Şimdi Ara

Nesrin Emniyetli Büyük Beden Tesettür Giyim Modelleri Zarif Tesettür'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzün en büyük giyim sorunlarından biri hiç şüphesiz ki büyük beden giyimdir
    Açık bayan giyim'de bu sorun büyük oranda çözülmüş olsa da tesettür giyim büyük beden'de bu durum henüz tam anlamıyla tamamlanmış değil.

    Sektörün eski firmalarından olan zarif tesettür giyim Firması, Uzun yıllar Yurtdışı na tesettür ihracatı yaparak gerek gelen talepler gerek bilgi birikim tecrübeler ile yola çıkarak 2013 yılında e-ticarete adım atmıştır.

    Bu alanda yurtiçi ve yurtdışı hizmet verirken büyük beden giyim'in yetersizliğinden şikayetçi olan hanımların uyarılarını ve tavsiyelerini dikkate alarak Büyük beden tesettür giyim alanında çalışmalar yapmaya başlamıştır.

    Yaklaşık İki yıldır şüpheisz sektörün büyük beden tesettür ihtiyacını büyük oranda karşılayan zarif tesettür yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine hitap edecek ürünler tasarlamaktadır büyük beden tesettür abiye veya elbise modellerini Bünyesinde bulunan büyük beden tasarmcılarına ürettiren firma başlıca büyük beden markası olan nesrin emniyetli markası ile güzel geri dönüşler almaktadır.

    Büyük beden tesettür giyim tasarımcısı olan Nesrin emniyetli markasının ürünlerini https://www.zariftesettur.com/nesrin-emniyetli adresinden inceleyebilirsiniz..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.