Şimdi Ara

BTK, düşük çekim kalitesi nedeniyle Türk Telekom'u uyardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
6.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BTK, düşük çekim kalitesi nedeniyle Türk Telekom'u uyardı 
    Geçtiğimiz sene sektörde büyük ses getiren anlaşmayla Türk Telekom çatısı altına giren Avea, her ne kadar resmi işlemlerde halen Avea İletişim Hizmetleri AŞ adıyla hizmet vermeye devam etse de kullanıcılar -anlaşma maddeleri gereğince- tanıtım ve diğer faaliyetlerde Türk Telekom ismini görüyor.
     
    Ayrıca Bkz.Amazon siparişleri havadan paraşüt ile teslim edecek
    Sunulan tüm teknik destek ve diğer konulardaki sorumluluğu üstlenen Türk Telekom, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) tarafından uyarıldı. 9 Şubat’ta alınan karara göre Avea’nın bazı bölgelerde düşük çekim kalitesi sunduğu ve "3N Mobil Haberleşme Hizmetleri" kapsamında sağlanan hizmet kalitesinin düşük olduğu belirtildi. Yükümlülüklerini yerine getirmediği için Avea’ya yapılan uyarıda Balıkesir, Isparta ve Trabzon’un bazı ilçelerinde "Arama Başarısızlık Oranı" değerlerinin hedefleri karşılamadığı ifade ediliyor.
     
    Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz perşembe günü 2016 yılına dair mali raporlarını yayınlayan Türk Telekom, Türk lirasının dolar ve avro karşısında değer kaybetmesiyle yılın ilk 9 aylık döneminde elde edilen 664 milyon TL net kâra rağmen 2016'yı 724 milyon lira zararla kapattığını açıklamıştı.
     

    BTK tarafından Türk Telekom’a yapılan uyarı şu şekilde:


    "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından alınan 09/02/2017 tarihli ve 2017/DK-SiD/34 sayılı Karar'da;

    Avea İletişim Hizmetleri AŞ (Avea) tarafından yapılan 2016 yılı ikinci dönem bildirimlerine istinaden; Elektronik Haberleşme Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliğinin 9'uncu maddesinin birinci fıkrası, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu İdari Yaptırımlar Yönetmeliği'nin 15, 25, 44 ve 46'ncı maddeleri, GSM Mobil Telefon Hizmetlerinde Hizmet Kalitesi Ölçütlerinin Elde Edilmesine İlişkin Tebliğ'in 20'nci maddesinin birinci fıkrası ve 3N Mobil Haberleşme Hizmetlerinde Hizmet Kalitesi Ölçütlerinin Elde Edilmesine İlişkin Tebliğ'in 15'inci maddesinin birinci fıkrası uyarınca;

    3N mobil haberleşme hizmetine ilişkin olarak, Balıkesir'in Marmara ilçesinde, Isparta'nın Senirkent ve Uluborlu ilçesinde, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde, “Arama Başarısızlık Oranı” ölçütü ile ilgili hedef değerin sağlanması yükümlülüğünün yerine getirilmemesi ve söz konusu ihlalin ilgili takvim yılı olan 2016 yılı içerisinde ilk kez vuku bulması nedeniyle söz konusu 4 yerleşim yeri için Avea'nın yazılı olarak uyarılması ve ilgili raporlama döneminde hizmet kalitesi yükümlülüklerini yerine getirmediğinin Kurum internet sayfasında bir ay süreyle duyurulması, hususuna yer verilmiştir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
     







  • Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Paramızla az rezil etmedi bizi bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istanbulda olmama rağmen çekmiyor.

  • İsteriz isteriz Türk Telekom a kayyum isteriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 16 Şubat 2017; 22:23:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de utanmadan çekim gücü diye reklam yapıyor :( isanbulda bile sorun yaşıyorum. Eskişehir-Ankara arası trende kullanamazsınız, dağ bayır gezeyim dersen unut zaten. tek güzel tarafı biraz daha ucuz. 3gb, 750dk.1000sms paket 19tl, tecavüzcell'de 3gb 1000dk, 1000sms 45tl çüş yani

  • Yeni mi fark ettiler? Hiç yüzü de yokki tt nin, utanmadan reklamlarda üstün çekim kalitesinden bahsediyorlar. Bari diğer operatörlere göre daha ucuzuz diye reklam yapsalar adam haklı diyecez

  • Trabzon Köprübaşını biliyorum yalnız orada diğer operatörler bile zor çekiyor pek köy nufüsü olmadığı için operatörler iyi altyapı kurmamışlar.



    Ayrıca TT İstanbulda'ki evimde bile adam akıllı çekmiyor. TT'nin tek faydası işlek yerlerdeki 4G performansı Vodafone'dan dah iyi hız sunuyor.

  • Bir anda bu kadar uğraşıldığına göre telekom da kesin 'hayır'cı

  • Çorlu'da oturuyorum. Bir kaç ay önce evde çekmemesi yüzünden Vodafone'a geçtim, mutluyum. Şöyle ki; Arayıp bu olay için şikayette bulunacağım zaman, bana "Sesinizi alamıyorum çeken bir yere geçer misiniz" diyorlardı

  • Kayyum atanması gereken şirket.
  • inşallah batarsın arap telekom, amin.

  • Guya 16 mbite kadar net kullaniyorum en fazla 4-5mb aliyorum ve 70 liraya yakin para oduyorum. Sanal ip muhabbeti yuzunden modemimde ki porta da erisilemiyor. Bunlar icin hicbisey yapilmiyor. Hak ediyorsunuz olan sadece isini duzgun yapanlara olur onlara acirim ama batarsin umarim.

  • Ronaldo'ya verilen para yerine önce yatırım yapmayı düşünselerdi keşke.

  • sanki turk telekom, (avea) ,BTK yı takacak ta....
  • Turk Telekom geçeen yılkı reklemlarında, avrupayıbaşatan başa fiberle döşedik diyordu.
    halbuki turkiyenin en batısında izmir-çeşme sakız adasına bakan mahalle ve sitelerde fiber yok.
    Turk telekom teknık ekibi,müşteriye japonya ya kart sipariş verdik 3 ay sonra gelecek ...dedi.çok az eleman çalıştırmakta ve müşteri hizmeti ciddi bir şekilde zarar görmektedir.
  • Borcu ödemeyince vuran vurana




  • Cekim gucu reklamlari yayindan kaldirilsin 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trtunski

    Cekim gucu reklamlari yayindan kaldirilsin 😀

    evet engellenmesi lazım.yalan reklama ulkemizde bir şey olmuyorsa diyecek bi şey yok.
  • Reklamlarda tersini söylüyor tt, yalancının mumu...

  • Türk Telekom, Turkcell, Vodafone... Al birini vur ötekine.


    Fakat aralarında en dandiği Türk Telekom, kabul etmek gerek.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.