Şimdi Ara

Geldik sonuna..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli dostlarım
    Öncelikle teşekkürlerimle başlamak istiyorum konuya.Mezuna kalacağımı düşündüğüm zaman bana yardımcı oldunuz.Aklıma takılan bir şey olduğunda bana ve diğer arkadaşlarıma yardımcı oldunuz. Rakiptir söyleme boşver demediniz yardım ettiniz.Anlayışla karşıladı onca mesajlar attım uzun uzun hepiniz yardımcı oldunuz zamanınızı ayırdınız.Çok teşekkür ediyorum bunlar için. Kimimiz ağustosa kimimiz geçen sene kimimiz ekimde başladı ama hepimiz öyle yada böyle sonuna geldik artık yarın bitiyor son denemeyi çözüp bu sefer herkesin istediği bir yer olacak ümidiyle sınava giriyoruz.Sınava girmiş biri olarak sınava yeni girecek arkadaşlarıma tavsiyem

    -Kasmayın.Ucunda ölüm yok bazen giriyorum foruma ''silgim yere düşse ne yaparım. 2 kalem yeter mi? Ösym'nin kalemleri kaç B?'' tarzında sorular var.
    -Hayallerinizin peşinden koşun haa bu bölümde olur ya bak bu üniversitede güzeldir kafasıyla gitmeyin benim gibi mezuna kalırsınız.
    -Sınav sonrası milletin ne yaptığını kafaya takmayın.Eğer çalıştıysanız vicdanınız rahatsa zaten gerisi önemli değil.
    -Son olarak bakın herkes bas bas bağırıyor. LYS kasın LYS daha önemli YGS moralinizi bozmasın. Cidden öyle arkadaşlar ygs felan bozmasın moralinizi ne mezunların ne yeni girenlerin kimsenin moralini bozmasın LYS var daha. O da moralinizi bozmasın bu dünyada sizden sadece bir tane var. Hiç bir sınav ve bunun gibi durumlar sizin kendi mutluluğunuzdan daha önemli değildir.

    Tekrardan herkese teşekkür ederim.
    Sınava girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim.Umarım hepimiz istediğimiz netleri yapar istediğimiz yerleri kazanırız.



  • Geldik Başına...
    Forever LYS


    Hocam mizah amaçlı yaptım, kusura bakmayın.Sınavda herkese başarılar.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Yok lan zaten harbiden başına geldik çaktırma
  • Başarılar herkese asıl kısım bundan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.