Şimdi Ara

OPEL ASTRA J HB SÜRÜŞ POZISYONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kaputu gorme mevzusu eskide kaldı, kaput gözükmüyor .Astra J de asıl sorun çapraz görüşler. A sütunlari çok kapatıyor. Astra K da bunu düzelttiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaput görme meselesi çok sorun değil gerektiğinde kafayı hafif uzatinca görüyorsunuz hem zamanla aracın boyutları kafanizda şekillendiği için daha kolay oluyor benim asıl sorunum rahat bir sürüş pozisyonu bulamamak koltuğu yükseltince kol dayama bel desteğinin arkasında kalıyor çok aşağı alınca rahatsız bir pozisyona geçiyor kollarım bacaklarım çok ağrıyor boyum 1.89 çözüm bulan varsa önerilere acigim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaputu görmeden süremiyorsanız sürüş beceriniz tam oturmamıştır. Normalde bi arabayı 1 hafta kullandıktan sonra o burnu ezberliyorsunuz zaten. Bende öyle oluyor ki kaputu görerek ona göre hiza almak saçmalık cam yanıltabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia al kaputu gör

    şaka bir yana öyle olması rüzgar direnci için iyi. Zaten ufacık kaputu var. Tahmin edebilirsiniz.

    Ben 1.84'üm. Insignia'yı en alt kademede yatık pozisyonda kullanıyorum. Koltuk da geride durur. Arka koltuğa oturursam dizlerimi açmak zorunda kalıyorum çünkü ön koltuğa değiyor. Direksiyon da en aşağıda ve en geridedir. Kucağıma oturacak şekilde tutarım.

    Kaputu da yüksek ve büyük olmasına rağmen görmüyorum çünkü uzun yolda yolu ne kadar ilerden görürsen o kadar iyi. Hızı hissetmediğin için daha az yoruluyorsun.
  • Araçtan araca değişen tasarımsal olay bu, bir daha ki araç alışınızda kriteriniz olabilir fakat hb modellerinin bir çoğunun böyle sanırım.
    Bizim eski astra h'da da gözükmüyordu alışınca sıkıntı olmuyor, insignia da falan ise direk kaput gözünüzün önünde ayrı güven veriyor orası doğru doğru.
  • Benim arabada kafanizi gunes siperligine yaslasaniz dahi kaputu goremezsiniz.

    Surus esnasindaki tahmini kestirme noktalarini ayarlamaniz gerek. Zamanla olusur bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.