Şimdi Ara

Son Sene TM ye geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11. Sınıf öğrencisiyim
    Liseye kadar herşey hoş güzeldi 8. Sınıfa kadar full taktirle geçtim. Ama ne olduysa lisede oldu işte , arkadaş ortamı. Dersler bozuldu anlayacağınız.Neyse asıl konuya gelelim. Bu sene (11.sınıf) babam beni temel liseye göndermeye karar vermiş. Başta herşey için söz verdim derslerimidüzelteceğime dair. Şans işte okulda tek sınıf var 15 kişi MF sınıfı, bende eşit ağırlıkçıyım. Önceki sene seviniyodum TM de fizik,biyoloji, kimya yok diye . Bu sene mecburiyeten MF okuyorum. Babam da biraz baskı yapıyor bende seneye eşite geçmek istediğimi söyleyemiyorum. Ama gönlümde hukuk ve siyasal bilimler var. Ve matematik dersimi bu sene düzelttim, Türkçem iyi ama fizik, biyoloji, kimya yapamıyorum. En sevdiğim ders tarih ve coğrafyaydı. Bu sene hiç görmüyoruz maalesef. Önümüzdeki sene eşit ağırlığa geçsem sizce dahamı iyi olur ? Sözel derslerim çok iyiydi, matematiğimi de bu sene düzelttim ama dediğim gibi fen dersler yok maalesef çalışsamda yapamıyorum? Abiler, ablalar, kardeşler lütfen yardım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hedefin isteğin neyse ona göre hareket et kardeşim kimseyi kafana takma ailen sana değil sen onlara baskı yap , istemeseler bile illa kabul ederler. Ben de son sene geçtim tmye işletme istediğim için . Sen de yapabilirsin , hayallerinden vazgeçme.
  • her şey*
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çok yardımcı oldunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiği yoğunlaş daha fazla ygs matematiğine başla hatta. Fen derslerini sallama seneye Tm geç hayallerinin peşinden koş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alana göre meslek seçilmez. Mesleğe göre alan seçilir. Sen ne olmak istiyorsun? Bunun hakkında bir fikrin varsa sayısal, sözel, tm bir önemi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 11 Mart 2017; 1:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.