Şimdi Ara

Toshiba Laptop kapanma sorunu ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaş laptopumu alalı 1 sene oldu temizlik bakım gibi bişey yapma ihtiyacı duymamıştım ama son 1 aydır kafayı yemek üzereyim lütfen bana yardım edin.
    Fifa 16 Skyrim BNS GTA 5 gibi oyunları oynuyordum ilk zamanlar son 1 aya kadar 10 saat oynayasamda alev alsada kapanma gibi bir durum söz konusu değildi yüksek performansta oynuyordum ekran kartıda aynı şekilde çoğu mmorpg 2016 tabanlı filan oynayabiliyordum giriyordum çoğu oyuna ama son zamanlarda örneğin ;
    Fifa 16 ya giriyorum maça başlıyorum 2 dk sonra kapanıyor bilgisayar sanki elektrikler gittiğinde masaüstü aniden gider ses kesilir ya o şekilde fazlada ısınmamasına rağmen ama hemen geri açma düğmesine bastığımda açılıyor nedenini bir türlü çözemedim değişik güç modlarında filan denedim yok sürekli kapanıyor her oyunda kapanıyor normal zamanda kapanmıyor yada metin2 karahan online gibi oyunlarda kapanmıyor.
    Sistem özellikleri ;
    AMD R7 Readon M260
    İntel i7 2.40Ghz 4 çekirdek işlemci 5550U
    12GB ram mevcut TOSHİBA satallite L-50 modeli galiba.
    Sürücülerimi güncel tutuyorum windows 10 onuda güncel tutuyorum.
    Elimde sadece laptopum var onunda bozulmasını yediremiyorum kendime gözüm gibi bakıyorum normalde böyle birşey beklemiyordum 1 sene oldu rahat fanıda bikere ayak üstü temizledim işe yaramamıştır büyük ihtimalle.
    Garantisi duruyor format atmayı denemedim büyük ihtimalle servise vereceğim eğer sorunum burda çözülmezse tabiki lütfen yardım edin güvenebileceğim tek yer bu site ne yapmam lazım sizce sıkıntı nerededir daha detaylıda anlatabilirim problemi.
    Şimdiden çok teşekkür ediyorum allaha emanet olun







  • Oyun oynarken gpu nun sıcaklığına bi bak bence bunun icin küçük boyutlu programlar var ani kapanma genelde ısınmadan dolayı oluyo gpu 90 derecelere cıkıyosa sıkıntı var demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterince detaylı yazmışsın zaten.

    problem banada ısı kaynaklı gibi geldi oyun açıkken windows tuşu ile oyunu alta at ve aida 64 ile sistem ısılarını ölç buraya koy bakalım.
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim fakat oyuna girdikten hemen sonra kapandığı için ölçme gibi bi imkanım olurmu bilmiyorum oyuna giriyorum max 1 dk sonra kapanıyor okadar ısınmıyor çünkü önceden dediğim gibi saatlerce oynardım laptop alev atardı ama gene kapanmazdı şimdi giriyorum oyuna başlıyorum laptop elektrikler gitmiş gibi aniden güç kesiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icini temizlediniz mi? Termal macun yenilemenizi oneririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler 1 sene oldu ve ne macun yeniledim nede temizledim sadece fanı ayak üstü bi temizledim oda işe yaradımı yaramadımı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam git fanına hava tuttur bi bilgisayarının öyle dene , eğer aynı hatayı verirse kendin yapabilceğin bişey değil macunun değişmesi gerekli , eğer öyle bişey düşünürsen özelden yaz bi macun söylücem onu al diğerleri işe yaramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.