Şimdi Ara

Mac mini'de HDMI TV'yi otomatik kapatma özelliği var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 model Sony Bravia LCD TV 'me HDMI üzerinden bağlı mid-2010 mac mini'yi kapattığımda TV de otomatik kapanmıyor. Bu sorunu birkaç sene önce farkettiğimde HDMI bağlantısının otomatik TV kapatma özelliği olmadığı söylenmişti bunun üzerine ben de mac mini yi her kapattığımda TV yi ayrıca kapatıyordum.

    Ancak geçenlerde bir yakınım Apple TV hediye etti. Ve kullandıktan sonra "uyku modu" butonuna basarak cihazı kapattım ve bir baktım HDMI TV de kapandı! Şimdi bu durumda mac mini den de TV otomatik kapatılabilr mi diye düşünmeye başladım. Zamanında denediğim halde olmamıştı ancak o zaman TV'de o özellik yok zannediyordum, şimdiyse TV o özellik olduğu kesin. Bu durumda mac mini den de TV yi otomatik kapatmak ne kadar mümkündür , yorumlar için şimdiden teşekkürler.



  • Konu güncel. Ve bir önemli düzeltme yapmalıyım: TV kapanması derken stand-by demek istedim. Yani 100% kapanma değil ancak ona cok yakın. 99.9% kapanma diyelim adına :) Apple TV kapanırken Sony TV'yi otomatik olarak stand-by konumuna geçiriyor. Aynı özellik Mac mini'de ne kadar uygulanabilir. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.