Şimdi Ara

Scorpio çıkacakken Xbox one S almaya değer mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Xbox one ve pro kullanıyorum ama şu kesin scorpio pro dan güçlü olacak bence beklemekte fayda var Xbox 2.elde çok zarar ettiriyor satmaya bile değmiyor ama sırf forza için alınır Xbox ve gamepad çok daha iyi. Aceleniz yoksa scorpio bekleyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation daha mantikli bir secim olur hocam.

    Ben de xbox one s alacaktim son anda hevesim kacti. Ps4 de oyun kardeslik kismi cok daha iyi. Kumanda piliyle falan ugrasmiyorsun. Ayrica eski exc oyunlar on numara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedigim gibi xbox lar 500 600 e satılmıyor iken ps4 ler 700 800 den eline öpene gidiyor slimlerde 900 100 arası gidiyor prolarda 1500 e filan gidiyor

    sadece unchared serisi için alınır türkçe dublaj tüm seri 4 oyun temiz
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler fakat Playstation almayı hiç düşünmedim. Diğer cevabımda belirttiğim gibi, ilk defa oyun konsolu kullanacağım ve bu deneyimi Xbox ile yaşamak istiyorum. Öyle saatlerce oyun oynayan birisi değilim. Fifa ve Pes olsun yanına da battlefield, forza gibi 2-3 tane oyun olsun yeterli benim için. Microsoft'a da konsol konusunda güveniyorum, Playstation içime sinmiyor pek. Böyle güzel bir oyun denetleyicisi yapan firmanın kötü bir konsol çıkaracağını da sanmıyorum.

    Ürünü alıp kullandıktan sonra görüşlerimi bu konu üzerinden bildiririm.

    Vakit ayırıp yazan tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.
  • 4K tv varsa beklemeye değeceğini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aklım ve mantığım Playstation al diyor oyunlar türkçe hem daha performanslı 1080p de oynarsın vs vs, ama gönlüm One S al diyor benim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    One s 1080 p calistirior zaten.Normal xbox one dan daha guclu ps seviyesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada PS4Pro ve OneS almış biri olarak hala ana konsolum Xbox tarafı :) elbette kişisel tercihler, hanımım da PS'i daha çok seviyor ama özellikle indirimler ve aylık oyunlar olarak xbox bir adım önde geliyor bana...
    ama imkan varsa ikisinin de olması büyük nimet, horizon denince hem forza horizon hem de horizon zero dawn mümkün oluyor :D

    piksel sayma konusunda ikisi de 4k tvye bağlı ama baktığım mesafeden pikselleri sayamıyorum, ikisi de çok güzel geliyor bana :)
  • ps4 slim al geç daha bu satden sonra kırılırsa konsollar biliyorsun ps4 ler daha pahalıya gidyor cfw filan :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 10 Mart 2017; 16:54:6 >
  • One s alin gecin ne ps4u

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P1-P2 olayını da araştırdım ama zihnim karmakarışık oldu. Bir kaç tane konu var bununla ilgili, açıklayıcı videoda var ama yine de ilk kez deneyimleyecek birisine göre yetersiz anlatıyorlar.

    P1-P2 olayını sabırla bana anlatacak birisi çıkarsa memnun olurum gerçekten.
  • NaudiR kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatmayla anlaşılan bir konu değil ben sana öyle söyleyeyim. Olsa bile ancak yüz yüze ya da telefonda anlatılırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki konsolda da Battlefield 1 oynadım, nedense Xbox da oynadığımdan daha çok zevk aldım.

    Bu arada One S'in beyaz kontrolcüsü çok kolay kirlenmez mi ya :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün konsol alacak olsam gider ps4 pro alırım. Ama 1700 lirya. Gidip stok yapıp sonra 2000 liradan satan kazıkçılardan almam. 1500 liraya one s yerine 1700 liraya pro daha mantıklı tabi.



    Ama ben bu şartlar oluşmadığı için gidip uygun fiyata sıfırdan farksız one s aldım. Oyuncu profilim de arada arkadaşlarla maç (fifa) yapalım, düzgün bir yarış oyunu olsun, (Forza 6 ve horizon 3) arada da çatara patara adam vurayım (GeoW, Halo), güzel indie oyunlar da oldu mu (don't starve, worms vs) bana yeter.



    Para verip Forza 6, witcher ve birkaç eğlencelin indie aldım indirimle. Yaklaşık da 200 lira harcadım ki bu oyunları aylarca oynasam sıkılmam. Onun yanında fifa 17 var aç takıl istediğin zaman. Gold ile bu ay borderlands 2 geldi, yine saatlerimi benden alıyor. Daha Project Cars kenarda duruyor. Forza varken açmıyorum bile henüz. Ea access de aktif etmedim daha. Onu da açsam kırka yakın oyun daha gelecek ki elimdeki 10-13 arası oyuna bakmadan aktif etmeyeyim diyorum. Daha bir de Evolve gelecek bu ay.



    Gold vs evet pahalı ama her ay kafadan 4 oyunun var. İlla biri zamanını öldürüyor o ay. Bu tarz olaylar oyun açısından boş bırakmıyor seni.



    Yakında Game Pass da gelecek. Açıklanan aylık 10$ gibi bir fiyata aylık belli oyunlar açılacak oynayacan vs. Bir araştır onu da. Bir nevi Spotify, Netflix gibi oyun versiyonu işte.





    Burada sana düşen kendi oyuncu profilin nasıl tam karar vermek. İşte ben Uncharted, Horizon: zd, last of us gibi oyunlar çıkınca çok da şey yapmam dersen al uygun fiyata one s geç. Scorpio falan biraz daha premium olacak deniyor. Ki olması da normal. Eğer dedikleri gibi doğal 4K çıkış verirse oyunlara fiyat standart olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaudiR

    P1-P2 olayını da araştırdım ama zihnim karmakarışık oldu. Bir kaç tane konu var bununla ilgili, açıklayıcı videoda var ama yine de ilk kez deneyimleyecek birisine göre yetersiz anlatıyorlar.

    P1-P2 olayını sabırla bana anlatacak birisi çıkarsa memnun olurum gerçekten.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • düzeltme: yanlış konuya cevap

    scorpio çıktığında sana 1300liradan çıkmayacak. illaki daha iyi olur ama neticede aynı oyunları oynayacaksan scorpioya ne gerek var. ha scorpio için çözünürlüğü yüksek fps si fazla oyunlar çıkar -o da en az 2 yıl- o zaman scorpio alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 10 Mart 2017; 23:42:54 >
  • Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam last of us çok koyuyor ya. Sırf exc oyunlar ps aldıracak bana :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, anlatılanı anladım orada sorun yok ama P1 üyelik değişiyor P2 oluyor deniliyor, P2 değişip P1 oluyor deniliyor. P1-P2 üyelik nasıl ayrı ayrı satılabiliyor filan iyice kafam karıştı yani. Neyse tekrar tekrar okuyup anlamayacağım çalışacağım bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaudiR -- 11 Mart 2017; 0:24:27 >
  • NaudiR kullanıcısına yanıt
    Kardeşlik nasıl yapılır?

    Kardeşler için Player 1 ve Player 2 diyelim;

    *Player1 - Hesap açıp oyunu satın alır,konsolda bu hesaba girer digital oyunu indirir ve bu hesabı konsolunda My Home Xbox olarak işaretler. Bundan sonra istediği hesaptan girip oyunu oynar ve diğer hesabı isterse konsolundan kaldırabilir.

    *Player2 - Hesabı konsolunda açar, oyunu indirir ve daha sonra kendi hesabından, kendi profilinden oyunu oynar. Hediyeler kazanır vs. ama oyunun bulunduğu hesabı konsolundan silemez. Ayrıca internete bağlı olması gerekir.

    P1 ve P2 kendi profillerinden aynı anda oyunu açabilir, hatta birbirleriyle bile oynayabilirler.

    Eğer P1 ve P2 farkını tekrar etmek gerekirse:

    P1 - Oyunun alındığı profile ihtiyaç duymaz - İnternet bağlantısı gerektirmez - Ama eğer hesabı satmak yada takaslamak isterse bu işlemi yılda 3 kere yapabilir.

    P2 - Oyunun alındığı hesap konsolda olması gerekir - İnternet bağlantısı ister - Ama takas veya satışta sınırlama yoktur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 gün önce hepsiburadadan 1350 tlye 500 gb xbox one s aldım yanında fifa minecraft ve 3 aylık gold üyelik vardı içinde 1 aylık ea üyeliği ve 14 günlük gold üyelik çıktı ve gayet memnunum bf4 bf hardline ve 35 tane ea oyunu bedava ufc 2 falan gold üyelikte aylık 4 tane oyun veriyor şuanda 500 gbnin tamamı dolu ve çok rahatım aldığım ilk konsol zamanla alışıyorsun her geçen gün yeni özelliğini görüyorsun güzel oldu görünüşü şık almanı tavsiye ederim battlefront oynamak ayrı bir zevk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.