Şimdi Ara

Eticaret XML Entegrasyon Firmaları ve Yazılım Destek Grubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. DH bünyesinde daha önce paylaşımda bulunduğumuz Eticaret konularına yeni bir başlık ekliyoruz ENTEGRASYON, XML

    Diğer konularımız İdeasoft Kullanıcıları Grubu, Tsoft Kullanıcıları Grubu

    ÖNEMLİ :
    1) Bu konunun amacı Eticaret XML Entegrasyonu kullanan DH forum üyelerinin birbiriyle yardımlaşmasıdır.
    2) Sistemleri iyi veya kötü yönleri ile tartışmak, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap bulabilmek ve kullanılan sistemlerden en iyi verimi alabilmek amacımızdır.
    3) Konuya firma reklamı yapma amaçlı yazı yazanlar ve rakiplerini karalamayı amaç eden kötü niyetli mesajlar hemen sırıtır ve silinir. DH moderatörleri bu konuda sağolsunlar hemen yardımcı oluyorlar, temiz bilgi akışı konusunda hassaslar.
    4) Şikayetler acildir ve dile hemen getirilir ama memnuniyetleri dile getirmekte pek aceleci davranmayız. Şikayetler kadar kullandığınız sistemin iyi yönlerini de paylaşın ki hizmet sunan firmalar daha ileri gidebilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 8 Mart 2017; 12:53:5 >



  • XML entegrasyon için aracı entegratör firma kullanıyor musunuz? Hangi firmayı kullanıyorsunuz ve ne kadar memnunsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 8 Mart 2017; 13:51:3 >
  • Konu derleme için rezerv alanı 2
  • ideasoft kullanıyorum takıldığınız konularda yardımcı olabilirim. yaklaşık her ay 700.000 kaleme yakın liste güncelliyorum xml entegrasyonu ile. bugüne kadar çeşiti hataların üstesinden geldik. hep beraber sorunlarınızın üstesinden geliriz.takıldığınız noktaları paylaşın lütfen.
  • bekta5h kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Dediğiniz gibi eski konumuz 2011 yılında başlamış ve o günden bugüne yazılan şeyler çok değişmiş. Firmalar kendini geliştirmiş. Kendi sektörümden örnek vermek gerekirse distribütörümüz olan 8-9 firma eski alt yapılarını bırakıp yeni altyapıya geçtiler. DH forum her konuda olduğu gibi bu konuda da bir bilgi kaynağı olacaktır. Hem kullanıcılara hem firmalar doğru geribildirim sağlanmasına katkı bulunacaktır.

    @bekta5h ideasoft'tan ara entegratör firma kullanmadan mı gönderiyorsunuz XML'i hb, n11, gg v.b. yerlere?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 9 Mart 2017; 11:35:30 >
  • Sitemizdeki ürünlerin HB'de yayınlanması için Ayensoft kullanıyoruz birkaç aydır. İki sitemizden iki farklı panelimiz bulunmakta. Panelde listelenen ürünlerin HB'de yayınlanması için HB'ye uygun excel aktarım çıktısı almak gerekiyor. HB katalog ekibi bu listeyi tek tek inceleyerek açılış yapıyor. Daha sonra entegrasyon başlıyor. Sitelerimizden birisindeki bazı markalardaki ürünlerin açıklamaları özel ve detaylı. Açıklama alanları dosya boyutunu büyüttüğü gerekçesiyle sistemden çıktı alamıyoruz şu anda. Durumu bildirdik ve geliştirme yapmalarını bekliyoruz. Şu an için yaşadığımız en önemli sıkıntı budur.

    Halbuki dosya boyutu ne kadar büyürse büyüsün, sistem aktarım çıktısını istediği kadar XLS dosyasına bölerek indirme linki verebilir. XML için daha önce çalıştığımız bir firma bu şekilde yapıyordu. Çünkü 40mb sınırı vardı, çektiğimiz XML'i yayınladığımız sitemizde.

    Benzeri sorun yaşayan var mı acaba?
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    entegratör firma kullanmadan kendim gönderiyorum abi ..
  • ticimax ile calısıyorum , illallah ettim , sürem dolunca ideasoft a gecmeyi düşünüyorum
  • Selam arkadaşlar,

    e-ticaret web sitesi için e-ticaret firması ararken forumdaki konuları buldum.



    İdeasoft Kullanıcıları Grubu, Tsoft Kullanıcıları Grubu başlıklarındaki yorumları okudum.



    İdeasoft demo sayfalarını inceledim ve ilk etapta bana gayet başarılı geldi.

    ticimax demo sayfaları da benzer şekilde güzel ancak İdeasoft daha başarılı geldi bana.



    opencart'ı da inceledim ancak open source olduğu için biraz yazılımcı desteği gerekiyor gibi duruyor.



    hb, gg ve n11 gibi sitelerde de dükkan açarak, bu 3 platform üzerinde kolay entegrasyon ile ürün güncellemeleri yapabileceğimiz bir e-ticaret sağlayıcısı arıyoruz.



    Kendi web-sitemiz üzerinden de sanal pos cihazı ile satış yapmayı da istiyoruz.



    İdeasoft ile ilgili internetteki yorumları okuyunca biraz çekindim.

    İdeasoft, ticimax, Tsoft veya alternatifi başka sitelerden hangisi ile çalışmamızı önerirsiniz.



    Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine entegrasyon girince saydığınız markaların bütçeleri katlanarak gidiyor. En temizi opensource üzerinden ilerlemek. Zira şu an kendimde aynı şekilde devam ediyorum. Xml çevirilerini ve entegrasyonlarını kendim yapıyorum. N11 tarafı için rest api olayına başladım fakat biraz zamanımı alacak gibi duruyor. Xml konusunda takılan olursa özellikle php tarafında yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhabalar,

    İdeasoft kullanan arkadaşlar arka planda stoklarını ve ön muhasebe işlemlerinizi takip etmek için hangi yazılımları kullanıyorsunuz?

    Logo ya da Mikro gibi yazılımlar ideasoft ile verimli çalışma sağlıyor mu?

    Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Teşekkürler...
  • Ayensoft Kullanıcı Yorumum ve Şikayetlerim.

    1 ) 1 yıldan fazladır Ayensoft kullanıyoruz. En önemli ve ölümcül şikayetim şudur : Entegre ederken fiyat hesaplaması ve yayınlanmasını istediğiniz fiyatın xml'den gelen değerlerini ayarlamakta sürekli hata yapıyorlar. Şimdiye kadar 7-8 kere fiyat ayarlaması yaptık hepsinde istisnasız hata yaptılar ve 4-5 gün sürdü düzelmesi. 4-5 günlük zarar demek.

    2 ) Umursamıyorlar ne patronu çalışanları. Şirket sahibine şikayetlerimi ve tespitlerimi ilettim. Sistemdeki eksiklikleri anlattım ama en ufak dönüş yapmadılar.

    3 ) Diyelim ki fiyatlarını yanlış. 300 dolar gitmesi gereken 300 tl olarak satılsa ve acilen düzeltelim deseniz kayıt bıraksanız bile geri dönüş yapmazlar.

    4 )Siz aramadıkça, ne oldu sorun ne aşamada demedikçe size ulaşmazlar.

    5 )Destek sayfasından ticket açsanız hemen eposta bildirimi gelir, talebiniz işleme alınmıştır diye ama 9 gün boyunca geri dönüş yapılmamış taleplerim var. Telefonla arayıp tek tek çalışanların yakasına yapışıp hallettirmek zorundayız sorunlarımızı.

    6 ) Eğer entegrasyon ayarlamasını bir kere doğru yaptırmayı başarırsanız fiyatlarınız düzgün çalışır ama bu süreç bile 5-7 gününüzü alır. Matematik hesabını yapmaya bile zorlanıyor xml dönüştürenler. %25 indirimleri yansıtın diyorum. Bir türlü doğru ayarlayamıyorlar. Ya dövizle gelmiş ürünü iki kere döviz kuru ile çarparlar ya da iki kere %25 indirim uygularlar. Diyelim ki hesabı tutturdular, ana ürünlerin fiyatı düzeldi, bu sefer de varyantları düzgün yapamazlar. Elimde defalarca kayıt var. İnsan bir bakar ana ürünü ayarladın, varantı da ayarla herşeyi kontrol et. Yok illaki 2-3 gün uğraşacaklar ve eksik yapacaklar sonra sen farkedeceksin, 2 gün de onun için uğraşacaksın.


    7 )Eğer sinir sahibiyseniz uzak durun. E-ticarette yeniyseniz olası hataları daha önce deneyimlemediyseniz ve sadece Ayensoft'un dediklerine güvenirseniz hatalar yüzünden satışlarınız durur hatta zararına ürünler gönderirsiniz müşterilere.

    8 )HB, N11, GG olmak üzere 2 şirket için 6 panelimiz var Ayensoft'ta ve tavsiye etmiyorum. Kaygısız bir firma.
  • Cep telefonu aksesuar ve kılıf üzerine xml varsa çok sevinirim n11 gg yada hb için.
  • bekta5h kullanıcısına yanıt

    Xml entegrasyonu konusunda yardıma ihtiyacım var 05323772317 whatsapp tan yazarmısınız bana lütfen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MekanikMumya M kullanıcısına yanıt

    ticimax kullanan 2 firmadan xml aldım opencard kullanıyorum ama entegrasyonu bir türlü yapamadık yardımcı olursanız sevinirim 05323772317 WhatsApp tan yazablirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    Jet Stok; e-ticaret dünyasında bütün pazaryerlerindeki ürün yönetimi ve ürün yükleme sürecinde yapılması gerekenleri, kargo işlemlerini ve müşteri ilişkilerini tek panelden yönetebileceğiniz bir entegrasyon programıdır. Pazaryerlerindeki entegrasyon işlemleri açığını kapatıyor.


    1 hafta deneme süresi ile programı test edebilirsiniz. Jet Stok’la entegre işlemlerinizi gerçekleştirerek tüm mağaza satışlarınızı saniyeler içinde sadece Jet Stok ekranından yönetmeye başlamanız mümkün.


    Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon, Çiçeksepeti, Morhipo ve XML Entegrasyonu işlemleri için uygun fiyatlandırma tarifeleriyle e-ticaret sektöründeki aktarım problemlerini tek başına çözer.


    Detaylı bilgiyi https://www.pomelostok.com/ web sitesinden alabilirsiniz.

  • Dopinger ile web sitenizi hızla Google'da üst sıralara yükseltin!

    https://www.dopinger.com/tr//

  • Merhaba e-ticaretle ilgilenen veya ilgilenmek isteyen herkes için,


    BİR XML BAYİLİK ALDIKTAN SONRA MAĞAZANIZI AÇIP SATIŞ YAPMAYA BAŞLAMAK İÇİN ENTEGRASYON SİSTEMİNE ZORUNLU OLARAK İHTİYACINIZ VARDIR.


    Mağazalarınızı Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Amazon firmalarına açtıktan sonrasında ürünlerinizi hızlı bir şekilde satışa çıkarabilir; e-ticarette hızlıca giriş yapabilirsiniz.




    Kısaca Entegrasyon:


    Yeni nesil pazaryeri entegrasyon ürünümüz Pomelo Stok sayesinde Türkiye’nin dev pazaryerlerine (Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Amazon) anında entegre olarak, sahip olduğunuz birden fazla mağazaya ait stok takibi, tek bir panelden hızlıca ürün yükleme ve kargo etiketi hazırlama gibi zamandan tasarrufunuzu kâra dönüştürecek olan birbirinden değerli özelliklerle uçtan uca e-ticaret işlemlerinizi tek bir çatı altından yönetmenizi sağlıyoruz.




    Kazanacağınız Avantajlar

    1. Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Amazon Türkiye, N11 Pazaryeri Entegrasyonları
    2. Sipariş Yönetimi
    3. Stok Takip & Senkronize
    4. Gelişmiş XML Entegrasyonu
    5. Toplu E-Fatura
    6. Detaylı Raporlama
    7. Sınırsız Destek
    8. Ücretsiz Ön Muhasebe Programı

    7 gün boyunca Pomelo Stok’u tüm özellikleri dahil olmak üzere, ÜCRETSİZ olarak sizlere sunuyoruz.




    Deneme sürecinizin sonunda e-ticaret serüveninize Pomelo Stok ile devam etmek isterseniz; en iyi fırsatlar ve fiyatlarla programı satın alıp, güvenli ve kolay pazaryeri yönetiminize kaldığınız yerden, bütün hızıyla devam edebilirsiniz.




    Daha fazla vakit kaybetmeden hemen linke tıklayarak demo’nuzu aktif edin, siz de e-ticaret satışlarınızı kolaylaştırın!

    Eticaret XML Entegrasyon Firmaları ve Yazılım Destek Grubu


    https://app.pomelostok.com/kayit-ol

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.