Şimdi Ara

PCI USB2.0 header kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anakartımda (Asus ROG Maximus IX Code) bir tane usb2.0 başlığı var ancak onu sıvı soğutucuya taktım. Kasanın önündekileri takacak yer kalmadı. Fazladan bir tane daha header verecek bir PCI kartını nerden bulabilirim?

    Arkaya fazladan usb portu vermesine gerek yok. Hatta vermesin istiyorum. Kasanın içinde usb header ya da headerlar versin istiyorum. Şunun gibi:

    PCI USB2.0 header kartı?



  • Bu ürün işinizi görecektir. Eğer olmazsa o NZXT genişletme kartını araştırın. Türkiye'de olduğundan %100 eminim çünkü bir arkadaşım almak zorunda kalmıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Griffith

    Bu ürün işinizi görecektir. Eğer olmazsa o NZXT genişletme kartını araştırın. Türkiye'de olduğundan %100 eminim çünkü bir arkadaşım almak zorunda kalmıştı.

    Anakartta usb3 header da yok fazla. :( Bir tane vardı, onu da kasanın ön üstündeki usb3 portlarına taktım. Şimdilik yukarı öndeki diğer iki usb2.0 portları çıkarıp soğutucuyu taktım anakarttaki usb2.0 headera.

    O aleti getiren firmanın ana sayfasında ürün tükendi yazıyor. Bçyle basit bir şeyi Türkiye'de arayıp da bulamamak çok saçma :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.