Şimdi Ara

Sürekli Kandırılan, Yalan Söyleyenlere Oy Verilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunların yeniden kandırılmayacağının garantisini kim veriyor. Hemde bu sefer çok daha büyük sorunlar ile.
    Bunlar ne zaman kandırıldık dedi hatırlayalım.
    1. Ergenekon davası
    2. Fetö
    3. Pkk
    Yalanları sayamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alternatifleri onlardan da berbat. Mecbur en iyi olana veriyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ictopbasli

    Alternatifleri onlardan da berbat. Mecbur en iyi olana veriyoruz.

    En iyisi buysa vah vah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ictopbasli

    Alternatifleri onlardan da berbat. Mecbur en iyi olana veriyoruz.

    Referandumda hayırı, seçimde hepara bas gitsin
  • Din en kuvvetli afyondur dostum. Dinci tayfasi Allah diyen herkese oy verir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet partizan bir millettir.Bir kere gönüllerini bir partiye bağlamışlarsa,destekledikleri parti ne hata yaparsa yapsın,görmemezlikten gelirler,hatta partinin hatalarını kafalarından silerler.Yaptıkları hataları,yanlışları adeta iyi bir şeymiş gibi,kendi kendilerine senaryo uydurup,kendi vicdanlarını temizlemeye rahatlatmaya çalışırlar.Genelleme yapmayacağım fakat Akp'ye destek veren büyük çoğunluk bir kesim,vicdanen rahat olmak için,A haber gibi kanallardan başka bir kanal izlemiyorlar.Çünkü destekledikleri partinin gerçeklerinden kaçıyorlar.Muhaliflerin en ufak bir gafını,hatasını günlerce kullanırlar,fakat kendi derin yaralar açan hatalarını ve yanlışlarını görmemezlikten gelirler.Bir namaz vakti camiye gidip,Allah'ın huzurunda,Allah'a elini açıp dua etmeye başladığında,Allah'ım ben Akp'ye destek veriyorum,hiç bir hatları yok,Akp kul hakkına girmedi,Akp milletini soymadı,Akp milleti sömürmedi,Akp senin dinini,ve hatta seni,kendi siyasi politikalarına alet etmedi,senin dinin gibi saf ve temiz diyebiliyorlar mı merak ediyorum ?Adaları Avrupa birliğine girme bahanesi ile verdiler şimdi ses yok,doğuda pkk devleti kuruluyor,ekonomi Arap parası ile ayakta kalacak hale gelmiş,alım gücü düşmüş,her gün şehit haberleri geliyor,yabancıdan aldığı krediyi ile kendi yapmış gibi övünüp milletin hazinesini garantör gösteriyor.Ar-ge neredeyse sıfır.5 milyon potansiyel terörist Suriyeli ve orta doğu insanları,fakat Akp'liler halen kendi kafalarında ki kurdukları güzel senaryolu bir rüyanın içerisindeler.Lale devrini yaşasınlar bakalım.




  • kandırılan onlar değil sizsiniz, rte bu algı işini cidden çok iyi yapıyor iç politika zekasına hayranım, sizce böyle zeki biri kandırılmış olabilir mi yoksa kandırıldık diyerek sizi mi kandırıyor?
  • Bırakın artık şu "en iyisi" lafını ! Yeter ya yeter be kaç yıldır iktidarlar bir tane vatandaş yararına birşey yapmamak için bu kadar mı çırpınılabilir??



    Ya arkadaşlar bunların neler yaptığını gördüğünüz halde neden hala daha bunlara oy veriyorsunuz? Neden ?!



    Sizden rica ediyorum biraz ortamı izleyin neler dönüyor araştırın lütfen....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setup4pc

    reis yalan söylemez kandırıldığı doğrudur.Oyum evet.

    Kandırıldığı doğru ise neden evet veriyorsunuz? Tekrar tekrar kandırılmayacağı ne malum?
    Burada oyun parkı değil devlet yönetimi söz konusu. Yarın bir gün ülke parçalandıktan sonra kandırıldım derse o zaman ne yapacaksınız?

    Şimdi tüm gücü elinde toplamaya çalışıyor erdoğan. Peki soruyorum yeni sistemde 1 kişiyi kandırmak mı yoksa şimdiki sistemde koskoca parlementoyu kandırmak mı daha kolay?

    İki dakika bir düşünün.
  • Tayyip Erdoğan doneminde ne oldu:



    - PKK ile ateşkes ardından PKK ile Dagda mucadele ardindan PKK nin sehre çekilmesi ve PKK nin sehirlerden temizlenmesi temizlenen sehirlerden tum PKK yapilanmasini ortadan kaldırılması.

    - Fethullah takma adli ermeni asilli bir vatan haini adi şerefini ve namusunu satmış bir sözde hizmet öncüsü birinin Devlet ve Dershane yapilanmasinin ortaya çıkarılması. Bu yapinin resmen Teror orgutu ilan edilmesi bu yapinin tum kurumlarinin feshedilisi ( uzanilmayan yerlerede yakin zamanda uzanilacaktir)



    - Sinir otesi operasyinlarin artik Amerika veya NATO ya sorulmadan yapiliyor olmasi ( bu cumhuriyet tarihinin en buyuk ikinci askeri başarısıdır. Kibris harekatindan sonraki 2. sinir otesi operasyonumuz. ) PYD ve Pkk ile sinirdisinda gercek operasyonlar duzenlenmesi.



    - 13 yıldır her secimde iktidar olan tek hükümet durumuna gelmesi. Halkin Askeri vesayete karşı bu hükümet zamaninda tek vücut olması. ( yalan dolan tiyatro vs. sokaga o kadar farkli insanin tek gecede dokulmesi ve tanklarin silahlarin önüne canini koyması gercektir. Vurulan 248 vatandaş gercektir. Darbe kurguda olsa milletin duruşu gerçektir. )



    - Devletin gercekten Laik olması (kamuda başörtüsü yasağı kalktı) Milletin kiligiyla kiyafetiyle inanciyla namaziyla devlet kurumlari artik uğraşmıyor.



    - Doların bu hukumet zamaninda 1.2 lere gerilemesi. Turk lirasinin deger kazanmasi ve son 3 yilda sinirdisi operasyonlar nedeniyle 3 katina yükselmesi. Maalesef bunu onlemek icin biraz gec adimlar atıldı fakat Hukumet ekonomik olarak da güçlü durmaya devam ediyor.



    - Devletin teknoloji yatirimlarinin 10 kat artması. Savunma sanayinin en yuksek duzeyde olduğu dönemdeyiz. Sovyet bozmasi tanklardan yeni üretim tanklara geçildi. Hava kuvvetleri filosu genisletildi ve yazilimlar millilestirildi. Yerli IHA bu donemde yapildi. Yerli Ucak yine bu hukumet ile yapildi. Yerli silah uretimi yine bu hukumet devrinde hizlandirildi.



    Gelelim Muhalefet partilere

    - Devlet Bahçeli partisini neredeyse baraj altinda birakiyordu. Her secimde oy kaybetmeye devam etti. Hatta bir kisim mhp li chp tarafina gecis yapti.

    - CHP kaset ile Muhalefetin en iyi siyasetcilerinden biri olan Deniz Baykalin düşürüldü. Yerine Tuncelili biri getirildi. CHP ilk kez bu adam ile HDP ve pkk ile resmen birlesti ve agiz birlogi yapti. Kurucu lider Atatürk ile pkk bayraklari beraber miting yapıldı

    Kilicdaroglu tek bir kinama yapmadi.

    - Cumhuriyet tarihinde en fazla bombali saldiri ve teror kaybi bu donemde oldu.

    - Cumhuriyet tarihinin en yuksek mülteci gocu bu donemde gerceklesti.

    - Ortadoğu daki savaşa resmen mudahil ilk kez bu donemde olundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    Turgut Ozal necmettin erbakan Suleyman demirel kolaisyon hukumeti hepsinde Fethullah var miydi vardi. Hepsi yol verdi mi Fethullaha verdi. Bir tanesi de kalkip Fethullah teror orgutudur yok edilmeli dedi mi demedi. Bu hukumet mucadele eden tek hukumet mi Evet. Aponun Asilmaması icin idam cezasinin kaldırılması koalisyon hukumeti doneminde oldumu oldu.



    Ekonomik krizden hangi hukumet ile cikildi?



    Siyaseten halka acilim hangi hukumette oldu?



    Belediye duzenlemeleri hangi hukumetle oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinali1

    Turgut Ozal necmettin erbakan Suleyman demirel kolaisyon hukumeti hepsinde Fethullah var miydi vardi. Hepsi yol verdi mi Fethullaha verdi. Bir tanesi de kalkip Fethullah teror orgutudur yok edilmeli dedi mi demedi. Bu hukumet mucadele eden tek hukumet mi Evet. Aponun Asilmaması icin idam cezasinin kaldırılması koalisyon hukumeti doneminde oldumu oldu.



    Ekonomik krizden hangi hukumet ile cikildi?



    Siyaseten halka acilim hangi hukumette oldu?



    Belediye duzenlemeleri hangi hukumetle oldu?





    Cemaat yapılanmasının bugünlere taşıyan ak partidir.

    Krizden de çıkıldı denemez. Kemal derviş ile ekonomik önlem alındı. Yapısal bir reforma gidilmedi.

    Sıfır faizli gelen dolarlarla yalancı bahar yaşadık, tüm kamu kurumlarını sattık. Batı akp ye çatır çatır sattırdı. Akp de babalarının malı gibi sattı ülkeyi.

    Yapısal reformlara gitmediği için ülke şimdi bu halde. Geriye gidiş var(ekonomi bakanı da söyledi bunu). Yine kriz ile başbaşayız, bu sefer satacak bişeyde kalmadı. Para yok köprü yapıyoruz.

    Belediyecilik desen o da tartışılır. Adamlar izmirden aldığı vergi ile konya hizmet götürüyor, bunların zihniyeti böyle bozuk. Hemen yüzlerini belli ediyorlar.




  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.