Şimdi Ara

Mekanik Klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3,5-4 senedir kullandığım Roccat Isku klavyemin yerine tercihen TR tuş dizilimi olan, kaliteli bir mekanik klavye tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Razer ve Corsair arasında kaldım açıkçası tüm kasa kırmızı ışıklarla ve fanlarla donatıldığı için yine kırmızı ışık veren bir klavye baktım ama kullanan memnun olan arkadaşların da tavsiyelerine açığım. Corsair K70 ya da Razer Blackwidow Chroma olabilir diye düşünüyorum fakat Türkçe tuş dizilimi var mı yok mu emin olamadım. Bir fikir verecek arkadaş olursa en azından bilerek almış olurum.



  • Corsairin hiç bir modelinin tr tuş dizilimi yok hocam maalesef. Blackwidow chroma modelinin ise v2 versiyonunun tr tuş dizilimi var fiyatı da baya tuzlu.
  • Arkadaşın dediği gibi corsair klavyelerde Türkçe dizilim yok razer tarafında blackwidow chroma da mevcut ilk modelde de v2 de Tr dizilim var.Logitech g810 ve g410 modellerinde de Tr dizilim var.Logitech g610 ve g710+ modellerinde Tr dizilim var ama onlar beyaz ışık.

    Everestin rampage Hydra R6 RGB modelini de incelemenizi öneririm Everest deyip geçmeyin bir inceleyin klavyeyi kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 27 Şubat 2017; 0:53:47 >
  • Aydınlatma rengini çok takmazsan: CoolerMaster Trigger Z.
  • https://m.youtube.com/watch?v=KEqvcCh-Xe8

    Bu klavyeyi kullanıyorum hocam bi bak istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech G serisi ürünler çok iyi Razer daha da önde ..
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    EVEREST HYDRA R6 İnceleme videosu ekte bencede çok güzel klavye Everest in rampage adı altında gelen birçok ürününü bende beğeniyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=SyvMl0DI3ns

    zaten 2 yılda Türkiye garantili olacak. bence alınır fiyatına göre çok iyi.
  • Merhaba,

    MasterkeysPro L RGB klavyemizi kırmızı renk seçeneğinde kullanabilirsiniz. TR layouttur.

    İncelemesi;
    https://www.youtube.com/watch?v=FbkMzx81mZE&lc=z12qcpca1vrxy5g3322nvrmzrtvjv5yv3

    Linki;
    http://www.adeksstore.com/cooler-master-masterkey-pro-l-rgb-mekanik-gaming-klavye-turkce




  • Çok teşekkürler cevaplar için. İşten dolayı pek giriş yapamadım. Razer alacağım sanırım. Kadıköydeki Game ekstra mağazasında görmüştüm birkaç modelini. Müsait bir zamanda gidip bakacağım alınca resimlerini koyarım buraya :)
  •  Mekanik Klavye tavsiyesi Mekanik Klavye tavsiyesi

    Hepsiburada dan aldığım Steelseries Apex M800 klavyem bugün geldi sonunda. Önceki klavyrmden oldukça değişik geldi açıkçası yazmaya alışmak biraz zaman alacak gibi. Fakat genel olarak klavye kaliteli ve çok büyük değil ayrıca tuşları oldukça hoşuma gitti. Kutudan ekstra pek bir şey çıkmamasına rağmen malzeme kalitesi olarak iyi olduğunu düşünüyorum.




  • Everest Hydra R6 ya bakmanı tavsiye ederim kardeşim
  • Cooler Master Masterkeys PRo L RGB Cherry MX Red klavyemizi incelemenizi öneririm. RGB olduğu için haliyle kırmızı da mümkün.
    Nisan kampanyamız bugün başladı.
    TR layout ve büyük enter
    http://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterkeys-pro-l-rgb-led-mekanik-cherry-mx-red-turkce-oyuncu-klavyesi-p-HBV000002BUC8?magaza=Hepsiburada

    İncelemesi;
    https://www.youtube.com/watch?v=FbkMzx81mZE




  •  Mekanik Klavye tavsiyesi
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Türkiye de o klavyenin kıymetini ve kalitesini pek anlayan yok maalesef . Araştırsalar piyasadaki en iyi iki RGB klavyeden biri olduğunu anlarlar.İsteyenler google da Cooler Master Masterkeys Pro L RGB vs aklındaki klavyeleri yazsın bakın ne tavsiye ediliyor görün.
  • Valla ben Steelseries'i iyi ki almışım diyorum şimdilik. Gayet kullanışlı, ve tuşları oldukça birbirine yakın aynı zamanda da özelleştirilebilir olmaları gayet yeterli. Sadece yazılımı biraz sorunlu gibiydi başlarda şimdi güncellemelerle düzeldiğini sanıyorum. Tavsiyeler için teşekkürler. Umarım sorun yaşamadan uzun süre kullanırım.
  • Eğer makrolu birşeyler de olsun istiyorsanız, Asus Strix tactic pro da hiç fena değil. Switch olarak Cherry Mx'in tüm renklerini kullanıyorlar. Fakat Türkiye'de bir tek Brown ve Red olanı varmış. Red cherry'yi tavsiye ederim. Türkçe Q var gibi ama olmaya bilir de? Bol bol makroları özelleştirilebilir bilmem neleri var. Multimedya tuşları ve ses için bir de silindiri var. Işıklandırma sade renkli. Ki ben özellikle öyle istedim. Üç kademeli ışık şiddeti var. Dilendiğinde kapatılabiliniyor felan. Neyse ben Mekanik klavye hissiyatı ve sesi için aldım. fazlasıyla memnun bıraktı diyebilirim. Tuşlar yerinden rahatlıkla sökülebiliyor ama Türkçe karakter tuş bulunabilir mi bilmiyorum. Araştırmak lazım.
  • Beyler 100-150 TL civarında mekanik klavye bulabilir miyim. Bulursam tavsiye eder misiniz. Oyun amaçlı kullanmıycam.
  • EVEREST HYDRA R6 Bakmanı öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.