Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • T.Telekoma hiç bir şey olmaz, arkasında ortağı olduğu devlet var. Daha ne olsun. Olursa da, bir uyarı cezası olur ama T.Telekom yine bildiğini okur.
    Bu güne kadar ne ceza aldı ki, bu günden sonra ne alacak.

  • Bu işten sorumlu olan hükümet. Onların görevi bizlere bu hizmetin verilmesini sağlamak iken hala başkanlık filan ile uğraşıyorlar.

    Teknoloji açısından son 10 yılda çok geride kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah batarda adını bir daha duymayız

  • Insallah batar 4 senedir kullaniyorum bir avantajını gormedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazsoy B kullanıcısına yanıt
    Turkell CEO su hukumete Yakin olabilir. Türk telekom un arap ortağı cumhurbaşkanının kankasi o şekilde baktığımızda. Ayrıca türk telekom un hala büyük bir hissesi devletin ve on sene sonra tekrar yüzde yüz devletin olacak hisseler.

    Hükümet de şunu düşünüyor. Türk telekom ne kadar kazanırsa ben de o kadar kazanırım. Türk telekom ne kadar tekelliligini sürdürürse ben de o kadar iyi fiyata satarım on sene sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize merkez turk telekomun dibin de 8 mb interneti en fazla 5 veya 6 mb saglıyor üsttelik ayın 15 günü kullanıyorum diger 15 gün internet yok bu nasıl internet saglayıcı anlamadım batsın daha iyi btk'ya şikayet etmek klavyenin tuşlarındaki yazılar sılındi.Zaten 50 gb akn var. Ama şu kesin 3mb düştümü en azından 2mb saglıyorlar yıgıdı oldür ama hakkını ver

  • TTNET İN TEKELLEŞME çabalarına karşıyım öteki firmalar magdur oluyor ama asıl mağdur olan müşteriler yani bizleriz. Mesela ben adres değişikliği için superonline daki aboneliğimi yeni adrese taşımak istedim ama al birine vur ötekine farkları yok 12 ocakta yaptığım başvuru sonucu 13 şubatta internetim anca bağlandı . Şimdi 7 iş günü içinde hizmeti aktaramazsa iptal edip istediğim firmaya geçebilmeliyim ama superonline benim mağduruyetim hiç önemli değil onlar için her türlü zorluğu çıkarttılar iptal dilekçemi çeşitli bahanelerle kabul etmediler vs vs sürü ile şikayet açtım . hergün telle görüştüm . en sonunda btk ya şikayette bulundum 1 ayda ancak bağlayabildiler . Devletimizde hangi konuda halkını düşünmüşkü bundada düşünsün nefret ettim bu kurumsal firmalardan ttnet , superonline hepsi aynı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esC#

    Dua edinde batsınlar. 1 aydır port yok diyorlar. Ttneti arayıp soruyorum port var diyorlar. Yazıklar olsun bunca insanın hakkını yiyorsunuz. Allah sizin yakında belanızı verecek

    ADSL'den Hipernete geçmeye çalışıyorum. Yaklaşık 6 ay önce ttnet tarafından oturduğum bölgede hipernet altyapısının mevcut olduğu, hipernet alabileceğim bilgisi verilmişti. Başvuruyu yaptığımda ise türktelekom port olmadığını söyledi. 10 dakika önce bölgemdeki türktelekom müdürlüğünü aradım ve şu anda port olduğunu ve başvurabileceğimi söylediler. Başkentte, bırakın fiberi hipere bile geçmek 6 ay sürdüğüne göre gerisini düşünemiyorum.
  • inş batarlarda devlete geçer tekrar.

  • ah yavriiiim oyle deme zamaninda fatura kuyruklarinda cook beklerdik herkes telefon alamazdi evine . komsuda varsa arardik. 146 dan baglanirdik yavriiiim bugunlerimize sukur ekonomi cok iyi ah yavriiim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar.

  • ödesinler şimdi bi dünya parayı
  • valla turknet,vodafon,d smart, turkcell gibi firmalardan internet hizmeti alanlara şaşıyorum.kablo internette kısmen dahil.
    turkcell ve kablonetın kendi alt yapısıda olsa sıklıkla telekom hatlarını kullanıyorlar,ya kiralıyor ya da başka bir şekilde.
    malum turkcell ve kablonet her şehirde yok. o zaman olan şehirlere bu 2 firma, inteneti nasıl akatarıyorlar, öenek, yani izmir de kablonet var(1/100 de var) diyelim,uşak ta yaa da başka bir şehirde yok.ama bir sonraki şehirde kablonet veya turkcell internet var sayalım.bu firmaların interneti başka şehirlere nasıl aktarılıyor,işte burada ttnet veya telekom fiber hatları devreye giriyor.bu firmaların şehirlerarası fiber döşeme imkanları yok.
    hele turknet,dsmart,vodafon gibi firmalar telekoma esir durumdalar.
    çünki bu firmaların hiç her altı yatırımı yok, telekomdan sadece hat kiralıyorlar.
    telekom ya (da harrı grubu) hazıra kondu.
    telekom cumhhurıyetın kurulumundan bu yana Turkiyenın en hücra köşesine kablo çekiyor,(tabi telefon haberleşmesi için) bakır kablo.. bakır kablo yani telefon kablosunun çekildiğiher yere internet hizmeti kör topalda olsa veriyor.
    Ha bir de uydu intenet var ama o sistemin hızı ve özellikleri sınırlı.çok verimli bir sistem değil. verimli BİR SİSTEM olsa idi, avrupa amerika ve japonya deniz altlarına binlerce km fiber hat çekilmezdi.
    benım bildiğim bu..




  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Alakasız bir durum öyle olsa Erdoğan 4G ihalesinin iptal ettitmez ki Yenişafak bir röportaj yaptı ihale ertelendi. Halkın ve ülkenin yararına uygun hale getirildi. Hükümet sonuçta oy alacak ve en az oyu aldığı kesim gençler neden ayağına sıksın ki. 10yildir sürekli Telekoma burada kufrediliyor sorun çözen yok. CHP ne işe yarar teknoloji ile ilgili bir gensoru vermiş mi sadece yakın zamanda AKK ile bir soru sordular. Milletvekileri ve hükümet yeterince bilgilendirilmese asla bu sorun cozulmez çünkü işleri başlarından aşkın . Sektör sorunu neden yukarı iletmez çünkü yatırım yapmak istemiyor birileri yapsın ben reklamla haklı kandırıp kiralayım derdinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet mecbur kalmadikca TTNET kullanmiyor artik varsa Superonline ya da Kablonet.Daha ucuza daha iyi kalite.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batsın artık şu firma. Ronaldoya dünya kadar para vereceğine adam gibi alt yapı yap. Fiberi yaygınlaştırır. Survivor da reklam yapacağına önce adam gibi alt yapı yap.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Turkell CEO su hukumete Yakin olabilir. Türk telekom un arap ortağı cumhurbaşkanının kankasi o şekilde baktığımızda. Ayrıca türk telekom un hala büyük bir hissesi devletin ve on sene sonra tekrar yüzde yüz devletin olacak hisseler.

    Hükümet de şunu düşünüyor. Türk telekom ne kadar kazanırsa ben de o kadar kazanırım. Türk telekom ne kadar tekelliligini sürdürürse ben de o kadar iyi fiyata satarım on sene sonra

    On sene sonra devlet düdükleyecek diyon yani!
  • Avrupalı bir firmaya satılmasını ve tüm yönetici kadrosunun işten atılmasını dört gözle bekliyorum.
    -
    Adamlar(VODAFONE) ölmüş TELSIM yeniden canlandırdı.
    -
    Bu kadar imkanı olan güçlü Türk Telekom doğru ellere geçerse çok güzel gelişmeler çok kısa sürede görülebilir.

  • İlginç

  • Umuyorum ki en az 300 milyon liralık temiz bir ceza alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.