Şimdi Ara

Suriye uzerinden para kazanbiliriz iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Savas bitince durumlar belli olunca hataya yakin deniz kenari biyerden ucuza arsa,bina,tarla v.b alsak 20 sene sonra suriye toparlaninca pahalıya satsak olurmu veya suan ucuzken suriye parasi alsak sonra satsak olabilirmi ne dusunuyorsunuz? :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O isin ekmegini bulgarlar yedi arabalari yiyecek giyecek ile doldurup suriye sinirina gidiyolardi hem mallari satiyolardi hemde arabalari suriyede devlet olmadigi icin plaka soran yok bulgarlar arabalari suriyelilere satip plakalari sokuyolardi otobusle bulgaristana donuyolardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bulgaristan gocmeniyim doğru onlardan beklenir yaparlar ama arada uzak mesafe var usenmemislermi gitmeye anlamadim ki.Bursada oturuyorum bulgaristan mallari satan macırlar var paketli kavurmalari Turk kavurmalarindan lezzetli oluyor tavsiye ederim, aslinda bulgaristan ucuz bir ulke oldugu icin alicağiniz herseyi bulgaristandan almanizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Bende bulgaristan gocmeniyim doğru onlardan beklenir yaparlar ama arada uzak mesafe var usenmemislermi gitmeye anlamadim ki.Bursada oturuyorum bulgaristan mallari satan macırlar var paketli kavurmalari Turk kavurmalarindan lezzetli oluyor tavsiye ederim, aslinda bulgaristan ucuz bir ulke oldugu icin alicağiniz herseyi bulgaristandan almanizi tavsiye ederim.

    Bende macırlardanim ama bu araba isini suriyede bizim gibi bulgaristan Türkleri degil bulgarlar yapti hep ben oyle biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.