Şimdi Ara

Universite hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Ankarayi bilenlere soruyorum, Cankaya Uni. Endustri Muh. 1. siniftayim. Okulun merkez kampusundeki yurtta kaliyorum. Onumuzdeki sene Gazi endustri muhendisligine gecme imkanim var merkezi yatay gecisle. Oncelikle Cankaya'daki sikintilarimi anlatiyim. Okul gayet guzel, aktiviteler olsun egitim olsun tam bursluyum zaten ama okul ve ayni zamanda yurt cok uzak. Bildigin Ankara sehir merkezinin disinda. Bu universitede oldugum surece ailem eve cikmama da sicak bakmicak, cunku yurt evlerden daha ucuz oluyor yemesi falan filan. Gazi'ye gecersem okul hem merkezde hem de bahcelide eve cikmama izin veriyorlar gaziye gecersem. Siz ne dusunuyorsunuz? Asil amac takilmak-etmek degil. Asil amac tabi ki okumak ama ana fikri anlatabildim icimdeki galiba... Ne dusunuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gaziye gitme pişman olursun 2 arkadaşım da bıraktı biri odtüye geçti biri 1 sene sonra mecburiyetten okulu bitirmek için geri döndü sebebini sorarsan çevre ve okulun tek taraflı olması (ağır ülkücüysen mutlu olursun tabikide)
  • O taraklarda hic bezim yok da o kadar ciddi mi ya durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazik bu ulkeye, sene 2017 hala egitim yapilacagina universitelerde sagci solcu yapiliyor, ben olsam mitten ajan koayrim butun politik ogrencileri bi sans veririm, degismezze hepsini kovarim, la egitim kurumunda ne politikasi, sonra alayi dil ogrenip, kendini gelistirecegine, cahil cahil konusuyor
  • Hic sorma hocam.. Etkiker mipeki hu muhabbetlergazide beni?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.