Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.645
Cevap
39
Favori
188.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grey wind

    Cevap basit yapacağınız kartında güncellemenin de ben taa... diyeceksin denetim masasından kaldıracaksın son güncellemeyi yeniden başlatacaksın. Pc açılınca tekrar yeniden başlat biraz zor açılır bu sefer o kendi kuruyor eski versiyonu genelde kurmaz ise gir sitesine indir kur eski versiyonu.

    Bir daha nvidia alanın ben laptopu ilk aldığımda drop yoktu güncellemeler sağ olsun droplar başladı şuan dropu geçti sıvıyor arkadaş ulan 635m cs ana menüde max olan 120 fpsi veriyordu. Güncelleme sonrası 1050ti 80 fps veriyor. Elimizdeki ekran kartını resmen güncelleme ile vezir de rezilde edebildiklerini çok güzel gösterdi bu güncelleme elbet bir gün masaüstü toplayacağım o zaman nvidia alanı ...
    Bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim demek ki. O kadar can sıkıcı bir durum ki. Halbuki geforce experience'in her şeyi kolayca halletmesi bu kadar zor olmamalı.




  • Selamun aleyküm arkadaşlar lenovo legion y520 i5 7 nesil 4 aylık bir tane 3400 buldum fikirlerinizi alabilirim cevap veren herkese teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalker06

    bende 3 tane düştü şimdiye kadar 20 aylık kullanımda
    klavyeye zeval gelmesin de vida takılır tekrar
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Gforce experience'ı kaldırın zaten direkt. Bende kuruluyken, şarjdan çıkınca veya şarj düşükse fpsyi düşürüyordu. Hatta ayarı var kendi içinde, onu kapatsam bile etki etmiyordu. Ayrıca oyunların ayarlarınada karışıyor. Sildim, fps düzeldi.
  • İstediğin kadar diren bir zaman sonra oyunlar ekran kartın güncel değil diye sapıtıyor yada direk güncelle de gel diye hata veriyor.

    Başladı yine Nvidia ya seve seve ya seve seve kartları düşürmeye 2000 serisi çıktı ya 1000 serisini öldürür. Hep aynı olay zaten haftada bir güncelleme gelmesinden şüphelenmiştim. 2000 serisi çıkmış adam haftada bir bize güncelleme yolluyor git 2000 serisini düzelt bize elleme işte.

    Eskiden drop olmazdı pubgde adamlar oyunu düzeltti az çok eskiye göre ne hikmetse oyun düzeliyor bizim kartlar drop yapıyor. Hadi pubgyi geçtim cs go da drop yapar olmuştu. Son güncelleme ile dropu geçti fps vermiyor ki drop yapsın. Nvidia başladı Nvidialık yapmaya son güncelleme genel olarak bozuk yabancı forumlarda da insanlar yazmış arkadaşlarla beraber 3 1050tilı laptop var 3üde son güncellemede tırtladı yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grey wind G kullanıcısına yanıt
    Valla Nvidia ve Windows 10 güncellemeleri bazen gerçekten bela olabiliyor. Hele Windows 10'un büyük güncellemeleri. Bakalım bu sefer neyi bozacaklar diye yüklüyoruz. Ben Nvidia Experience kullanmadığım için ekran kartı sürücülerini her ay kendim kontrol edip güncelliyorum.
  • Şarj %98 ama şarj olmuyor yazıyor fişe takılı iken bazen oluyor böyle sorun nedir daha yeni aldım vantage uygulamasından güvenli mod kapalı
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Hocam son driverı bende kurdum 1050 kullanıyorum pubgde 15fps almaya başladım diğer oyunlarda denedim ekran kartı devreye girmedi güncellemeyi silip bir önceki güncellemeyi kurdum sitesinden fps düzeldi.
  • Beyler merhaba öncelikle nvidia son güncellemeden sonra sapıtan arkadaşlar yalnız değilsiniz. Bir önceki drive yükleyin kısmen sorun düzeliyor herkeste aynı sorun var. Benim başka bir sorum olacak

    Bugun kafede laptop kullanıyorum (1.5 ay oldu alalı). Bir süre sıkıntısız kullandım daha sonra wifi kopup duruyordu kafede ve tekrar bağlan dediğimde wifi simgesi sağ alttan kayboluyordu ve pcde donmalar meydanaa gelmeye başladı pc kapatmıyordu power tusuyla kapattım. Tekrar başlattığımda wifi yine yoktu sorun gider diyerek düzelttim (denetim masasındakai wifi özellik yeride kayboluyordu) evde bu sorunu yaşamıyorum ama wifi ile ilkkez yaşadım ciddi bir sorun mudur sizce? internette win10 güncellemesiyle yaşayanlar olmuş ama içime kurt düştü bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. (win10 ve wifi driver güncel)
  • J R R kullanıcısına yanıt
    20 aydır kullanıyorum hocam kaç yerde wifi bağlandım böyle bir sorun yaşamadım büyük ihtimal bağlanmaya çalıştığınız yerden kaynaklıdır.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle ama yanımda baska arkadaşlarda pc kullaniyordu onlarda da wifi kopuyor ama geri geliyordu bende donma yapinca bi şüpheye düştüm napsam bilemedim. Bunun icin servise göndermeye degmez sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go da 1050ti i5 7300hq 16gb ram modeli ile drop yiyip duruyorum 120 130 fpslerde geziyor millet 1050 ile 150fps de oynarken çok saçma geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    i7 1050li modelini kullanıyorum cs go ssdye kurulu bütün ayarlar açık 180fps alıyorum dropta olmuyor.Hddye kuruluysa ondan yapıyor olabilir.
  • Gençler Selamlar,

    Y520 modelinde ekran kartı anakarta sabit mi? ilerleyen zamanlarda sadece ekran kartı değişimi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? araştıranınız var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalker06

    i7 1050li modelini kullanıyorum cs go ssdye kurulu bütün ayarlar açık 180fps alıyorum dropta olmuyor.Hddye kuruluysa ondan yapıyor olabilir.
    Şöyle oluyor kontrol ettim 80 dereceyi aştığı an işlemci 3.2ghzden 2.3 ghza kendini düşürüyor ben bunu nasıl düzelticem
  • streetstar S kullanıcısına yanıt
    ekran kartı anakarta bütünleşik değişim yapmak için anakartı komple değişmeniz gerekir :)
  • Klavye sorunu devam ediyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streetstar S kullanıcısına yanıt
    birleşik ama hocam hddyi söküp m2 yuvasından ekran kartı bağlayabilirsiniz o tarz yöntemler mevcut
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    valla hocam o kadar dikkat etmedim i7 olduğu için hiç performans sıkıntısıda yaşamadım oyun dışında bide 3 boyutlu yazılımlar kullanıyoruum.
  • Gençler Vatan dan yeni aldım indirim günlerinde orda bir şey göremedim eve getirdim durum fotolardaki gibi diğer gün geri götürdüm iade almıyoruz dedi bilgisayar ve cep telefonlarında servis karar veriyor dedi bunlar kimlik gibi dedi mantıklı geldi servis ne karar verirse o dedi , bazen normal deyip geri yolluyorlar dedi bu kadar para ver yazık arkadaş bakalım bekliyoruz gıcır alet servise gitti buna sizce ne karar verirler başına gelen var mı

    Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu

    Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.