Şimdi Ara

BTK, düşük çekim kalitesi nedeniyle Türk Telekom'u uyardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • btk o kadar şıkayet etmem sonuç bulmuş gibi...
    turk telekom(evea) kullanan arkadaşlara sesleniyorum şikayeti(btk) esirgemeyin
    o kadar parayı reklamlara harcıyacagına iki baz istasyonu diksen sorun kalkar ortadan

  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da durum ne bilmiyorum ama turkcell'in çoğue yerde türk telekomun fiberine ihtiyacı yok denilebilir. Her ne kadar 15 şehir dışında evlere yönelik hizmet vermesede superonline'ın 70 küsür ilde altyapısı olduğu söylenmişti baz istasyonları için radyolink kulelerine gidiyor hatlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotifoti

    bir de utanmadan çekim gücü diye reklam yapıyor :( isanbulda bile sorun yaşıyorum. Eskişehir-Ankara arası trende kullanamazsınız, dağ bayır gezeyim dersen unut zaten. tek güzel tarafı biraz daha ucuz. 3gb, 750dk.1000sms paket 19tl, tecavüzcell'de 3gb 1000dk, 1000sms 45tl çüş yani

    Bende sırf fiyat avantajı var diye kullanıyorum.
  • Sırf fiyat avantajı var diye kullanıyorum yoksa beş para etmez.

  • mesajı şimdi okudum.sızınde yazdıklarınızın hepsi yanlış.demem, yanlış olur.
    ben elektronık muhendisi veya gsm konusunda çalışmış veya egıtım görmüş biri de değilim.ben medyadan gördgum veya okuduklarım kadar bilgi sahibiyım.
    1- benim mesajlarımı dikkatli okumamışsınız. ben burada öncelikle telekomu eleştirıyorum.tekel olmasını(siyası gücüde arkasını alarak) diğer firmaları magdur etmesini ve abonelere yuksek fiyatla interrenet satmasını defalarca eliştirdim.
    2-Belediyelerin özel interenet servis sağlayıcılara kazıp dökme konunda çeşitli zorluklar çıkardıklarını okuyoruz.bu konuda kimin haklı oldugunu bilmiyoruz.
    3-vodafon ve turkcellin belli şehirler dışında fiber alt yapısının olmaması (engelendiği söyleniyor), ve de okudumlarımın ışığında vodafon ve turkcellin şehirler arası fiber alt yapılarının olmadığı kanaatı oluştu.öyle olsa idi 82 ilin 13 ünde olmazdı.Kaldıki izmir de turkcellin hizmet oranı binde 1 bile değil.vodafonun kendi alt yapısı ile fiber(binde 1 hariç) dağıttıgını ya da sattıgına şahit olmadım.
    benim bulunduğum cadde ttnet,kablo ,turkcell alt yapısı var,ancak vodafon ve turkcell fiber hizmeti vermiyorlar,, eger alt yapınız varsa... neden hemen sokağınızda sadece adsl hizmeti veriyoruz.... diyorlar.
    Telekom ,bu firmaları çeşitli şekillerde engeleyebilir ama bu firmaların fiber alt yapısı için güçleri(güçleri olsa bile Turkiye ye fazla yatırım yapmak istemiyebilirler) olmayabilir,ya da her yere fiber hat çekmek bu firmalariçin çok karlı bir iş olmadığı şeklinde dedüşünülebilir.
    bu iki firma da yüksek oranda yabancı ortaklı.(vodafon tamamen yabancı,malum Turkcellin ortaklık durumu ise karmakarışık.)davalar devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 17 Şubat 2017; 1:11:26 >




  • ayrıca telekomun Turkiyede yeterli yatırmyapmadığı konusu ayda bir defa yetkililer tarafından söyleniyor.yukarıda yazdım Turkiyenın en batısında bazı yerlere fiber hizmeti veremediğibir ortamda turkcell nasıl olmuşta ulkenın bir ucundan bir ucuna fiber çekmiş.

    en buyuk yalan ise,turk telekomun,avrupaya boydan boya fiber döşedik hikayesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 17 Şubat 2017; 1:5:41 >
  • Türk Telekom'a el konulacak, yavaş yavaş ortamı hazırlıyorlar. Sonra demişti dersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse çekim gücü için kullanmıyo zaten daha ekonomik olduğu için kullanıyoz
  • Garip herkes begenmiyor ancak ben memnunum. Aylik ucretlendirme cok uygun. Yerin birkac kat altina gidildiginde zor cekiyor o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yıldır turkcell kullanıyorum bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. askerdeyken avea hat almıştım van daydım çekmiyordu interneti filanda berbattı turkcele geçtim tekrar full çekiyordu. biraz daha kazık ama en iyisi turkcell bence
  • Ttnet fiber bir haftadır çöp.Pingler havada uçuşuyor.Haram zıkkım olsun aldığınız fazla fazla paralar
  • İnternete akk koyup haksız kazanç elde etme,

    Yıllarca fatura ödeyip 2mpbs internete mahkum edilme.

    İnterneti kapattırmak isteyene kol gibi fatura.. Vs. Vs..



    Bunun gibi nedenlerden dolayı milyonlarca insanımızın btk hazretlerine şikayeti mevcut..

    Bu şirket Turk halkını soyup sogana cevirirken, btk

    Her seferinde bu şirketin sırtını sıvazlamış, gereken yaptırımları yapmak yerine Turktelekomun haksız kazanç saglamasına göz yummuştur..



    btk Ttelekomu uyarmış..





    Yersen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    16 yıldır turkcell kullanıyorum bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. askerdeyken avea hat almıştım van daydım çekmiyordu interneti filanda berbattı turkcele geçtim tekrar full çekiyordu. biraz daha kazık ama en iyisi turkcell bence

    Yalova'dayım ve buranın yerel market zinciri var Fidanlar AVM diye. Sefabey Caddesi'nde ki büyük mağazada şarküteri reyonuna doğru gidince Avea(Türk Telekom) hatlı cep telefonum ile evimi aramak mümkün olmuyordu, kasalara doğru gelince hat geliyordu. Yine Migros mağazasında da aynı şeyi yaşadım ve bu durumu defalarca Avea'ya bildirmeme rağmen hep klasik cevaplar verildi. İDO ile İstanbul'a giderken denizin ortasında da çekmiyor Avea. Kardeşim Turkcell kullanıyor ve onda sıkıntı yokken benim telefonumda ise hat yok şaka gibi...
    Daha fazla dayanamadım ve geçen hafta ben de Turkcell' e taşıdım hattımı bundan sonra da kalırım burada, evet biraz pahalı ama diğerleri gibi çekmemezlik etmiyor, ne yapayım ben çekmeyen hattı...




  • Sonrada silerler sıkıntı yok.

    Kimlerin milyonlarca vergi borçları silindi ah ah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Çorlu'da oturuyorum. Bir kaç ay önce evde çekmemesi yüzünden Vodafone'a geçtim, mutluyum. Şöyle ki; Arayıp bu olay için şikayette bulunacağım zaman, bana "Sesinizi alamıyorum çeken bir yere geçer misiniz" diyorlardı


    Vodafone Red kullanıyorum, sözüm ona "özel" müşteri hizmetleri gözlerimi yaşartıyor. Sorunumu mahalle manavına anlatsam daha çok yardımcı olur. İçleri geçmiş, konuşmayı bilmiyorlar. Her zaman da sistemde bir hata var oluyor. Şu ana kadar hiçbir problemi tek seferde çözemediler. Öyle ki ücretli Netflix paketinin parasını çatır çatır almalarına rağmen 3 hafta aktif edemediler, üstelik farklı günlerde en az 5 kez aradım. Rezalet resmen. Al birini vur ötekine.




  • adamlar ok adar kazılıyo,nasıl zarar ediyolar anlamıyom.üstene bide dandik internete mağrum bırakıyolar
  • Ronaldo reklamlarinda oldugu gibi show yapan bir futbolcu tercih ettiler . Bari maraton birincisi unlu bir atlet koysalardi demistim reklamlarini gorunce .


    Denetleme ve yaptirim duzeni Turkiye de yayin efektif etkin olmadigi surece bircok sektorde bircok firmanin sozde hizmetlerine razi olmusuz gib algi olusmakta malesef...

    Guzel haber . Bakalim cekim kalitesi artacak mi ?

  • Komik adamlar Telekoma gelmeden önce VODAFONE var hele o firma bir düzelsin sonra Avea desinler en azından TURKCELL' den sonra çeken 2. ve tek firma Avea.

  • aldıkları o kadar fahiş ücretlere rağmen bir de zarar açıklıyorlar.
    bunların yerinde kaliteli hizmet sunmak isteyen başka bir firma olsaydı, tüm türkiye'ye fiber altyapıya boğardı.

    halen 80 li 90 lı yıllardan döşenen bakır kabloların ekmeğini yiyorlar.
    iyiki adsl2 ve vdsl teknolojisi var.
  • baz istasyon kurulmasına cok izin veriyoruz gibi millet son sürat cekmesini bekliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.