Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.786
Cevap
40
Favori
256.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    burda cevap yazacapınıza pm üzerinden dönüş yapsanız daha iyi olur. mşt hizmetleriniz tam bir facia. açılmayan hizmeti kapatmak için fax istiyorlar.
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dertten müzdaribim, benim evraklar gitti fakat keyifleri gelip de onaylamadılar, iptal için nereye fax çekmemiz gerekiyor? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor doğru düzgün, 5 iş günü diyip duruyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayapagan -- 25 Eylül 2017; 17:44:11 >
  • ayapagan A kullanıcısına yanıt
    Açmadıkları hizmetin iptali için neyin faksı bu? Kepaze bir hizmet. 5 para etmez iş bilmez kişilerle dolu. Ben evimde kullanıyorum ama siz kullanmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LSD kullanıyorlar bence.
  • Bu Yapa dene şey nedir ve Yapa sınırları içinde olup olmadığımızı nasıl anlarız?

    Yapa bölgesindeysek bunun bize avantajı ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Bu Yapa dene şey nedir ve Yapa sınırları içinde olup olmadığımızı nasıl anlarız?

    Yapa bölgesindeysek bunun bize avantajı ne?

    YAPA (Yerel Ağın Paylaşıma Açılması)



    YAPA ile halihazırda döşenmiş altyapı paylaşıma açılmakta. Böylelikle TurkNet santrallere girip santrallerde ortak yerleşim yaparak, kendi altyapısını oluşturmaktadır.



    YAPA 1 hafta öncesine kadar AKNsiz internet için iyiydi ancak Türknet AKNyi telekom altyapısından da kaldırdı. Şu an YAPA da 100mbpse kadar internet hızı verilirken telekom altyapısın da ise 35mbpse kadar hız veriliyor.



    Ancak beni halihazırda Türknet YAPA sistemde 100mbpse kadar hız alan birini görmedim. Benim kendi açımdan YAPA nın bir faydası yok. YAPA sadece maliyetleri düşürmek için kullanılan bir sistem. Gözlemlerime göre Türknet YAPA santralleri genellikle kullanıcıların evlerine uzak oluyor ve bu yüzden düşük internet hızları ile karşılaşılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknet kullanip torrent indirmede sorun yasayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türknet hakkında sorunlarımız için bilgi paylaşımı yaptığımız 50-60 kişilik Türknet abonelerinden oluşan bir whatsapp grubumuz sizde katılmak isterseniz pm'den bana ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar destek bekliyoruz..

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-kullanicilari-4-mbps-upload-sorunsali-ana-konu--129130161

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar akn kalktı ama bende olan şu. 60 kusu megabit download 2 megabit upload dı sürekli arada sadece 50 45 arasına düşüyordu bazen. bugun baktımkı 20 megabit download 482 upload bune ya dedim aradım müşteri hizmetlerini hızı doğruları neymiş santralden size alabileceğiniz hız bu görünüyor dedim santralı uzağamı taşıdınız yoksa benım evimmi taşındı nedir bu. ben bunca zaman 60 megabıt kullanıyordum şimdi akn kalkınca bunumu yapıyorsunuz dedim istemeye istemeye performans arızası açtı hadi bakalım ne olacak merak ediyorum eğer düzeltmezlerse türknetten ayrılmak zorunda kalacağım
  • slm, bu akk niye kardınız kardeşim 35 mbit kullanıyorum akk sonrası 16 mbiytdi şimdi her akşam 20 24 arası 3 mit.. online işlemletden hız yavaşlaması kaydı oluşturdum. türknet bu size yakışmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Hocam onda. Önce akşam düşen hızlara çözüm bulsunlar akn kalktı turknet batırdı işleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaşlar az sabredin ya aynı durum 1 Mayıs olduğunda da olmuştu turknet yapaya geçtiğinde de olmuştu afedersiniz ama adamlar yapsin diyorsunuz yapincada of püf kimseye de yaranilmiyor bu memlekette bu sorun 1 ay daha sürerse o zaman istediğinizi yaparsınız sovuyormusunuz gomuyormusunuz artık ne isterseniz ama biraz zaman verin diğerleri gibi büyük bir firma değiller sonuçta adamlar çok radikal bir adım attı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 1 Ekim 2017; 22:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, akşam saatlerinde yaşamış olduğunuz bu hız kayıplarının sebebini öğrenebilmek için hizmetinize ulaşmam gerekmektedir. PM üzerinden yaşadığınız sorunu detaylıca GSM numaranız ile beraber iletir misiniz?
  • CS:GO'da %7'ye varan Loss/Paket kayıpları oluyor ve sürekli. Düzelmiyor da. Ping ise 70-90 arası. Yardımcı olur musunuz?
  • şimdi eve geldim merakla hıza baktım normale dönmüş, bu gün İNŞAÂLLAH devam eder ne diyelim, 6,7 gündür bekledim düzelsin diye, bu sabah arıza kaydı bıraktım şuan iyi. tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba pm den yazdım cep numaramı. sorunum devam ediyor sorunda değil aslında hızımı düşürmüşler henüz düzeltilmedi


    DSL Hızı(Kb/s): 483 / 20372
  • Akşam saatlerinde olan hız düşüşüne istinaden açtığım destek kaydı sonrası turknet müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı, sorunun devam edip etmediğini sordu bende sorunun olmadığını ve neden böyle olduğunu sorduğumda akn'nin kaldırılması sonrasında alt yapı güncellemesi yapıldığını ve bu sorunların da bundan kaynaklı olduğunu söyledi.

    Yani 1 Mayıs'ta BTK kararı sonrasında olan sorunların benzerini yaşamış olduk, şu anda her şey normal umarım bundan sonra da hızlı ve sorunsuz bağlantı devam eder.
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgileniyorum.
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet arkadaşlarım bana da aynı bilgiyi verdiler. Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan hız kayıplarının sebebi sistemsel olarak altyapı güncellemesi yapılmasından kaynaklanmış. Yine de kullanıcılarımız bir sorun yaşarsa PM üzerinden beni bilgilendirebilirler. Sınırsız internet düyasında bütün kullanıcılarımıza iyi eğlenceler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.