Şimdi Ara

SATILIK ASUS VP247T 23.6'' 1ms 60Hz ( Ufak kozmetik sorunlu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK ASUS VP247T 23.6'' 1ms 60Hz ( Ufak kozmetik sorunlu )
    Ürün 2016 mayıs ayında vatan bilgisayardan alınmıştır henüz senesini doldurmadı. Kozmetik ve teknik olarak bu mesajı yazmadan önce hiçbir hatası yoktu mevcut ilanı bu şekilde güncellemek zorunda kaldım az önce yaptığım aptallık yüzünden şu an kozmetik olarak bir hatası var. PC kasa kapağını kapatırken sivri kısmı monitöre temas etti sorunun ne olduğunu bilmiyorum ekranın sağ tarafında 3 tane kücük çizgi oluştu. Garanti kapsamında yapılır mı eğer yapılmıyorsa ücreti nedir basit bir işlem mi değil mi hiçbir fikrim yok. Sadece Beyaz fonda farkedilebiliyor resimleri altta paylaştım. Bunun dışında ölü piksel stuck piksel vs. hiçbir sorunu yok. Monitör için istediğim rakam 350 TL. Benim gibi kıl bir insan değilseniz bu fiyata bu monitörü kaçırmayın diyebilirim. Üründe kusur var diye öldürmeye çalışmayın iki tarafın da vakti çalınmasın cevap vermeyeceğim. Bursa içi elden teslim edebilirim veya önce havale sonra kargo şeklinde gönderimini yapabilirim.

    ( not : Monitör tamiri yapan bir yere götürdüm sorunun ne olduğunu anlamak için, en üst tabakada aynı telefonlara taktığımız koruyucu mat filmler gibi bunun üzerinde de öyle bir kaplama varmış sadece o çizilmiş. İsteyen çıkartıp normal bir şekilde kullanabilir. )

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247t-1ms-full-hd-gaming-monitor.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Nisan 2019 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.