Şimdi Ara

Parayla Çalışan Çamaşır Makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parayla Çalışan Çamaşır Makinesi http://oyunmakineleri.net/parayla-calisan-camasir-makinesi/
    Parayla Çalışan Çamaşır Makinesi sistemi, çamaşır makineleri ve kurutma makinelerini para yada jeton ile çalıştırmayı sağlayan otomasyon sistemidir. Para veya jetonun yanı sıra kartlı sistemle de çalışması sağlanmaktadır.

    Sanayi ve ev tipi kurutma ve çamaşır makineleri için tasarladığımız otomat sistemimiz 2013 yılından beri geliştirerek siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.Bir çok kurumsal firmalarda ve devlet kurumlarında tercih edilen sistemimiz 5 yıl garanti hizmeti ile sorunsuz bir hizmet sağlamaktadır.

    Otomasyon sistemimizin tüm ekipman ve elektronik parçaları kendi bünyemizde üretilip satışa hazır hale getirilmektedir.Hiç bir ekipman yada elektronik kart fason olarak başka firmalardan temin edilmediği için, hem sağlam hemde uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır.

    Elektronik sistemin tam 5 yıl garantisi vardır. Garanti kapsamına girmiyor diye bir detay bizde yok. Fazla akım dan dolayı yanma,kırılma yada su temasından dolayı bozulma gibi işlemlerde bile, arızalı ürünün bire bir yenisi ile değişim yapıyoruz.

    Detaylı Bilgihttp://oyunmakineleri.net/parayla-calisan-camasir-makinesi/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.