Şimdi Ara

Aras neden oynatılmıyor ? Yönetimden açıklama bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu adam neden oynatılmıyor ?

    Takımımızda örnekleri çok ,

    Tolga - fabri örneği gibi . Fabriye uzun süre forma vermeyen şenol hoca bir şans vererek fabrinin nasıl oynadığını görüyoruz.

    Bunun örnekleri çok ;

    fabri , mitrovic , kerim , ömer ...

    Evet arkadaşlar açıklama bekliyorum neden bu adam oynatılmıyor ?=



  • Senol karadenizli cunku

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keerim ve Olcay'a verilen şansı Şenol hoca başka hiçbir oyuncuya vermedi. Ama sürekli kötü oynamaya devam ettiler. Mitrovic de tatilden geldi kardeşim. O geldiğinde o bölgede oynayan bir Marcelo gerçeği var, Tosic gerçeği var. Sezon başı kampı geçirmiş bir Atınç var. Daha dün geldi bebe, bana göre çok bile oynattı hoca.

    Fabri uzun süre kadroya giremedi öyle mi? Adam ligin 3. maçında verdi kaleyi Fabri'ye. Ayıp! Allah'ım, sana geliyorum. Sen trol bile olamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Keerim ve Olcay'a verilen şansı Şenol hoca başka hiçbir oyuncuya vermedi. Ama sürekli kötü oynamaya devam ettiler. Mitrovic de tatilden geldi kardeşim. O geldiğinde o bölgede oynayan bir Marcelo gerçeği var, Tosic gerçeği var. Sezon başı kampı geçirmiş bir Atınç var. Daha dün geldi bebe, bana göre çok bile oynattı hoca.

    Fabri uzun süre kadroya giremedi öyle mi? Adam ligin 3. maçında verdi kaleyi Fabri'ye. Ayıp! Allah'ım, sana geliyorum. Sen trol bile olamazsın.

    ben aras diyorum yalnız.

    Şenol hoca aras'a şans vermedi
  • Yazdığın örnekleri hatırlamıyormusun kardeşim? Hocanın bir bildiği var demekki. Hiç yokken bile Cenk'i oynattı kenarda. Yetersiz görüyor, basit!
  • Aras A2 takımında oynuyor. Demek ki sıkıntı büyük.
  • peki bu kadar kötüyse yani şenol hoca mevkisinde alternatifi yokken bile o bölgeye forvet koyuyorsa bu adamı alan scout ekibi ne işe yarar ?

    Aras yerine arada ilk 11 e çıkan rotasyon oyuncusu kerim bundan daha mı kötüdür ki gönderildi ?
  • Aras büyük ihtimalle ÇÖP bir futbolcu, o nedenle oynamaması gayet normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuada0306

    peki bu kadar kötüyse yani şenol hoca mevkisinde alternatifi yokken bile o bölgeye forvet koyuyorsa bu adamı alan scout ekibi ne işe yarar ?

    Aras yerine arada ilk 11 e çıkan rotasyon oyuncusu kerim bundan daha mı kötüdür ki gönderildi ?

    bunlara cevap veremezler işte .

    ama işlerine gelince kuaresma diye bağırırlar
  • Abi aras ne kadar çöp olursa olsun takımda 2 tane kanat oyuncusu var bu 2 kanat oyuncusuyla forvetleri kanata devşirerek sezonu bitirmek yönetim acizliği değilde nedir ?
  • Merhaba,
    Ben yönetim, Aras artık takımımızda düşünülmüyor, Mitrovic gibi ayaklarına son derece hakim bir oyuncuyu kanattada kullanabileceğimize karar verdik ve sevgili Mitroya yer açmak için Aras gidiyor. Tosic'i de yanında götürecek.
    Saygılarımla.
  • Aras en son kupada fener maçında oyuna girmişti, bilen bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alıştım her sene böyle 1 tane cidden vasat transferimiz oluyor, diğer sağlam transferlerin nazar boncuğu gibi birşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sisyphus

    Ben alıştım her sene böyle 1 tane cidden vasat transferimiz oluyor, diğer sağlam transferlerin nazar boncuğu gibi birşey.

    Vasat mı? Bu adam vasatsa kötü transfer nasıl olur düşünemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın başka sorunları var çalışmıyormu disiplinsizmi bilemiyorum ama yetenekli oyuncu,hazırlık maçlarında gördük adam iyi oynuyor sağ kanattan sol kanata ayağının dışıyla bi pas atmıştı o pası herkes atamaz boş oyuncu değil ama başka sıkıntıları var sanırım
  • Bir defa verdiğin örnek tamamen yanlış. Fabriye uzun süre forma vermediği dediğin, topu topu ligin ilk 2 maçında oynamadı.

    Kim hakediyorsa o oynuyor işte. gördük saydığın adamların performanslarını da. geçen sene de boyko boyko diye tutturdular, adam oynadığı maçlarda saç baş yoldurttu.

    Son olarak açtığın başlığa istinaden (en çok da buna güldüm), "yönetimden açıklama bekliyorum" nedir ya? yönetim acil toplanmış, sana açıklama yapmak için harıl harıl çalışıyorlarmış sen kimsin ki yönetim senin lafınla açıklama yapıyor??
  • ayrıca aras dediğiniz adam geçen sezon ispanayada küme düşen takımda forma giyemedi. toplasan 3 maçta 90 dakka ancak oynamıştır.
  • Nuada0306 N kullanıcısına yanıt
    %100 transfer başarısını hiçbir scout ekibi sağlayamaz, bütçeniz ne kadar yüksek olursa olsun. Aynı zamanda bu takıma faydalı olan birçok futbolcuyu da aynı scout ekibi önermiştir. Bence Fikret Orman yönetimi zamanında Beşiktaş transferlerde geçmişe kıyasla başarılıdır.

    Bir futbolcunun gönderilmesi için illaki kötü mü olması gerekiyor? Kerime gelen teklif beğenildi ve kabul edildi, bu kadar basit.

    Sorulara cevap veremeyecek ne var anlamadım, hele bu soruların Quaresma ile ilgisini hiç anlamadım?
  • Demiourgos D kullanıcısına yanıt
    demek istedigim arasi aldin tamam kotu cikti ama alternatifi yokken sana 10-20 milyon teklf etmedikleri surece elindeki rotasyon oyuncusunu neden satarsin 2 milyona ve bu oyuncu kadronun iyi kotu bir parcasi olmussa



    ayrica scout ekibinin milosevic pedro franco gibi adamlara bos yatirim yapmasini da unutmayalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuada0306 N kullanıcısına yanıt
    Bu ligde büyük takımların as oyuncuları bile kolay kolay 10-20 milyon etmiyor ki yedekler etsin. Kerim kaç sezondur bizdeydi, ne yazık ki geldiğinden beri bir tık öteye gidemedi. Bonservisine verilen bu para bile performansına değil gitgide azalan potansiyeline verildi gibi ve tutar olarak düşük değildi bence. Ayrıca Şenol Hoca, Kerimin yerinin doldurulabilir olacağını düşündü ki izin verdi.

    Dediğim gibi hatasız scout ekibi yoktur ama rakiplerle ve kendi tarihimizle karşılaştırdığımda bence Fikret Orman dönemi başarılı. Rakiplerinden bile saygı gören bu takımın oyuncularının büyük çoğunluğu çok ucuz meblağlarla takıma kazandırıldı. Buraya tek tek fiyatlarıyla birlikte isim yazmak istemiyorum da Oğuzhanı, Atibayı, OLcayı filan geçtim, herkesin burun kıvırdığı Fabri geldi, adam oynadıkça herkes söylediğini yuttu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.