Şimdi Ara

25 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlıktaki gibi.

    Şimdi ise şöyle bir ikilemimden bahsedicem.

    Bu dönem okulum bitiyor eğer bir sürpriz olmazsa, ve şuan çalışmaya da başladım part-time olarak. Mesleğimi nickten tahmin edebilirsiniz zaten. Mezun olduğumda şimdiki çalıştığım yer muhtemelen full-time devam et hiç çıkmadan diyecek. Verecekleri maaş ise tahmini 3500 bandında birşey olacak.

    Şuanki şirketime tabiki bahsetmedim ama bir yandan da buraya kabul edilmeden, Avrupa'da bir şirkete denk gelmiştim (bir yerde ilanı gördüm tesadüfen), ve dedim ki bakalım yabancı firmalar nasıl adam alıyor vs. diyerekten başvurdum. Şirket Avrupa'nın çok güzel bir şehrinde, ve kısaca söylemek gerekirse onların tüm mülakatlarını da geçtim şimdi maaş teklifi göndermelerini bekliyorum.

    Ama sorun şu ki, Avrupa'ya gidersem bir yabancıyla evlenmek istemiyorum, orada her ne kadar çok Türk olsa da kafama uyan bir Türk bulabileceğimi düşünmüyorum. Ama gidersem Euro ile maaş alıp, askerliğimi de paralı olarak yapma şansı elde ediyorum yaklaşık 3 sene yurtdışında çalışılınca elde edilen bir hak bu.

    İngilizce'm anadilden bir tık düşük, mülakatlar falan hep İngilizce oldu zaten, İngilizce'n nasıl sorusuna verilen "orta" cevabını kastetmiyorum. Gerçekten iyi durumda, yurtdışına çıkmadan daha da geliştiremem muhtemelen.
    Gittiğim ülkenin dilini de ortanın bir tık üstünde biliyorum. Max. 6 ayda anadilim seviyesine gelir, ondan sonra ise oradaki herhangi bir şirkete de geçebilirim.

    Yurtdışına gitmek istiyorum ama keşke şöyle 2 senedir tanıdığım anlaştığım bir kız arkadaşım olsaydı da evlenip gitseydim.

    Şuan çalıştığım şirkette hafiften hoşlandığım bir kız var, yani kriterler olarak aradığım kriterlere uyuyor. Bakalım önümüzdeki aylar neler göstericek.

    Önceden yurtdışından teklif alıp gitmeyenlere afedersiniz "mal" gözüyle bakardım, şuan aynısını kendim yapmak üzereyim, ama dediğim gibi paranın da önemi bir yere kadar, evlenip düzenimi kurmak istiyorum ben.


    Şimdi ise okulu bitirme derdindeyim, okul bitmeye yakın şuanki şirketim teklifini yapar, Avrupa ise zaten bu hafta falan yapmasını bekliyorum. Kız arkadaş durumuma göre o zamanlar karar vermeyi planlıyorum ama bu aradaki belirsizlik üzüyor insanı.

    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize teşekkürler.







  • Avrupa'da olursan, ailen senin adına bulabilir TR'den. Olmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.