Şimdi Ara

Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
5
Favori
43.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALMANYADA ICKI FIYATLARI,





    Abi ordaki adam 13 euro'ya 70cl yeni raki alabiliyor.

    Burada uretiliyor orada daha ucuza satiliyor.



    Sen marketten 13 liraya 70cl raki alabiliyorsun gibi dusun.

    Euro guncel kuru 4 olmasina ragmen 13 x 4 = 52 lira ediyor.



    Suan 70cl raki Turkiyede 88 turk lirasi




    Bu adam soymaligin daniskasidir.



    Ickiden ornek verdim. Meyve sebze fiyatlari disinda her seyi ornek verebilirim. Temel ihtiyaclardan olan süt bile Turkiyede en en en asagi 2.25-3 liraya satılıyor.



    Almanyada süt fiyatlari 0.60 euro - 1 euro arasinda değişiyor. 4 le carpsan bile daha ucuza geliyor. Adamlar 1300 euro ile gecinebiliyor. Ama Turkiyede 1300 liraya birisi gecinebilir derse o kisi sizi esek yerine koyuyor demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sözcü gazetesi Yine adice ve aleni iftiralarla "şeytanlaştırma" operasyonu yapıyorlar.

    İnönü kazığı olarak Yunanistan'a bırakılan 12 adadan biri olan olan "Keçi Adası", Yunanlıların "Pserimos" dedikleri adanın hesabını, zırcahil okurlarını nasılsa güdüleyebileceklerini bildiklerinden utanmazca yalanlarla Ak Parti döneminde "işgal edilmiş" olarak haber yapıyor.

    Bu adiliklere adilik deyince de, ortadaki alçakça iftirayı görmezden gelen bazı nezaket timsalleri üsluptan bahis açıyor.

    Buyurun haber şu:



    Utanmadan habere iliştirdikleri uydu görüntüsüne lütfen iyi bakın.

    Şimdi de wiki den mi bakarsınız, yoksa herhangi bir harita sitesinden mi, yoksa elinizde varsa bir atlas mı açarsınız buyurun bakın. O ada, yani bizim "Keçi Adası" dediğimiz, Yunanlıların "Pserimos" dedikleri adanın nereye bağlı olduğunu ibretle teşhis ediniz...

    Misal şu link bir fikir verebilir: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ke%C3%A7i_Adas%C4%B1

    Bunu Türkçe diye beğenmeyen olursa buyursun ingilizcesi de şu:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Pserimos

    Maalesef bu adi yalanla, zaten kafalarında benzer binlerce yalan iftira yüzünden "şeytanlaştırılmış" olan siyasilere bu paçavranın okurları tarafından bir kinlenme daha tesis edilecek. Oysa ki asıl olarak en başta o adayı ve diğer adaları İtalyanlar çekildiğinde Yunan'a bırakan ağababalar ile bu adi iftirayı haber diye manşet atan gazetenin hedef alınması hakkaniyetli olacaktı..

    Bunca açık kepazelik neden yapılıyor?
    Referandumda safları gevşetmemek ve daha sonraki siyasi mücadelelerde böyle binlerce iftira ile şeytanlaştırılan kesimlerin en doğru en faydalı girişimlerine bile şüphe duyurup kendi istedikleri neticeleri almayı kolaylaştırmak...

    Bir tanecik muhalif de bu iftiralara, "bunlar iftiradır" demiyor. Utanmadan demokratım diye, dürüstüm diye, vatanseverim diye geçiniyor. Her fırsatta da "özgür basın", "ülkemizde basın özgürlüğü yok" veya "yaşasın özgür medya" diye ahkam kesiyor...

    Bu rezil iftirayı utanmasızca haber(!) diye sunan lağımı her gün evine alıyor, bu iftiraya utanmadan imza atan Saygı Öztürk denen herife de gazeteci diyor.. Orada burada da, "bu hükümet adalarımızı Yunan'ın işgal etmesine göz yumdu" diye iftiraya ortakçılık ettiği halde utanmadan bir de "vatansever" kesiliyor...

    Yakışır, yakışır. Herkes böyle devam etsin bakalım.. Allah büyük...

    Alıntıdır.Konu kapanabilir.Dağılın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 10 Mart 2017; 12:33:42 >




  • revere R kullanıcısına yanıt
    Vatani gorevimi kibrista yaptim.O cok sahiplendigimiz kibris halkinin % 99 u zaten ingiliz hayrani ve Turkiye yi de Turkleri de sevmiyor.

    Bunu ben de demiyorum orda ki Turkiyeyi ve Turkleri seven birkac kisi diyor.

    En basitini soyleyeyim Lefkosa ya Lefkosa diyen duyamazsin neredeyse.

    Rumca nicosia derler herzaman. Konustuklari dilde bircok ingilizce kelime kullanirlar.

    Sadece bilin istedim. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olanlar büyük kıyamet alametleri olsa gerek,tamda akdenizde petrol ve doğalgaz aramaları başlandığı sırada bu çok manidar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Izmir'i de alacak yakinda, ufak ufak geliyor hellas'in cocugu.

    Alsalar da rahatlasak, yuzumuz medeniyet gorur, kekolari da suriyelileri de paketlerse mis.


    Suriyeli sığırlar geleceğine Yunan gelsin. Ortak kültür var, her türlü daha iyidir. En azından sokak ortasında gördükleri ağaçların diplerine sıçmazlar. Otursan iki kelam edersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 10 Mart 2017; 12:43:40 >
  • Yahu arkadaş adalara bile sahip çıkamıyoruz. Gelmişler hala evet diyoruz diyorlar bu neyin kafası?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thawne

    Kandırılmanın bedelini şimdi daha iyi anladın mı kardeşim? Eğer orduya fetöcüler çöreklenmeyip onların yerine vatansever subaylar görevde olsaydı, şimdi çok rahat işid, pkk ve yunanla savaşacak personelimiz olurdu.Ergenekon ve balyozda donanmamız lağvedilmeseydi, yunanlar adaya çıkmayı bırak yanından geçemezdi.

    sizin vatan sever subaylarınızı zamanında gördük, pkk kaç yıldır bu ülkede cirit atıyor, sizin vatansever subayların marifeti aczimendi kılığına girip, 80 yaşındaki başı kapalı teyzeyi askeri tesislere sokmamakla övünmekti. irtica ile mücadele ediyoruz diyerek inançlı insanları ezmekle meşgudüler. Fetö bu kadar güçlendiyse sizin o vatansever subaylarınız sayesinde oldu, millet cuntadan askeri vesayettenbıktı, fetö de bunu, milletin inancını sömürerek kendi cuntasını kurmaya kalktı. Hala karargah rahatsız manşetleriyle cunta günlerine özlemini ifade ediyor sizin zihniyetler. al birini vur ötekine, fötösü de aynı, senin vatansever dediğin de aynı. hepsi ülkeyi kendi mülkü sanan cunta kafaya sahip.

    Yok yunan ada işgal etti, yok şu yok bu, bu algılar daha yemez. Ne kadar ıkınsanızda %40 oy alırsanız sevininin. Ne yaparsanız yapın %55-60 evet çıkacak. Siz de boşa bağırmaya devam edeceksiniz. İnandırıcı olmak istiyorsanız millet icraat görecek, laf değil....




  • Bence boşa nefes tüketiyorsunuz. Aklı başında olan bir insan zaten yıllardır memleketin başına gelenlerden anlardı bunların yediği haltları. Yüzlerce yaşanmış olaya rağmen bazı şeyler hala anlaşılamıyorsa o zaman zorlamanın alemi yok.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazıkki Kıbrıs Türkleri sanki rumlaşmış referandumda zaten avrupalı olmak sevdasıyla rumlarlarla birleşmeyi seçerek evet demişlerdi..ama ne gariptirki rumlar onlara hayır demişti..zira bizler Müslüman ve Türküz..
  • Güçlü Türkiye diyordu bazı troller Osmanlı diriliyor hüloggg diyorlardı. Daha kayalığı savunamıyorlar, türbeyi savunamıyorlar ama kıbrısı alan eceviti eleştiriyorlar nasıl bir kafa var bunlarda anlamıyorum.
  • Hade len ordan kripto fetöcü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST


    quote:

    Orijinalden alıntı: revere

    beyler durun, forumun messi suarez ve neymar 3 lüsünü konuya davet ediyoruz

    @t ulpa r @TinyAngel @OPTİMİST


    ronaldo olarak ise @Treth


    buyrun beyler. saha sizin...

    Ulan ne kadar uyduruk kaydirik konu varsa balik gibi zipliyorsunuz. Minür Özkul öldü başligina her seferinde heyecanlan giren merakli yeni yetmeler gibi her hafta yunanistan konusu aciliyor.



    Hep diyorum manipülasyona bu kadar kolay gelen , uydurma herhangi bir haber ile dürtüleri kasimaya musait sosyal medya kitlesi baska ulkede yoktur.



    Gerceklikle ilişkiniz o kadar kopukki , kurguladiginiz irrasyonel yalan dunya her seferinde gercegin duvarina carpip size geri donuyor ama fark edecek şuur ve bilinc duzeyi olmadigindan ihtiyaciniz olan yalana geri sariliyorsunuz, gercekten buyuk bir caresizlik ve zavallilik bu .

    irrasyonel mi?

    diğer arkadaşla konuştum biraz daha ilerletsem "Türkiye kıbrısı işgal etmiştir" diyecekti. o yüzden devam etmedim ... irrasyonel nedir biliyor musun? kuzey kıbrısın güneyindeki gaz yataklarıdır... kuzeyindeki gaz rezervleridir...



    bu yüzden kıbrısı parça parça 10 yıl içinde rumlara bırakacasınız ... bugün %20 den feragat et yarın % 25 öbür gün %30 olur ... bakmışsın kıbrıs yok ...


    @Kazumatr ben de biliyorum Türkiyeyi pek sevmezler. gel gelelim Türkmenler de Azeriler de pek hoş şeyler söylemezler. eee şimdi biz kırmızı çizgilerimizden kızıl elma hedefimizden vaz mı geçicez ? yapmayın yahu. he bu arada kıbrıslılarla konustuş neden bu kadar soğuksunuz diye. bana dedikleri kıbrıs savaşından sonra bir ton kürt ve arap getirmişler doğudan ve hataydan. adamlar "biz önceden kapımızı kilitlemeden evimizi bırakır giderdik ama savaştan sonra Türkiyenin istimlak politikası ile ne olduğu belli olmayan adamlar geldi tecavüz hırsızlık başladı" demişlerdi.

    birde adamların gözünden bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revere -- 10 Mart 2017; 13:13:46 >




  • ertewas E kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • Akp'iler bunuda savunurlar adamı peygamber olarak goruyorlar ne yapsa vardır bır bıldıgı dıyorlar.
  • Rain_of_Pain kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel şeyler alıntılamışsında bunları bunların anlayabileceğinimi sanıyosun gercekten hocam bunlar yeni sistemde basbakanlık olmadığını bile bilmeyen birine oy veriyorlar bunlar hdpkk ya oy veriyorlar beyinsizlik hainlik teröristlik bunlarin hamurunda var hamur defolu ne yapsan boş hain içerde oldumu kapı kilit tutmaz demişler.
    Bunlar boş teneke misali "boş teneke çok ses çıkarırmış"

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu konulara nasıl böyle gülüp, görmezden gelebiliyorsunuz?

    halk olarak bir şeyler yapmamız gerekmiyor mu artık bu ne kepazelik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Izmir'i de alacak yakinda, ufak ufak geliyor hellas'in cocugu.

    Alsalar da rahatlasak, yuzumuz medeniyet gorur, kekolari da suriyelileri de paketlerse mis.


    Sen git oğlum medeniyet olduğunu zannettiğin o topraklara.Hatta o beğenenler de gitsin. Vatan hainlerinden kurtulalım. Hainlerle beraber yaşamaktansa o keko dediğin insanlarla yaşamak daha kolay olur bizim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_


    quote:

    Orijinalden alıntı: halil altın


    quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Izmir'i de alacak yakinda, ufak ufak geliyor hellas'in cocugu.

    Alsalar da rahatlasak, yuzumuz medeniyet gorur, kekolari da suriyelileri de paketlerse mis.


    Bu söze çok laf söylenir de, yanlız laf adama söylenir.



    Bunun gibileri iyi tanıyın. Mesajlarını okudukça her şeyi daha iyi anlayacaksınız. Bu yorumu beğenen onca kişiye de yazıklar olsun!

    Sana da bir cvp atmak lazim ama koyunlarla iletisime gececek telepatik zekaya henuz erisemedim.



    Sana ekledigim not:



    "Akpli trol"



    Zamaninda yazmisim bu notu, cevap vermeye luzum gormuyorum.

    4milyon arap kardesinizle hayirli seriatlar size cumaniz mubarek olsun.

    Memleketi Yunanlılar işgal etsin de kurtulalim diyecegime

    Aktrol yada koyun denmesini bin defa tercih ederim.

    Böyle şeylerin şakası olmaz. Seni ciddiyete davet ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gün gelecek eyalet sistemi getirip doğuyu kürtlere verecekler özerk bölge yapacaklar onada ses çıkartmayacklar. Reis bir bildiği vardır huloggg diyecekler.
  • "Ben de bunlara hitaben, izmiri alsalar da kurtulsak diyorum. "

    Ben bu kısmı hala anlamadım yav.

    Başındakiler giderse rahatlarsın da Yunan işgaline uğrayınca nasıl rahatlıyorsun?

    Dediklerin doğru şeyler fakat ben şu üstteki lafla bir bağlantısını kuramadım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.