp airpods 1 ve 2 için bass kalitesinin düşük olduğunu düşünmüştüm. Ama arkadaşın airpod 2'yi dinleyince ciddi manada ters köşe oldum.Basslar denildiği gibi zayıf değil, gayet iyi, midlerde net ve vurgulu, tizler biraz daha iyi olabilirdi ama yeterli sayılır.Beni asıl vuran özelliği geniş akustik ses vermesi, ferah ferah sesleri veriyor. İşte bir kulaklıkta aradığım en önemli özellik budur. Airpods'tan , cks1100 geçince sesde bir daralma yaşadım.Zaten beni en çok ters köşe yapanda bu ooldu.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.